Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 44 014
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
съвсем обективно мога да ти кажа, че точно в продължение на сериите ще спреш да й симпатизираш...в действията й няма да откриеш защита, нито отмъщение, защото ситуациите не предполагат отмъщение! Тогава ще се радвам да я обсъдим пак....от позицията на почти развилия се филм Simple Smile

# 271
Dartanian аз като мисля, че Ферхи си е права или, че поне не е толкова виновна, колкото я изкарват си я защитавам без значение колко хора ще скочат срещу мен да я плюят. В крайна сметка нали този форум е за това да си изказваме лично мнение, а не все да си премълчаваме заради някой. Докато се спазва добрия тон и не се преминава в лични нападки, всеки е напълно в правото си да защитава, който си иска.  Peace

# 272
Аз чета бб, но когато пиша тук пиша е за това, което съм гледала до сега. НО Ферхунде изобщо не мога да я оправдая. Аз съм раснала с баща, но той ни е пречел, а не се е грижил за нас и не ни е бил опора никога и за нищо, но не се "защитавам" като Ферхи и не отмъщавам. Преди обсъждахме 3 неща, които определят постъпките и характера на човек и едното беше семейството, но явно не е само то, а съвкупност от много неща. В крайна сметка по никакъв начин не мога да я оправдая. Хареса ми само, когато говори с Лейля (за да приеме Неджля в  къщи). Иначе винаги каквото и уж добро да направи винаги има някаква умисъл, ако пък не - гледа да обиди или засегне някой. Това не знам колко зависи дали си отгледан от мама или от мама и тате?! Да за себе си прави всичко с цената на всички и всичко. Не харесвам такива хора.

Cheburashka  права си   bouquet всеки си казва собственото мнение, затова на мен лично ми е много интересно да чета.

# 273
  • Burgas
Dartanian аз като мисля, че Ферхи си е права или, че поне не е толкова виновна, колкото я изкарват си я защитавам без значение колко хора ще скочат срещу мен да я плюят. В крайна сметка нали този форум е за това да си изказваме лично мнение, а не все да си премълчаваме заради някой. Докато се спазва добрия тон и не се преминава в лични нападки, всеки е напълно в правото си да защитава, който си иска.  Peace

напълно съм съгласна с това мнение  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 274
Подкрепям всички постове на rozi-maxi - не харесвам Ферхунде, не мога да я оправдая, не намирам нищо добро в нея, поне нещичко, което е направила от сърце.
Както каза rozi-maxi - Ферхунде от време на време се прави на добра, но това когато няма изгода да бъде лоша. Ако имаше - веднага би направила някоя гадория, би наранила без да се замисли.
Аз също защитавах Шевкет, опитвах се да го разбера, но......той се издъни и вече съвсем ми падна в очите. Толкова слаб човек е, че нямам думи Sick

# 275
Аз най-много си харесвам Ферхунде и най-малкото ще бъде необективно това което ще кажа, но и аз я оправдавам.
Баща има ли въобще, няма ли, един Бог знае дали въобще майка й е била в живота й като дете и до каква степен.
Според вас тя не може ли да не се е озлобила към живота и тя е човек.
И когато на Шефкет му е пренасяно, готвено и носел скъпи дрехи, Ферхунде може и в кофите за боклук да е ровила да търси храна.
Видя се, че Текин не я приеха, само Шефкет й беше останал, но след като чу разговора му със Седеф снощи разбра, че е напълно сама.
Една жена сам-самичка лесно ли според вас ще отледа бебе в огромен град, пък и като че ли не беше готова още, личи си че й се живее, както се казва  Whistling

# 276
Аз се поставям на мястото на семейство Текин и по-специално на Али Ръза спрямо Ферхунде. Представете си че в живота и в къщата ви влиза човек, когото просто не харесвате и не одобрявате, не го дишате, не го искате.  Как ще се държите вие на тяхно място? А как ще се държите на мястото на този пришълец, след като си дадете сметка, че не ви харесват, не ви одобряват? Ще продължавате ли да се натискате да останете на всяка цена? Ще ги намразите ли, ще ги мамите ли, ще им отмъщавате ли само защото просто не ви харесват? Всеки има право да харесва или да не харесва даден човек - това не е вина, нито прегрешение. Аз лично просто избягвам хората, които не ми харесват.  

