Перла: Хубав, по-хубав, най-хубав - Къванч! - Епизод 33

• 37 438
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • "Перла"
vania1954 ако беше бразилско,ще е сапунка Mr. Green

# 616
.vania1954 [/b] , само да те допълня -  Берлинския фестивал /т.н. Берлинаре/ ,  фестивалът Карлови  Вари и и навият / едва четири издания/ кинофестивал в Рим, заедно с този в Кан са от т.н. висока летва на международни /европейски/фестивали. Там селекцията е много прецизна и критерият не е само касов успех , но и художествена стойност, новаторство и т.н.и се определя от комисия В Анталия са отишли на фестивал 10-те първи по рейтинг и от тях се правят номинации.А рейтингът е субективен - интереса и вкуса на зрителите. В този смисъл един талантлив актьор , участващ в сериал извън топ 10 няма шанс да бъде забелязан, камоли номиниран. Който е в десятката - той се бори.
За стимулирането на киноиндустрията им си абсолютно права. А Къванч взе награда за на-добър млад актьор, но не в Анталия

И ти си права за фестивалите, които не изброих, мисълта ми течеше по-бързо от ръцете по клавиатурата, затова ме домързя да изброявам, но се разбрахме - мислех за наистина регионални фестивали, тип вътрешни, най-много до 2-3 съседски участия и т.н.
Останалото е както казваш ти.

# 617
Къде я има тая снимка с Берен!Аз май съм я пропуснала.Копвайте моля!

# 618

Не,  щеше да е Адриана Лима, чок гюзел мома.  Така или иначе слух има, потвърждение няма, или съвпадение няма, кой както иска.

# 619
  • "Перла"
sinq laguna аз се обзалагам,че ако ги съберат двамата в нов филм,ще отвеят на някой фестивал останалите.
Пожелавам го. Simple Smile

# 620
  • "Перла"

Не,  щеше да е Адриана Лима, чок гюзел мома.  Така или иначе слух има, потвърждение няма, или съвпадение няма, кой както иска.

Mr. Green

# 621
Къде я има тая снимка с Берен!Аз май съм я пропуснала.Копвайте моля!

Беше от края на август м.г.  трябва да я потърся къде я гледах, К. с бяла риза, тя с тъмна рокля,  беше  извадка от тр. вестник самата снимка и имаше  статия  със заглавие, "Само да не разбере М.",  че Мелтем като разбрала,  имало бой на негри в тъмна нощ.  Последвала раздялата им през септември, началото на октомври   и  т.н.

# 622
За разведряване на обстановката и добро настроение Hug

Тази мислех да я копна утре за обяд ама хайде за вечеря  bouquet

# 623
sinq laguna аз се обзалагам,че ако ги съберат двамата в нов филм,ще отвеят на някой фестивал останалите.
Пожелавам го. Simple Smile

Едва ли има някой който да се съмнява в това.И те самите го съзнават,ноооо иди ги разбери що се пънат толкова много.
Всъщност ние разбрахме,че се доказват сега хората.Ама това тяхното доказване злоупотребява с търпението на милионите им фенове.

vania1954,мерси ще търся снимката.Изгледала съм не веднъж всичко което излиза за Къванч,но не се сещам,щом не ми е направило впечатление..Ще потърся тази снимка и ще я копна.

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 18:58 от sinq laguna

# 624
Мисля, че новината за "връзка" между Къванч и Берен беше илюстрирана с тази снимка, но тя е от филма / или в някои от паузите му, когато правят и рекламни снимки/

# 625
.vania1954 [/b] , само да те допълня -  Берлинския фестивал /т.н. Берлинаре/ ,  фестивалът Карлови  Вари и и навият / едва четири издания/ кинофестивал в Рим, заедно с този в Кан са от т.н. висока летва на международни /европейски/фестивали. Там селекцията е много прецизна и критерият не е само касов успех , но и художествена стойност, новаторство и т.н.и се определя от комисия В Анталия са отишли на фестивал 10-те първи по рейтинг и от тях се правят номинации.А рейтингът е субективен - интереса и вкуса на зрителите. В този смисъл един талантлив актьор , участващ в сериал извън топ 10 няма шанс да бъде забелязан, камоли номиниран. Който е в десятката - той се бори.
За стимулирането на киноиндустрията им си абсолютно права. А Къванч взе награда за на-добър млад актьор, но не в Анталия

И ти си права за фестивалите, които не изброих, мисълта ми течеше по-бързо от ръцете по клавиатурата, затова ме домързя да изброявам, но се разбрахме - мислех за наистина регионални фестивали, тип вътрешни, най-много до 2-3 съседски участия и т.н.
Останалото е както казваш ти.

Момичета, позволете ми да не се съглася с вас. Фестивалите,които изброявате са КИНОфестивали и нямат нищо общо с телевизионните продукции /в частност за тв-сериали/, какъвто е този в Анталия.
Към тези, които сте изброили бих добавила и тези в Моска, Венеция, Токио, Софияфилмфест и т.н. - всички тези, които вие посочвате освен, че са КИНОфестивали, освен, че са регионални, всички имат и част за външна продукция и награди за чуждоезичен филм,режисьор, актьори и т.н. Т.е. те излизат от рамките на регионалното и минават на международно ниво. Но пак подчертавам, че там става въпрос за кино, а не за тв сериали.
Подобен на фестивала в Анталия е този за наградите "Еми" в САЩ, НИКА в Москва и т.н., които са за тв продукция.

# 626
alex_b , в този смисъл си права. PeaceДа, това е  фестивал за ТВ-продукции / май у нас подобен има във Варна/ Но аз по- скоро исках да подчертая разликата в критерия, за да бъдеш номиниран. В Анталия е зрителски рейтинг , в останалите фестивали - комисия, допускаща предложенията. Зрителският рейтинг не всякога е критерий за добър вкус / мое мнение / и в този смисъл някой нерейтингов филм, който е много по- добър като художествен продукт, но  е далеч от масовия вкус , да не бъде забелязан и по тази причина да не стигне до фестивала......но да не се отплесваме. Важното е , че Къванч е "забелязан", даже - прекалено newsm53

# 627
# 628
Ето я статията където му забраняват да излизат

http://www.gecce.com/haber.aspx?Id=131571

# 629

Общи условия

Активация на акаунт