Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 744
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • У ДОМА
Ама вие много насериозно сте взели баба Джеврие! Все пак това е  филм! Не взимайте нещата толкова навътре-гледайте и от към забавната страна на нещата!Вие така говорите сякаш Джеврие живее у вас-[пази Боже!] Сега се сетих -като малък имах приятел  чиято баба  щеше да сложи Джеврие в малкия си джоб!Толкова зла ,досадна и проста  жена не бях срещал!Интересно че внуците й си я обичаха!Явно приемаха с надсмешка глупостите й!

# 451
  • Велико Търново
Моите номинации:

Тахсин се приготвя с Фикрет да ходят до Истанбул и пита майка си:
- Майко, какво да ти донеса от Истанбул, имаш ли нужда от нещо?
А Джаврие, с кисела физиономия, отвръща:
- Да, донеси ми моста над Босфора...

Ферхунде излиза от стаята си и пита Фикрет: Какво е това?
Фикрет: Да ви запозная: Прахосмукачка - Ферхунде, Ферхунде - прахосмукачка!
Ферхунде: Приятно ми е.

# 452
  • У ДОМА
Джеврие към Фикрет: Ще ме урочасаш!!! newsm62 newsm62 newsm62

# 453
  • Пловдив
Приключи първата фен-класация за най-добър аватар и подпис, свързани със сериала "Листопад". Ето победителите:

- за най-добър аватар:

- за най-добър подпис:

Подробности и цялостното класиране може да видите тук:

# 454
   Чета ви от време на време, но сериала гледам с голям интерес всеки път.

Приятели тъй като бяха тежки серии тази седмица, пък и съобразявайки се с предложението на biskit, за да се поразвеселим малко предлагам тази седмица номинациите да са за "Най-забавен израз от Листопад".

Аз мога да допълня и репликата на Ферхунде, когато Фикрет ходеше всеки ден при Нехир:
" Като вестник е. Всяка сутрин им е пред вратата."

Не прочетох всичко до край и не знам дали е предложено от друг.

# 455
Джаврие е автентичен събирателен образ на едновремешната свекърва от село.Няма нищо пресилено в нея,даже е мека,сравнена с реални жени(лека им пръст),които бяха много по-зли и безжалостни към слугините си,пардон,снахите си.Тази поне само мърмори.

# 456
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Може ли линк към серията снощи, че не можах да я гледам. Благодаря предварително.

# 457
  • Варна
А не почва ли да ви дразни вече Фикрет с тая нейна търпимост към Джеврието ? ... Дъртата вещица плюе право в лицето и , тя любезничи ... Върхът беше , като проточи сълзи , когато Джеврието си тръгна ! ... То бива-бива благородство и доброта ... ама чак пък толкоз ? ... По-католик от папата излезе Фикрет  Mr. Green ... Ако срещна такава персона в живота , никога няма да и повярвам ... НИКОГА ... Ще си помисля за нея , че е много прикрита и неискрена ( ... най-меко казано )

# 458
А не почва ли да ви дразни вече Фикрет с тая нейна търпимост към Джеврието ? ... Дъртата вещица плюе право в лицето и , тя любезничи ... Върхът беше , като проточи сълзи , когато Джеврието си тръгна !
Аз уважавам хора като Фикрет,но са ми изцяло безинтересни.Тя е едно ходещо чувство за дълг към всички,освен към себе си.Не й минава през акъла,че както се грижи за комфорта на близките си,същото заслужава и тя.Истински мазохист.

# 459
Гледащите сериите напред да кажат какво,ще стане с Джеврие! newsm78

# 460
Гледащите сериите напред да кажат какво,ще стане с Джеврие! newsm78

ББ : Отива си у тях, обаче с една кърпа нарочно запушва сифона на мивката и пуска водата и се обажда на Таксин да я прибере, че се е наводнила hahaha

# 461
  • Варна
Не съм и очаквала друго  Mr. Green ... Затова се ядосах на Фикрет , че не изтропа едно хоро ( респективно- не извъртя един кючек ) , когато вампирът си стегна багажа ... Ясно е , че това е прекалено хубаво , за да бъде дълготрайно ... Поне да му се беше зарадвала пълноценно  Mr. Green

# 462
  • У ДОМА
Ами Рейхан честити на Фикрет напускането на Джеврие ама то си беше  е ясно че няма да е задълго!!!- #Cussing out

Наистина Фикрет е толкова съвестна и добра че направо си е мазохистична  спрямо себе си!
Такива хора са неразбрани от другите които мислят че не може и не е нормално  да има толкова добри хора и само се преструват!

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 11:52 от АЛИ РЪЗА

# 463
  • някъде там и аз незнам
Ама вие много насериозно сте взели баба Джеврие! Все пак това е  филм! Не взимайте нещата толкова навътре-гледайте и от към забавната страна на нещата!Вие така говорите сякаш Джеврие живее у вас-[пази Боже!] Сега се сетих -като малък имах приятел  чиято баба  щеше да сложи Джеврие в малкия си джоб!Толкова зла ,досадна и проста  жена не бях срещал!Интересно че внуците й си я обичаха!Явно приемаха с надсмешка глупостите й!
Някой наистина на сериозно взимат образа на баба Джаврие и се поставят на мястото на Фикрет как ще реагират те на нейно място(може би).Аз лично  си имам една такава свекърва,с тая разлика че тя не гледа да ме изгони от вкъщи (заради хорското мнение,защото я е страх какво ще говорят хората),но за 8 год.брак не ми е казала една мила дума.Винаги е гледала да ме засегне с нещо и винаги повтаря че всяка друга на мое място е по добра за сина и ,но не и аз.(за съжаление говоря самата истина).Мъжа ми се опита да и обясни че не тя живее с мене а той и на него му е добре с мен, но тя била по голяма и знаела за него какво е добре и какво не. От доста време не ходя при нея и не разговаряме .но тя сега е на мнение че се опитвам да я скарам със сина и ...........и всякакви такива.За съжаление има и в реалния живот такива хора.В началото мълчах и търпях като Фикрет,нямала съм мнение,после ми писна и започнах да и опонирам и стана страшно,няма оправия с такива хора. #Cussing outСори за спама .....

# 464
Ето това са моите номинации

Ферхунде излиза от стаята си и пита Фикрет: Какво е това?
Фикрет: Да ви запозная: Прахосмукачка - Ферхунде, Ферхунде - прахосмукачка!
Ферхунде: Приятно ми е.
Тахсин се приготвя с Фикрет да ходят до Истанбул и пита майка си:
- Майко, какво да ти донеса от Истанбул, имаш ли нужда от нещо?
А Джаврие, с кисела физиономия, отвръща:
- Да, донеси ми моста над Босфора...

Общи условия

Активация на акаунт