Септември' 09 ТЕМА 23

• 20 471
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
  • София; Дружбето
Мене ме мързи да пиша. Миша цял ден ме ядосва, Габи само мрънка, спасявам се с алкохол Mr. Green и мезета

# 676
Здравейте и ние по цял ден сме на разходки а сега по празниците и все на маса.
Нищо ново при нас все същото е.
Другата седмица сме на консултация ще се отчета, да видим колко сме пораснали.
Лек ден на всички аз пак отивам на гости  Mr. Green

# 677
  • София; Дружбето
Цвета, да си жива и здрава Hug
Аз ще извеждам Миша, да я поразходя малко. Но Габи на този вятър няма да го изкарвам.
Айде, прибирайте се вече. Утре ще има задръствания Wink

# 678
Ние отскочихме днес до Панорамата, ейй,Свил се сцепи да реве  Crazy Напоследък нямаме излизане без да се дере през цялото време и да го нося съответно, не че млъква , пак се дере, бута... Tired
  наздраве  cheers Дребните заспаха  Whistling

# 679
  • София
Привет и от мен! Ние се прибрахме, уж с идеята да се спасим от утрешната навалица, ама тц - пак имаше доста движение. Много хубаво си изкарахме, бяхме в една вила близо до Приморско. Времето беше що годе добре - слънчево, но подухваше. Отядох си на пресен сафрид Mr. Green
Вчера се разходихме из Созопол, там са си направо готови за сезона - всичко работи, едно чисто и спретнато, все едно не си в България.
Единственото кофти е, че Никола ми киха непрекъснато и сега треперя да не се тръшне Rolling Eyes Не знам от климатика в колата ли се получи или от това, че братовчед му се изкиха в лицето онзи ден, но резултатът не ми харесва...
Честито на всички празнуващи именни и рожденни дни, зъби, кръщенета и т.н. Mr. Green

# 680
Соник, давай снимки да зяпаме  Peace Дано му се размине на дребоса  Hug

Не съм се наспала,ама хич. Свил ми прави серенада цяла нощ, на половин час се буди с писъци, ревове...май да е от зъби, окончателно се опули в 6ч, фанаха ме нервите , еййй. В 8ч съответно заспа пак  Tired Да му се чудиш що не си дреме, ми стане, после пак 1 час го преспивам.......

# 681
  • София

Добро утро!
Никола се разсополяви Tired Дадох му вит.Ц, дано не стане по-лошо, че ще се гръмна ooooh!
Навън изглежда доста гадно, ще се разминем с разходката днес.

# 682
Мдааааа добро утро и от мен, да наваксам, че не сте ме чели известно време  Twisted Evil

Цвета прочетох за Габчо, ама от последната страница не разбрах как е, явно е по-добре де.......

Имаме си ново християнче, честито Тами  bouquet

За повръщането за пътуването освен Коколин и Натриев цитрат може да се дава (онзи сироп, който го иписват против повръщането).

Ладида се завърнала брависимо, а на Елеста за разходката с чисто сърце завидях  Hug

Кришка моите съболезнования   Mr. Greenза свекървата, ама не се престаравай много и не се връзвай на глупости.

К'во друго, а да Покахонтас зарадвах се, че си стигнала до румънско браво....  Peace

Такаммм сега за нас, ще си изям цървулите от яд, че с една цифра съм объркала телефона на Ивилда и не можахме да се видим, чак съм сънувала как си седим и се оплакваме от децата, не можах място да си намеря от яд, ама аз съм си виновна де, някой друг път...
Взехме 500 -те км. до Белоградчик на отиване на два транша, първо за 2-3 дни поостанахме в троянския балкан и после до Белоградчик, ама каква изненада направихме на баба ми само. Милата, така и не и се обадихме, че пристигаме, да не се притеснява, че пътя ни е много, така се облещи като ме видя с бебето, а после и баткото и 3 дни докато бяхме там, само се щура нагоре-надолу.
Прави ни вита баница, домашнаааа, супер вкусотия ви казвам.

