Пролет иде, птички пеят, ДЕКЕМВРИйчета не спират да се смеят

• 34 045
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Здравейте! Ех колко много снимки на бебоците!! Всички са такива красавци...И ние чакаме на тати апарата да се върне от ремонт и да направим малко портретчета.

Да ви питам, някой във Варна намерили вече Пентаксима? Дано скоро го пуснат и тук...

# 46
Здравейте
Ета, любопитството надделява вече и взе да им омръзва да гледат само нас  Wink
А аз да питам от 6-я месец ли можеше да се обръща стола в колата по посока на движението да гледат малките човечета?
По повод Пентаксима знам че Чайкафарма е вносител и ако искате питайте там http://www.tchaikapharma.com/mambo/index.php?option=com_contact& … =12&Itemid=38
Лек ден

# 47
Добро утро и от нас!Най-после и аз качих снимки на Андреа в албума[imghttp://december2009.snimka.bg/baby/andrea-na-eleni.494707.18379848][/img]Това са снимките от фотосесията на Калина,която наистина е невероятен човек.По нататък ще заведа и баткото да ги снимам заедно.Хайде хубав ден на всички и приятни разходки!
Marleen,беше писала скоро за проблема при девойките,и аз имам съмнения,че има слепване,при педиатърката ли търябва да я заведа или на друг лекар?Дано съмненията ми се окажат грешни Praynig

# 48
Привет мацки,
Хубаво заглавие на новата тема си имаме.
Аз не ви четох няколко дни и пропуснах рождения ден на Оска. Тони всяко зло да те пропусне Simple Smile и на една голяма патерица ти честитя рождения ден и ти пожелавам да си все така мила, слънчева и чаровна, децата ти много да те радват и всички да сте здрави и щастливи!
Да се похваля, направихме сефтето с Моника на хотел. Бяхме на концерт в Пловдив, аз, както можеше да се очаква не можах да вляза на концерта, защото почна вместо в 19 в 21 часа. По това време ние с Моника вече бяхме в хотела и си почивахме. Но пък много добре ни се отрази смяната на обстановката и пътуването. Моника се държа много добре в хотела, въобще не плака, всички много й се радваха, а тя само раздаваше усмивки. Много съм доволна и вече планирам ново пътуване през май за повече време.
Към "чужбинските мами"- пишете тук , много е интересно и внасяте колорит във форума. Тъй че, моля, не отивайте в канадски и разни други форуми, стойте си при нас Simple Smile
Разгледах всички нови снимки на бебоци, много са готини и как бързо растат Simple Smile
Времето вече се оправя, софиянки имаме да наваксваме срещи, има ли навити за другата седмица?

# 49
Писах, писах.. изведнъж компютъра ми присвятка и загубих всичко  Twisted Evil Хайде сега отначало!
Жени, Красони Hug Коко наистина успява да се закрепи седнал, но съвсем за мъничко и не го оставяме да се клатушка.. Това беше трик за фотосесията  Sunglasses
Ета, Андрейчо явно е не само хубав, а и любознателен!
Вени, много ще се радвам да се видим живот и здраве! (на ЛС ще ти изпратя въпрос за ваксините)
Коко пък противно на това, което чета, последните дни все иска да е на ръце.. и заспиването му стана трудно.. Опитвам се да му удаждам, но с неговите килца.. хич не е лесно Joy
Денерис, голям кеф е да се гледа бебе по боси крачета Heart Eyes За съжаление при нас този период си отива  Cry Вече е хубава есен, но зимата ни чука на вратата.. Зимите тук са много хубави през деня - ако има слънце и до 20С може да стигнем, но вечерите и нощите са си студени! (поне в Претория и централните части е така) Юни, Юли и август темературата може да падне и до 0С! Бррр Къщите пък са строени като за вечно лято - без изолация и отопление (е, модерното строителство може и да е подобрено) Колкото студ бера тук в къщи, не съм брала и в БГ и Канада  Shocked

Мецатр и аз не успях да отворя линка  Sad
Амбър мерси  Grinning
Нора_ди, Елени, чудни бебоци! Heart Eyes
Ниста, и ние ще сефтосваме хотелите след 2-3 седмици, дано и Коко е така послушен като Моника

# 50
Здравейте маминки.
От днес и аз се присъединявам към мамите чиито бебоци не искат в количките. Сутринта излязохме-хубаво време, слънчице , и на първите 10 метра започна едно пънене пъшкане мрънкане, което последва от страшен рев. Като го гушна всичко е наред , върна ли го обратно- гледай какво става. Мъчихме се така час и нещо и накрая реших да се приберем . Щом видя че сме си вкъщи веднага почна да дремуца. Имаше един период в който спеше по 2-3 часа навън в количката , а сега - чудо на чудесата . Аз и затова по рано ви попитах кога ще слагате летният вариант на количката, че явно вече иска само да клюкарства ,или свързва возенето със спане, а пък като не му се спи се нервира. Ей ,ама характер носи нашия дебелунчо ......

