Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 44 031
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Факт е,че аз вече съм доста предубедена към нея,писах го,трудно такъв човек ,след всичко което е извършил,би успял да ми спечели доверието.

Аз теб дето си млад човек не мога да убедя да дадеш шанс на Ферхи, какво остава за Али Ръза, дето е принципен и почтен до степен да му вреди.  Rolling Eyes

# 211
А Али Ръзе е толкова дървен извинявай, че трудно може да му отключи сърцето някой който веднъж е приел за недостоен, според неговите разбирания

Вярно е, но Ферхи разби цялата семейна идилия. Тя не помагаше за нищо /още в началото/, виждайки че парите не стигат тя не намери начин да убеди Шефкетчо, че може да помогне. Непрекъснато ей така с най-добри чувства и невинно подклаждаше интригите.
Ако Али Реза е кютюк, то отношението и с Оуз и Яман беше същото - докато има келепир се умилква и е много съпричастна. Мига, в който могат да я издухат, атакува с изнудване и заплахи.
От където и да го погледна Ферхи е егоист и премазва всичко по пътя си за да постигне целите си. Дори Шефкет да беше с материалното благополучие на Яман, тя пак щеше да бъде недоволна и да иска нещо.

ПП С такъв човек като Али Реза се живее трудно, но не и невъзможно стига да не го набъркваш в проблемите си. Безумно е да вървиш срещу него, още повече да го поучава. Ферхи непрекъснато се конкурира с него, но на думи. На дела не направи нищо за да го обори.

Абсолютно съм съгласна Peace!Ферхунде става добра,само когато няма полза,да бъде лоша.

Факт е,че аз вече съм доста предубедена към нея,писах го,трудно такъв човек ,след всичко което е извършил,би успял да ми спечели доверието.

Аз теб дето си млад човек не мога да убедя да дадеш шанс на Ферхи, какво остава за Али Ръза, дето е принципен и почтен до степен да му вреди.  Rolling Eyes

Така е,незнам какво трябва да направи ,че да й се доверя,не знам дали е възможно изобщо.Не може да извършиш 100 гадории,и след 2 добрини,да ти повярвам ,че си се променила и да те приема и обикна.Еми няма как да стане.Айде ще я видим по-натам,колко е добра Thinking.

# 212
  • В тъмната гора.
Добро утро и от мен  Hug
Не съм съгласна, че това да решиш да не родиш едно дете е висша проява на егоизъм. По-добре да махнеш детето, ако не можеш да му предложиш никакво бъдеще отколкото да го родиш и после то да се мъчи цял живот. В крайна сметка домовете са пълни с деца, чийто родители не са били егоисти и са ги родили, а после са ги зарязали, защото не са можели да се грижат за тях.  Crossing Arms

Хахахахаха, ама че разсъждения. Мислиш ли, че ако поиска Ферхунде не може да изгледа това дете...о божеее, само да приложи всичките си приьоми и методи, то ще е осигурено и отгоре. Не само ще задължи семейството, но и всичките си приятели. И сега не само ще вземе пари от Оуз, но ще ги задържи за себе си.
бб А да не казвам, как взима всичко на майка си и бие шута...да точно на майка си. Подло същество е Ферхунде и така си е по сценарий.

# 213
  • В тъмната гора.
Сега и да обсъждаме достойнствата й и проблясъците й на човечност, няма смисъл ...егоизмът й, нарцисизмът й и начина и на разсъждаване и възприемане на света в никакъв случай не могат да я направят добър човек, то просто природата й е такава.
Тогава възниква въпросът кой е добър човек.Този,който живее за да обгрижва другите?Този,който е окрал парите на приятел,защото имал много?И т.н.
На този етап единствено добра е Айше,защото е дете и потърпевша.
Аз не насърчавам аборта,това е изключително крайна и тежка мярка,но приемам правото на жената да вземе решение.

Тук не става въпрос за нейното право, а затова от какви подбуди тя прави аборт. Не защото е бедна, не защото не може да му осигури бъдеще...а защото няма полза от това дете, ще я ограничава, ще и пречи в живота.

# 214
Не мисля, че за отгледаш едно дете са нужни само пари. Всяко дете има нужда от родители и от семейство, в което да расте. При Ферхи с мъж с единия крак в затвора и семейство, което я ненавижда какво може да предложи на детето си в това отношение.  newsm78

# 215
Сега и да обсъждаме достойнствата й и проблясъците й на човечност, няма смисъл ...егоизмът й, нарцисизмът й и начина и на разсъждаване и възприемане на света в никакъв случай не могат да я направят добър човек, то просто природата й е такава.
Тогава възниква въпросът кой е добър човек.Този,който живее за да обгрижва другите?Този,който е окрал парите на приятел,защото имал много?И т.н.
На този етап единствено добра е Айше,защото е дете и потърпевша.
Аз не насърчавам аборта,това е изключително крайна и тежка мярка,но приемам правото на жената да вземе решение.

Тук не става въпрос за нейното право, а затова от какви подбуди тя прави аборт. Не защото е бедна, не защото не може да му осигури бъдеще...а защото няма полза от това дете, ще я ограничава, ще и пречи в живота.

Ай така,точно!Това дете би живяло щастливо,сред любящи,обожаващи го лели и баба и дядо,сигурна съм.Защо да е Ферхунде без дом,те да не са я изгонили?Милите те,как им светнаха очите,като им каза че е бременна,а на Али Ръза,ако не се лъжа,се и просълзиха даже...Най-накрая да се зарадват на нещо,а тя явно и това ще им отнеме,просто ще им разбие тотално сърцата Sad.

