Пролет иде, птички пеят, ДЕКЕМВРИйчета не спират да се смеят

• 34 049
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Гърдички ще даваме, ама искат и да пуска... дано да пускат млекце, че не знам какво ще ги правим тези естественяци!
Като прочетох мненията на всички майчета, мога да кажа спокойно  - Дамянин гладников е едно към едно с вашите дяца  - и по разсейването, и по крещенето, пищенето, пръцкането с уста, любопитството към всичко и естествено гушкането. Явно е период. Днес чак се замислих да не го ли захранвам с нещо, щото щеше да ме изяде... през два часа пиранята иска да цока максимум, да не кажа час и половина... глад мори добичето! А аз кравата, давам ли давам милка... ама пак недоволен тоз мъжага... дребен  Laughing

# 61
Здравейте.
Елени, ние също имахме сраснала се дуд, но същия ден , когато го открих и бяхме на преглед и педи само я дръпна и всичко сега е ок. Мазахме малко докато се успокои и сега е ок.
Портмен, много , много бързо да се оправяте.
И ние си цокаме нон стоп. Понеже много хълцаме и аз все я слагам да си цоцка, за да спре, но днес от бързане и дадох водичка 2 лъжички , направо от чешмата и тя така сладко ги изгълта и искаше и още, та сега съм решила да и преваря и поне като хълца да и дам, защото явно детето е жадно , а аз го тормозя бе з вода до 6ти месец, ама май докитата не са баш прави , че млекцето е достатъчно, или поне не важи за всякп бебе, но ще търпиме още малко, но хич не е добре това. МЕне ме питаха ако аз не пия вода , как бих издържала? И сега съм малко  в чуденка как да постъпя.
Бебоците са страхотни , да са йиви и здрави. Мами бихте ли ми казали как да получа паролата за албума , за да сложа снимки, към кого да се обърна на лични?

# 62
  • Sofia
Добро утро мами,
минавам само да ви пожелая приятен и по -малко дъждовен уикенд.
Ние мислим да си спретнем малко пътешесетвие до едно Дупнишко село и се надявам да не вали много.
 Hug

# 63
  • тук

Ooo, kolko ste delikatni Simple Smile naricha se cicomania

# 64

Ooo, kolko ste delikatni Simple Smile naricha se cicomania
Peace Точно така си е  Grinning
Бамби, ще ти пратя на лични паролата, но като си освободиш място в кутията  Hug
Ета, мерси за отговора за столчето, че наистина бях забравила от кога, но пък и ако се бях сетила да видя, че го пише на стола  Whistling
Портман, дано скоро се примири малкия с шишето, че е кофти да гледаш как е гладно, а не иска да яде от него  Peace
Някой знае ли нещо за малката Веда???
Днес времето се мръщи дано да успеем да се разходим.
Лек ден

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 10:52 от Krasoni

# 65
Zdraveite mili drujki   Ne mi izliza butona za kirilizacia, ne znam zasto, i saita koito polzvam sashto ne raboti, taka che ste izvinite latinicata mi. Imam mnogo da pisha no nyama da spamya s tozi latinopis. Iskam da pomolya da udarite po edno ramo na Christian na tozi sait http://yzizphotography.weebly.com/baby-competitions.html za da specheli bezplatna fotosesia. Na kratko samo ste se pohvalya che Elma raste i e mnogo dobro bebe, hich ne tormozi mama, stanala e celi 7.100, mnogo po-fina ot batko si, koito na 3 meseca veche beshe 7.600, a tya na chetiri meseca oste ne moje da go dogoni hi hi. Iskam da pisha i po vaprosite za placha i zabkite ama pusta kirilica kade e ne znam. Kato otkria razreshenie ste pisha poveche  Wink

# 66
  • в огледалото на живота
Биби,радвам се ,че се появи!Вече гласувах за Крис,успех! Peace

# 67
Биби, Крис получи и моя глас Simple Smile

И на мен ми беше изчезнал бутона за кирилизация, мисля че се оправи като прибавих сайта към Copatibility view (може и да е и съвпадение де  Laughing). В моя браузър има бутон точно до бутона за рефреширане за страницата. Ако нямаш, отиди в менюто Tools там има опция Compatibility view settings, трябва само да добавиш форума към списъка на сайтовете..

За столчетата... нашия малчуган е вече над 8 кг... Лежащото му столче е до 13 кг.. , а като го гледам Коко, може да ги стигне преди 9тия месец... А на големия стол пише от 9 кг със скоби 9 месеца... Хмммм, Коко няма да е 9 кг в 9тия си месец #Crazy.. дали мога смело да го сложа в седящия стол преди това - килограмите или възрастта са по-важни?

Хубав и слънчев ден на всички!   bouquet

# 68
Биби имаш и моя глас  Peace радвам се да те видя, драсвай по някой ред стига си се крила, а ние и латица четем  Wink

П.П. разгледах снимки на разкошни бебоци  Heart Eyes пу пу пу

# 69
Ралтриф златна си душа, проблема се оказа точно този  Hug  bouquet Сега пак мога да си пиша на любимата кирилица. Да кажа за мамите с плачещи бебенца да не се притесняват въобще. Аз и до днес си мисля, че няма бебе да е плакало повече от Кристиан. До шест месечна възраст ми израсна в ръцете. Не седеше нито в шезлонг, нито в количка, нито в столче и оставиш ли го някъде, започваше да крещи все едно на нажежени въглени го слагам. Явно има такива деца и това си им е темперамента, защото той и до днес си е мрън-мрън голям и хленчи повече от Елма дори. Тя от друга страна е едно малко слънчице. Не вярвах, че може да са толкова различни децата, но ето че е факт. Заспива рано вечер, буди се само веднъж за хранене и продължава да спи. Някой беше писал за нощното хранене и аз да се включа, че и нашия режим е същия, яде последно в 9.30 и после към 3.30-4 сутринта и от там нататък на 3.30-4 часа. Въобще не ми пречи нощното хранене, на фона на Крис който ми се будеше по 3-4 пъти между 10 и 6 сутринта, това си е направо рай сега. Все още сме на мляко изцяло, но смесено се храним. Елма се оказа не такава голяма любителка на кърменето и редуваме кърмене с АМ, но важното че все още си хапва и кърмица, по-добре малко отколкото без нищо. Който се чуди за захранването, мога да кажа само, че не е необходимо да се водите по никой друг освен по детето. Кристиан го захраних рано, беше изцяло на кърма до четвърти месец, но наддаваше много, започна да иска да се храни на всеки час, не се изхождаше вече толкова редовно, седеше си с напълно стабилна глава без да се лъкатуши и към средата на четвърти месец започнах с оризова каша. Аз го захранвах обаче цели два месеца докато заместим напълно хранене, общо взето на ден увеличавах по лъжичка количеството каша докато стигнем пълна порция. Малката сега наддава с много по-бавни темпове - 700-800 грама на месец, изглежда си доволна от млекцето и се храни на достатъчно дълги интервали, така че още не я пришпорвам със захранване. Мисля в началото или средата на петия месец да започна. Сокове не съм давала, тук не ги препоръчват и на самите сокове пише да не се дават на деца под шест месеца, а за след шест месеца да се разреждат с вода. Пак смятам с оризова каша да започна, после зеленчук и накрая плод. Хайде да не ви отегчавам много, връщам се да прочета още назад и пак ще се включа  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 16:18 от Bibi2202

# 70
Момичета много ви благодаря за отзивчивостта относно моите притеснения.На следващата консултация ще кажа на доки да погледна за какво иде реч,и се надявам всичко да е наред и да не се налагат някакви интервенции Praynig!Днес за съжаление ще си стоим в къщи,заради скапаното време.Радвам се,че снимките са ви харесали.Всички бебоци са мнооого големи сладкиши Heart Eyes!
Mezzatr,няма да съжаляваш ако заведеш децата при Калина,снимките ще ти останат един невероятен спомен!Аз съм мн.доволна,че я заведох,само че съжалявам,че не взех и нашият батко,но това със сигурност ще се поправи след няколко месеца!
Bibi,и от мен един глас за Крис!Успех!

# 71
  • София
eleni79 , кога ви е следващата консултация? Според мен недей отлага дълго, колкото по-рано се хване, толкова по-добре, а ако няма нищо, още по-хубаво.

Искам да ви питам кога според вас се минава на следващия номер биберони за шише- като навърши 6 месеца или в края на шестия? Защото номер 1 е 0-6 мес., а номер2 е 6-12 мес... newsm78

А и още нещо- памперсите ДМ с ластични ушички ли са отстрани или не?

Мерсиииии Heart Eyes

# 72
  • Sofia
Bibi и аз да се включа към гласувалите. Успех  Peace Много хубаво го обясни за захранването, при това положение както се храним на около 3 часа и половина мисля, че няма за къде да бързам със захранването. Само преди вечерното хранене издържа трудно дори и 3 часа, иначе си му стига през другото време явно.
Eleni79 ще ми пишеш ли какви са цените и как да я открия? Знам че някъде беше писано в по-задните теми ама не помня къде. ooooh!
Тази нощ беше герой мъника на мама - събуди се само около 3 да яде и после чак в седем. Е така вече човек може и да се понаспи  Flutter

# 73
Mezzatr,по принцип фотосесия при нея струва 150лв.,но аз я снимах за благотворителната акция за Вики(някой,някъде беше писал за това) и струваше 30лв.Ако искаш можеш да оставиш и повече,всеки си предценява индивидуално.Прави ти около 20 снимки,иначе ако е фотосесия,са много повече.Ако искаш мога да ти дам телефон и да ти обясня къде се намира студиото.
Marleen,най-вероятно ще я заведа по рано,защото като погледнах следващата консултация е чак след 2 седмици и не мога да чакам до тогава.

# 74
  • София
Здравейте момичета!
Егати скапаното време, писна ми вече #Cussing out
Мнооого хубави декемврийските дечица!
 Ето малко снимки и от нас, дано съм успяла да напиша правилно връзката, щото съм малко боса с това! http://www.facebook.com/album.php?aid=12760&id=1000003719549 … &l=e6bc94fad1
Bibi имаш и моя глас, дано спечелите!
Marleen с ластик са памперсите, но аз не останах доволна, пропуснаха ми, а един път след смяна на три часа ми се беше отлепила залепящата лента от памперса (не където се залепя, а където е зашита към памперса, ако мога така да се изразя - дано си разбрала какво искам да кажа) Иначе са много меки и анатомични.
Нашия младеж щурее ли щурее, тази нощ за първи път се събуди да търси мляко в 12 часа нощта. Аз мисля че си имам достатъчно мляко, яде и от двете гърди, но днес купих и АМ да му дам тази вечер, да не би да не му е стигнало и да е бил гладен.
Иначе яде на 3 часа - като часовник е, а нощем почива от 10 до към 6 часа. Само го следя дали се заглежда в нашата храна, ама засега не проявява интерес. Иначе си седи сам, без да си клатушка лавата и тялото, но аз не му позволявам щото е малък.

Общи условия

Активация на акаунт