# 51
  • София
eleni79 , при педиатъра за евентуално установяване и препращане към друг специалист Peace
Дано всичко е наред!

# 52
  • Sofia
http://www.facebook.com/album.php?aid=2034399&id=1303420611&l=b2b4d72c79

Извинявам се на всички, сега трябва да стане.

Елени страхотни снимки, чудя се дали и аз да не ида при Калина.

# 53
Позволявам си да се разпиша само, за да не търся темата с часове после. Надявам се на допринеса за общите теми по- късно по нощите, когато приспя децата, а до този момент вие да не ми се сърдите за празнословния пост  Whistling

# 54
  • Бургас
Включвам се да кажа, че днес, след дълго и изморително обикаляне и с малко "връзки", успях да купя и третия Пентаксим. Още вчера са го получили в аптеката на болницата, но е свършил. Доволна съм, че приключихме с тая одисея, надявам се за последната имунизация на година и един месец да няма такъв проблем. Едва ли тогава ще е безплатен за нашите дечица, но поне да го има по аптеките...
Иначе отчет от ДК - 6.100 /+600 гр./ и 66 см. /+4 см./ Това е след като последния месец дохранвах с АМ, явно кърмата не му стига на Мишо, а и в последните дни съвсем я няма вечер. Ама здраве да е, това да ми е проблема  Grinning

Елени79, аз водих моето момиченце първо при педито за направление и после на консултация при гинеколог. Стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено. Спомням си, че тя тогава беше на 8 месеца, но лекарката каза, че е рано да я разлепя и да я следя. После на година 2-3 месеца, съвсем случайно при смяна на памперса и "проверка" от моя страна какво е състоянието, без всякакво усилие слепването се разлепи. Детето явно не усети, но после стана гадно - при всяко започване да пишка, явно й щипеше, защото почваше да плаче и да се стиска. Правихме бани със смрадлика и мазахме с вазелинче. След 24 часа детето видимо се успокои и до сега не сме имали проблем  Peace

Разгледах снимките на всички бебчовци - едни разкошни малки бонбони са  Heart Eyes

Милейдитооо, аз не си лягам преди 12.30-1.00, та ще те дебна за един пълнословен пост  Wink

# 55
  • тук
момичета,  Hug само от мен, че от три дни не знам къде се намирам
Али води война с адаптираните млека и проблемът става още по-сериозен на фона на информацията,че е наддал едва 20 гр. за последния месец
ще опитам да прочета през уикенда и ако мога да съм полезна, ще ви пиша

# 56
  • Sofia
portman дано скоро приключи тази война с АМ и детенце да започне да си се храни нормално и най-важното да наддава.  Praynig
Лека вечер на всички, аз се надявам малкия Петър тази нощ да спи по - спокойно и да си се събуди само за ядене.

# 57
Моето диване първо изобщо не иска шише, дори и с кърма, пък само да куса адапте, прави кисела физиономия все едно лимони му давам! С ръце и крака се моля да има млЕко, че иначе не ми се мисли!

все едно говориш за мойто диване... 1 към 1. Глезоран на маман... вече яде и нощем, дето уж се беше отучил, че и като се разхожда не спи, а пищи, а за приспиване освен гърдичката на мама, друго не признава - иска цуни гуни нон стоп.  Laughing

# 58
Мдаа, и проблемът в колата се оказа от липса гледка. Монтирах още сутринта Тоби-то, курдсах го и ... о чудо! Седи, мълчи и зяпа. По някое време заспа. Културна работа!

Някой пита от кога се слагат столчетата по посока на движението - принципно бебето трябва да е над 9кг или да е навършило 9м.
Моят е около 8кг някъде, обаче ако трябва да го чакам да качи още едно кило във викове, рев и извиване... рискувам да направя някоя беля, не мога да шофирам така. Знам, че е по-безопасно за бебето да е още малко в коша, ама пък досегашното положение изобщо не е безопасно - да карам ли, него ли да гледам, изобщо не съм адекватна.

udis, зависи от количката. Твоето бебе е най-малкото от темата, тъй че не трябва да е много сгънато, все пак.

Collibri, portman, това са истинските мъже! Искат "гърдички", не там някакви си силикони. Няма се оплаквате!  Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 22:50 от eta

# 59
и аз да драсна някой друг ред преди лягане

портман дано по скоро се преборите представям си какви усилия ви коства,успех

калибри каде се изгуби,липсват ни твоите постове Hug

виждам че всички сме с един и същ период на плачешти бебчета,но така ще е дано е само период,и нашата разходка днес приключи с  Cry

дорита ние ваксината е намерихме но не във Варна,а от Поморие и чрез позната,за сажаление тук почти никаде я няма,аз понеже званях на почти всички аптеки (по големи) и навсякаде ми казаваха че е няма.Дано скоро я доставят.

хайде лека ви и всички да са спокойни и спинкат

Общи условия

Активация на акаунт