# 216
Хай !   Hug
Досега ви четох.
И какво виждам - защита за Джафки.Бравооооооооо! smile3501
Та тя разсъждаваше най-трезво. Ами, да! Какво толкова- ще си понесе Шефкет наказанието и това е.
Няма нужда да се охка и стискат зъби.
А вие искахте да убиете Джаврие като бракуван кон! Naughty
Не може така!! Laughing Laughing
Тя усети, че работата отива към изуй гащи и дойде като отряда за бързо реагиране.
Сигурно провлачи крака, че и полицията довтаса. ooooh!

# 217
  • В тъмната гора.
Опита се да оправи кашите, които забъркаха децата му. Може да не е избрала най-почтения начин за това, но тя така се е научила да оцелява. Например една от причините да накара Оуз да се ожени за Лейля не беше ли, за да спаси доброто име на Али Ръза, на което той толкова държи.  Не беше ли Ферхи човека, който говори с Лейля да приеме Неджля вкъщи, защото родителите и имат и друга дъщеря и както ги боли за едната, така ги боли и за другата.  #Crazy
А и както каза Уиуи тя поне може да се извинява за разлика от другите, които се държат като ощипани госпожици.  ooooh!

така ли, а като насърчаваше Лейля да бъде с Оуз, а като закара Неджля, за да види как Лейля се среща с Оуз. Играеше и на двата фронта. Обърка ги тотално, навсякъде сееше раздор. Нейната психика и разбиранията и за добро и зло са направо тотално изкривени.
А относно Шевкет, не виждам с какво е показала, че го обича. С това, че постоянно му дудне, че не е щастлива с него, че семейството му я задушава, че живеят в гробница. Кой го насърчи да почне комара, а после "откажи се де", то така става като си се зарибил. Защо не каза на Али Ръза истината като ги попита, ами излъга, защото така и изнасяше. Само последния път той загуби голяма част от парите 150 000. Развитието в сериала на тази героиня е тотално надолу.

# 218
Без дом, защото като нищо ще отиде къщата за дълговете на Шефкетчо. Че нали Али Ръза пък е с една гордост-Тахсим предлага помощ, но не,е, това си е наш проблем- ми нали това е семейството на Фикрет, тя пък от своя страна е от семейството на Али Ръза. Сложно е, както в живота всички грешат, всичко е низ от грешките на всички.

# 219
Мишел,ти си от моя отбор Hug,мненията ни ,абсолютно се припокриват.

Е защо без дом,Али Ръза и да продаде къщата,която струваше,около 1 700 000 лири,дори и за по-алко да я продаде,и да върне парите задигнати от Шефкет,ще му останат много,за няколко апартамента даже,нали така?Али ръза би обърнал света,за да не остави внучето и майка му на улицата,както и своето семейство,сигурна съм.
Друг е въпросът,дали Ферхунде би се задоволила с толкова.

# 220
  • В тъмната гора.
Без дом, защото като нищо ще отиде къщата за дълговете на Шефкетчо. Че нали Али Ръза пък е с една гордост-Тахсим предлага помощ, но не,е, това си е наш проблем- ми нали това е семейството на Фикрет, тя пък от своя страна е от семейството на Али Ръза. Сложно е, както в живота всички грешат, всичко е низ от грешките на всички.

hahaha ти си като дъртата Хайрие, все гледаш лекото и мекото. Този заем ще надвисне като облак над отношенията на Таксим и Фикрет, това не са 20 000-30 000  хиляди лири /сега лирата върви близо левче/. Това са 300 000 лири, цяло състояние, мислиш ли, че се изплаща за година-две. Таксим не е длъжен да отнася последиците от неразумните действия на Шевкет и Ферхунде.

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 10:15 от Mishel_

# 221
OK след като Ферхи е такава използвачка, няма ли да и е по-лесно да роди това дете и след това използвайки детето да върти Али Ръза на пръстта си знаейки, че той би направил всичко за внучето си.  newsm78

# 222
OK след като Ферхи е такава използвачка, няма ли да и е по-лесно да роди това дете и след това използвайки детето да върти Али Ръза на пръстта си знаейки, че той би направил всичко за внучето си.  newsm78

Е,колко всичко ще направи,с чест и достойнство не могат да се направят чудеса.Ще им осигури дом и препитание,все пак той има и други деца,и няма да пренебрегне тях,заради внучето си,ще иска да осигури и тях.
Мисля си,че това дете би могло да израсне чудесен човек,заобиколено от майка си и Али ръза.Ако вземе нй-доброто и от двамата,ще се получи добър резултат.

# 223

Не иска помощ от Таксим, защото не е сигурен, предвижда възможност да завлече и него. Сега поне Фикрет е осигурена, а тя няма да остави Айше. Лейля е Неджля трудно, но могат да се погрижат за себе си. Остават с Хайрието - все някак ще се оправят. Това е най-лошия вариант при тотален фалит. Изключвам Шефкет за известен период - той ще е в затвора. Ферхи ще има собствено мнение и то със сигурност е обратното на неговото.

Няма какво да вземе от него. Той трудно поддава на манипулации. Познава я. Не е подходящ обект за целите на Ферхи.

# 224
  • В тъмната гора.
Снощи водена от разсъжденията от темата говорих с мъжа ми, той е до болка практичен човек. Та го попитах "Защо като Али Ръза е така принципен и е възпитавал по същия начин и децата си...защо всички се провалиха малко или много в първоначалните си опити да заживеят своя си живот!? А той отговори веднага - "Хайрие, там е причината. Абсолютно безпринципна и неразсъдлива , и мързелива жена. Тя не отива въобще на Али Ръза".

Общи условия

Активация на акаунт