А Боби, за Боби или добро или нищо  ooooh! Whistling, не е спрял това дете, не си намери място, на което да си поспи през нощта, на балкански въздух чист го заведох, е няма такова нещо, ама вече не ми пукаше изобщо, щом от скалите не го метнах на орлите, значи имам нерви, не ами дебели корабни въжета. Обачеее това дете не е за път бре хора, не е спрял да мрънка през целия път, на отиване горе-долу ок, но на връщане, не е спрял 7 часа път да реве направо, направо съжалих майка ми, която беше на волана. Спряхме на Арабанаси за почивка (в един вълшебен комплекс междувпрочем) да хапнем малко и почивка, е нямаше по-покойно и щастливо бебе, но само докато го сложих в кошницата и пак същата работа. И му викам на дребното -Слушай Бояне, в нашия род до второ коляно, няма човек да не обича да ходи, само ти ли, ти ли само ще ни правиш сечено. Каквито и подозрения да имах за дребния, че са ми го сменили в родилния дом, верно ми се потвърдиха....Накрая това бебе не спа цял ден, пристигнахме във Варна и кака ви го метна в количката и направо от бутилката уискито  Mr. Green Twisted Evil си надигнах и изобщо ми беше през оная дали някой реве.
Аз успях да си почета на спокойствие, поне бебето през деня спи, та тогава си наваксвах със спокойствието и насладата на природата около мен.

А да и по планините изгоряхме, само с къси ръкави ходихме, много топло, много хубаво, ама тука като акостирахме и бррр, гледаха ме като полезно изкопаемо с късия ръкав, хората още с якета ходят.

И за да приключа вече да похваля Криската за творенията и за резултатите.

Айде чао от мен.

# 683
щом от скалите не го метнах на орлите, значи имам нерви, не ами дебели корабни въжета.
оохххх  Joy
плачеш за социалните, момиченцеее  Mr. Green

# 684
плачеш за социалните, момиченцеее   Mr. Green такова ревливо и от там ще ми го върнат hahaha

# 685
Добро утро момичета!  Hug
Ако не сте чули отнякъде, ще има лятна кърмаческа серия. Повече информация - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=489378.0

# 686
  • София; Дружбето
Уфф, повечето неща си ги мисля без да пиша Crazy
Честито християнче. Дано и ние някой ден успеем да се съберем всички и да сме здрави, че да кръстим Габриел
Габчо си е кашлящ и сополив, но по-малко хъхрещ Mr. Green Ако не ме прокълне някой може и да се оправи скоро
Надина Joy Да му беше дала първо на него усики, може за тва да е ревало детето Laughing

# 687
  • sofia
Мараба, народе! Ох, освободих се от бремето си!Оназ с метлата си тръгна! Ура! Надина, моме, имай милост!Напиках се от смях, докато четях приключенията ти! Имаш талант за писане! Соник, хубава разходка сте си спретнали. Завиждам за сафрида, въпреки, че аз си падам по попчетата. Дано с набора всичко да е наред! Иначе, то е ясно, ще дойда да го ступам! hahaha Мда, днес времето е гадничко...Уви...

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 12:52 от kri6kami6ka

# 688
МамаТ, не се скатавай, време е да черпиш Simple Smile
Честит рожден ден, жива и здрава да си   bouquet
E, ето ме де! Вече на 35 навършени, ама има още много, докато наистина порасна Wink Парти нямаше, торта нямаше, само едни приятели дойдоха на баня, че нямат топла вода, и се оказахме с гости. Децата поне се наиграха Simple Smile Но още 15 мин след като си заминаха гостите, всичко беше скука...
Тами, много красиво Гери си имаш, че и Ристиянче вече Wink

И да се редактирам с едно въпросче (въпреки че с тая активност няма много смисъл, но да съм си питала, може и Кришка да отговори Wink ) дайте идеи за домашни плодови пюрета? Какви плодове мога да давам? Останалия форум не ми помогна много. Киви? Ананас? ... Питам, защото правя само ябълка и банан и често добавям сини сливи. Кайсии не хареса много. Та, с какви плодове мога да разнообразя? Предпочитам аз да си ги правя, не да купувам готови, въпреки разнообразието Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 15:26 от MammaT

# 689
На пазара има и круши още, праскови, ако намериш, но по мои сметки е твърде, твърде рано за тях. Ягоди и диня не коментирам, ясно все още не се дават на хлапетата, въпреки че последните тенденции друго сочат, прословутото авокадо ми се чини, че може да смесиш с някои плод.

Общи условия

Активация на акаунт