# 277
# 278
Но аз си казах мнението, Чебурашка!
Само да не си помисли някой, че ми е любимка.
В този ред на мисли - нямам любимка, нито любимец. И пак не мога да изтъкна причина. Всеки един малко или много ме дразни.

# 279
И аз мисля като Ivana_My_Life. Наистина е така. Все пак Ферхи е имала нещастно детство и няма да допусне това да се случи и с нейното дете. Няма  нито морална нито материална сигурност. По-добре е да направи аборт, отколкото да обрича на нещастие един детски невинен живот. Тя не среща разбиране от страна на Текинови нито подкрепа от съпруга си ... какво може да очаква тогава?? Да я уважават заради детето ли? - това е абсурд!

# 280
Преди малко започнах да пиша за Ферхи, но се отказах.
Щяхте дружно да ме апострофирате, защото знам за настроенията на много от форумците. Сега обаче Дара ми даде кураж и реших да се изкажа.

Реакцията ми беше провокирана от тези твои думи. Нека настроенията на останалите във форума не те спират да се изказваш.  Hug

# 281
И КАК Я ПОСРЕЩНАХА ТЕКИНОВИ? Thinking Thinking
И ЗАЩО Я ПОСРЕЩНАХА ТАКА? Thinking
Али Ръза не я познаваше, просто нямаше откъде да знае каква е, и въпреки всичко не я прие. Може би той щеше да търси булка на Шефкет???,  

Аз казах ли ви, че ще скочите дружно? Grinning Grinning Grinning
Нали затова се въздържах да хвърля камък в .......

# 282
Напълно подкрепям поста на Mama_Nana Hug
Аз също симпатизирам на Ферхи, не оправдавам постъпките и, но и симпатизирам. Любимият ми персонаж е. Вярно е, че много често върши неща за лична изгода, егоист е, алчна е - така е, не го отричам. Харесвам я, защото многократно съм виждала как и става тъжно, когато семейството имат някакви проблеми, дори и породени от нея. Има нещо в очите и, в действията и, което ми подсказва, че тя е човек. Мисля, че не е само от актрисата. Нали актьорите трябва да вкарват и жестове и мимики на лицето и т.н. според ситуацията. Точно за това говорихме в университета и като се опитвам да разчета нейните, виждам, че тя страда и преживява нещата. До края на филма мнението ми може да се промени, разбира се, но сега си стоя твърдо зад позицията Flutter Също така мисля, че нея не я приемат, не може да си такъв лицемер, като всички Текинови, през повечето време да обвиняваш даден човек /Ферхи/, да говориш зад гърба му, независимо дали е виновен или не Naughty И когато този човек е пребит или бременен Mr. Green да започнеш да го прегръщаш и да го целуваш. Това за мен си е лицемерие Naughty
В снощните серии много ме подразни Али Ръза с неговата гордост ooooh! Разбирам, че е горд, достоен и т.н. Но гордостта като всяко нещо трябва да си има граници. Не можеш да виждаш, че затъваш и не само ти, а и семейството ти, и да отказваш помощ от където и да било. Просто не може. Всеки иска да се справя сам, но няма нищо срамно в труден момент да приемеш помощ, особено като виждаш, че няма накъде вече  Naughty
soya-fen да, всеки има право да харесва или не когото си иска, но като този човек е влязъл в къщата ти по една или друга причина, ти си длъжен да се опиташ да го приемеш Naughty А аз не видях такова нещо от страна на Али Ръза. Почти съм сигурна, че ако той я беше приел и останалите, с изключение на Фикрет щяха Naughty Peace
Уу, че дълъг пост Crazy

# 283
Вие  доразчепкайте темата, аз ще прескоча до Бриколажа за нещо си. ooooh! ooooh!
Щото...... те листопадците ще се оправят някак си, ама аз не искам да ми мине лятото в ремонти!  ooooh!
Беше ми приятно с вас Hug Hug Hug
Чао до утре на същото място, не знам по кое време newsm78

# 284
Днес "Листопад" колко серии има  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт