Пролет иде, птички пеят, ДЕКЕМВРИйчета не спират да се смеят

• 34 050
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Ей ме на и мене,
Добре завърнали се вкъщи на Алуин и малката Веда - Браво и на двете Ви много  Hug от нас!
Добре завърнали се и на Оска и Емчо, айде стигат Ви толкова болници, чакаме ви в парка!
Трябва да чета за държавен изпит, ама вися пред компа и се пъна като магаре на мост, то в моя мозък сега се мъдрят пюрета и каши  Laughing.
Та да кажа днес ни е 4-ти ден на захранване с картофено пюре с кърма - изяде около 40гр. и не искаше повече и после като ми видя голата цица такава усмивка ми тегли иии като засука, все едно не беше яла с дни, толкова лакомо не беше яла от много отдавна, нещо май не и се нравят много пюретата!
Четох ама отгоре-отгоре, че трябва да чета  Sad

# 721
Здравейте
На патерица честит рожден ден на Джени, жива и здрава и много щастлива със семейството и всичките ти приятели   bouquet
Честит имен ден и на всичките Емчовци и производни   bouquet
Денерис, много се смях на описанията ти, малкия е супер бонбон, а за храненето аз правя следното, взимам го в мен да седне, хващам му едната ръка, която е откъм моето тяло и му я притискам към мен така, че да не я вади и другата му я стопирам с мойта ръка с която държа пюрето и така действам, а за кихането когато успея да реагирам бързо слагам ръка на устата му и така е по малка поразията  Simple Smile
Портман, почиствам винаги пода с Пронто за под и с каката правих така, но тя не лазеше.
Ласи, приятно изкарване  Hug
petia_sport успех с изпитите  Peace
Ние днес се разходихме добре, бяхме в Стара Загора на зоологическата и добре си прекарахме, малкия беше при баба си и деня мина неусетно.
Скоро ще кача снимки.
Лека вечер

# 722
Добро утро.
Виждам че повечето от вас дават каши все на марки като Хумана , хип и разни други но никой не споменава нашата си Слънчо. Какво ви е мнението за тези каши , че на мен педи ми каза като почна каша да го направя именно със Слънчо. Аз мислех да взимам Хумана, но тук много майки ми казват че децата им яли предимно Слънчото. Прочетох че всъщност безглутенови са само банановата и прасковената , и са млечни кашички . Едно време имаше само Слънчо , а сега..... То човек да се чуди кое е по доброто. А за пюретата аз пробвах първо Ганчев , но нашия хитрец не ги харесва нещо , за това купих Хип и тях си ги папа без да връща . Правя когато мога и домашни /предимно картоф и морков / и тях си ги харесва. Онзи ден понечих да взема на Ганчев морков с картоф но когато се зачетох отзад пише че съдържа и ориз , капия, домат ,сол, захар......, което ми се стори прекалено и това съвсем ме отказа от Ганчев. А всъщност търсих сладък картоф в Кауфланд , но нямаше
Между другото Ета , как е малкият ти мъж , проходи ли вече    Laughing

# 723
  • София
udis555 , Слънчо-то или съдържат глутен, или са млечни, и то не с АМ, а със обикновено сухо мляко. Аз на този етап не бих рискувала, взимам само безмлечни и безглутенови каши Peace

# 724
  • София
Удис, кашите на Слънчо съдържат захар, както и всички пюрета на Ганчев без чистия банан; круши Уилямс; Ябълки и круши; Ябълки, круши и праскови
Освен това мисля, че всички каши на Слънчо са млечни, а за захранване се препоръчват безмлечните каши.По Принцип в млечните каши има или АМ или суроватка на прах.Същата суроватка фигурира и в съдържанието а преходните млека, а те са за 6+месеца.
Моя син обожава пащърнак.Направо ушите му плющят.Добре че го спирам  Grinning

# 725
  • София
Удис, кашите на Слънчо съдържат захар, както и всички пюрета на Ганчев без чистия банан; круши Уилямс; Ябълки и круши; Ябълки, круши и праскови
Освен това мисля, че всички каши на Слънчо са млечни, а за захранване се препоръчват безмлечните каши.По Принцип в млечните каши има или АМ или суроватка на прах.Същата суроватка фигурира и в съдържанието а преходните млека, а те са за 6+месеца.В Слънчо обаче имало пълномаслено мляко на прах, което е обикновено сухо краве мляко (както е отговорил производителя на запитване на съфорумка).Не мисля, че е подходящо за деца под 1г.
http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=cf4676e303607a44d80b … p;topic=271669.20
BTW Моя син обожава пащърнак.Направо ушите му плющят.Добре че го спирам  Grinning
Пуууу, исках да редактирам, а съм дала "цитат".Сега не може и да се изтрие, сори

# 726
Между другото, плодовите пюрета на Хип също съдържат захар. И изобщо, доооста са далеч от плода - сок с нишесте и захар, тъй ги виждам аз. Няма такъв сорт кайсии, от които пюрето да излезе тъй гладко, кайсиите са на нишки! Също и крушите, те пък са зърнести.
Освен това, като му дам малко плодово пюре между храненията прави пауза по пет часа! А от моите домашни пюрета не.
Бях накупила покрай запека на Андрей, понеже няма сезонни плодове още, но съжалих. Няма да се повтори.

Андрейко за сега само пълзи  Simple Smile Научи се както е на 4 крака да сяда на дупе и така си поиграва с играчките.

И още имах туй-онуй за казване на съфорумките, но нямам сила, нещо ме хвана някакъв вирус летен, та тия дни едва кретам. Чак кърма спрях да произвеждам, снощи бягах да бъркам АМ по нощите  Confused

# 727
Поли - само обрив ли има Веда, кожата каква е - нормална, суха.... Мислиш, че е от некъпането в болницата или някаква реакция. Иначе мазила ние имаме много - изкупих де що се предлага медицинска козметика, ама файда голяма освен рекламите преди това май няма. Така че, дай уточнения, пък ще го мислим Hug

пфф то аз докато се наканя да отговоря минаха два дена... ами тя по принцип си се подсичаше лесно и преди, ама сега от болницата е доста доста.. Кожата й ми се вижда суха по принцип.. Използвам кремче на DM Babylove и на Бюбхен, а Веледа за банята.. уж нещо оправя, просто трябва време предполагам.. Утре ще ходим до ЛЧ така или иначе, ще й кажа да погледне.. дано да не е някой дерматит или алергия към нещо.. мъжа ми например има алергия към лейкопласт та може и да е това.. те са с еднакви кожи
Ще гледам в темата за срещата, но го дават да вали тази седмица, та може и пак само с желание да се размина..  Simple Smile

# 728
  • Sofia
Привет и от нас.
Ние само сутринта успяхме да излезем на разходка и сега като гледам времето ще си стоим у дома  Thinking
Сега съм надула един балон на Петър и той си играе, много му е интересно.
Петя спорт успех на изпита  Peace
Пюренце си хапва много добре за сега малкия разбойник, цялата паничка и се опитва да ми говори между лъжиците и става много интересно  Laughing
Лек ден на всички!

# 729
здравейте, искам да се включа и аз към вас. До сега само ви чета от самото забременяване .Бебе се казва Божидар и е роден на 04.12.2009. Ще ми бъде приятно да си бъбря с вас Hug

# 730
  • София
mezzatr, и аз така! ей от тук ( http://www.drebcho.bg/stories/9/Kakvo_e_ranno_obuchenie/Malki_id … 4_do_7_meseca.htm ) видях идейката Simple Smile Много се забавлява. Малко му прилича на ц..а и го лапа нежно в началото ама после си го мачка просто.
Алуин, дано става за среща! И аз се надявам...
echo80, привет! Добре дошла Simple Smile

# 731
пак се налага да съм кратка !

благодаря за честитките за празника на Емо !
адаша на МиленаЕнева да се чувства поздравен ! вчера имах желание поздрава да бъде поне писмен -не успях !
много съм доволен ,че детИто има имен ден ! ама комшийката ми каза  Laughing ! каза и на другите комшии  . ей това е една от причините да  не се включа вчера , както и днес - нямаше и един прибор или чаша останали чисти . днес в допълнение имаше тържество в градината на Васил . смятах да се оплача от вялото изпълнение на песничките и танците , но крушката си имала опашка - оказа се с температура . сега имам задачата да опазя Емил . не че знам как точно може да стане  newsm78 newsm78 Confused!

пълзящия Емил също не успях да снимам засега , пак по споменатите причини , но се преборих и качих на компа едно от клипчетата с опит за пълзене . ще атакувам някой на лични да ме упъти как и къде да го метна в нета , за да ви го покажа.

алуин , дано да не е алергия и да минете само  д подходящото мазило !

Петя , стискам палци за 6-ца !

echo80 , добре дошла официално  Hug!  неофициално си била с нас през цялото време  Simple Smile !

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 23:23 от oska

# 732
# 733
Честит 1-ви юни!

Алуин, да не са гъбички? Гого го изписаха гъбясал от родилния дом, ама докато разберем, че е това, му се олющи половината кожа  / баш, когато го водихме по разни фотосесии/. Оправихме го с едно мазило, на което му пазя рецептата. Ако е това, свиркай и веднага ти я давам.

Ние и днес ще сме пак по разни мероприятия. Превърнах се в нещо средно между щатен шофьор, шерп и чичо Манчо. Причината за мойте тегоби е този 4-годишен фъстък, който е решил, че слънцето изгрява и залязва заради нея  Crazy вечно бързаме, и за какво ли бързахме, като имало и толкова чакане, най-после там, където ни е мястото, демек на сцената

Днес като гледам ще окъсим разходката на бебока.

# 734
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ,Да са ни живи издрави всички бебоци.

Денериз голяма сладурана е твоята кукличка
При нас няма нищо ново и интересно,освен че се въртим като шило и се опитваме да пълзим и как се ядосва само ,но и това ще се осъвършенства с времето.Днес ще ходим на тържества,а и в мола ще има програмка ,така че ще минем да позяпаме и там и да се почерпим подобаващо за празника.
Приятно изкарване на всички

Общи условия

Активация на акаунт