Китайски капсули - 5 /за отслабване и още нещо /

• 74 022
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Купувам 2 блистера СТАРА ЛИДА,мейзитанг или САГ8, ще е хубаво, ако човека е от Русе
Все още си търся 2 блистера...

# 721
Купувам 2 блистера СТАРА ЛИДА,мейзитанг или САГ8, ще е хубаво, ако човека е от Русе
Все още си търся 2 блистера...
За себе си ли ги търсиш.???Каква е твоята история Embarassedможе да си писала ,но не видях-.... Embarassed
ако искаш ,ти да отслабнеш,вече можеби прочете достатъчно материал и би се спряла на конкретен продукт,но...,щом си наясно с имената на всичките 3 продукта..,но лично аз,дето съм в този порочен кръг от близо 7 години,и съм изчела и пила вече куп химии,та не бих портърсила така-какво да е-има разлика между 3-те изредени от теб продукта,в смисъл,трябва да знаеш ,какво искаш ...можеби....,ако не ----попитай,ще ти помогнем с отговор Peace Peace

# 722
Страхотен пост GeryD, не бях се замисляла за правилния подход, но и на мен това много ми куца.
И аз като теб се опитвам да си променя режима, то това е най- важното.
Супер за свалените кг.
Подкрепям!!!
Първо за протокола-
днес е 8-ми ден от Лида-минах през разни луди фази на безсъние,тревожност,тръпки...но е много  индивидуално-мен ми дойде цикъла -почти на време-2-4 дни,по-рано
А споделените странични ефекти-често са ме налягали и преди-когато пак ще ми дойде
но ако трябва да дам отчет за теглото-
8-ми ден-
минус 4 кг-и видима разлика в краката и ханша...
липса на апетит-пълна
спане-нулево ,но и от често будещата ме щерка Crazy Crazy Crazy
сутрин-като кацнала от луната-хем неспала-хем сили още имам.. newsm78....

# 723
о, аз съм от старите кучета, но малко си бях променила начина на живот, тъпках доста и качих 4кг ( от 66 бах станала 58 за 1 месец със стара лида), и сега искам да си ги смъкна пак ...62 са ми много определено...

# 724
о, аз съм от старите кучета, но малко си бях променила начина на живот, тъпках доста и качих 4кг ( от 66 бах станала 58 за 1 месец със стара лида), и сега искам да си ги смъкна пак ...62 са ми много определено...
ами дано мамите пили "стара лида" знаят...
аз не ги разбирам...взех Лида след много умуване...просто един ден ,докато си ровех фейсбука ,ми цъфна банера на някакви разпространители и щракнах-така поръчах ...нова ли е ,стара ли е-незнам....

# 725
Аз чух за тях, почнах да се ровя из нета и настръхнах от прочененото...ама казах си ще пробвам, ако се почуствам зле, спирам веднага. Както казах вече 1000 пъти лида е подходяща за хора с ниско кръвно като мен, защото го качва ( съобветно от 90-дневната диета която го смъква припаднах, друга тема..). Сутрин си пиех хапчето заедно с МУЛТИВИТАНИМИНИ, първите няколко дни ми беше някакси странно и напрегнато, ама след това всичко отшумя и си беше ОК.Препоръчах ги и с тях отслабнаха много мои познати- минаха съм през всичко етапи и странични  ефекти и съм им хванала цаката. Ама имах гости един месец, всяка вечер по кръчми и качих....А съм ужастно мързелива и на фитнес не стъпвам посмъртно...Сега търся 2 блистера да ги смъкна...Навита съм да пробвам и мейзитанга и САГ8 по принцип....

# 726
Аз чух за тях, почнах да се ровя из нета и настръхнах от прочененото...ама казах си ще пробвам, ако се почуствам зле, спирам веднага. Както казах вече 1000 пъти лида е подходяща за хора с ниско кръвно като мен, защото го качва ( съобветно от 90-дневната диета която го смъква припаднах, друга тема..). Сутрин си пиех хапчето заедно с МУЛТИВИТАНИМИНИ, първите няколко дни ми беше някакси странно и напрегнато, ама след това всичко отшумя и си беше ОК.Препоръчах ги и с тях отслабнаха много мои познати- минаха съм през всичко етапи и странични  ефекти и съм им хванала цаката. Ама имах гости един месец, всяка вечер по кръчми и качих....А съм ужастно мързелива и на фитнес не стъпвам посмъртно...Сега търся 2 блистера да ги смъкна...Навита съм да пробвам и мейзитанга и САГ8 по принцип....
за кръвното и аз мисля така,поне при мен е същото..ужасно-ужасно ниско-направо съм като болна..ни сили ,ни желание за живот...ако има един начин-да лежа и спа по цял ден-бих...
А като пия Лида-нова или стара е -незнам-писах напреде-как изглежда-е няма го това нещо с ниското кръвно-не съм тази заспала мърда .... Rolling Eyes...и  както писах още по-отдавна-напомня на ефекта от забранения вече-редуктил-с който карах периодично близо 5 и повече години...
Знам,не е не това е правилният начин- хапчета--че става като зависимост,но просто ,за 5-те месеца ,в които нищо такова не пих-не можах да се справя-да казвах си-ето до февруари-когато и редуктила изчезна-отслабнах-нямаше ,какво повече да искам-само подръжка-да не се тъпча,да спортувам....
Но не стана така
-ежедневието ,със всичките си стресови ситуации -които всеки ги има,ми повлия така,че отново,за пореден път ,започнах,когато съм нервна,притеснена,преуморена или тн...да си хапвам-уж отначало помалко-само да си вкуся-да не ми се забива като пирон в мозъка-сочното парче пица ,примерно-уж умерено-да да,ама не-постепенно,взех да завишавам дозата -вкусвайки,направо преяждах-и всеки път-за последно-от утре-край...
От март до края на юли бях вече с близо 5 кг отгоре-и то главно мазнини по  ханш ,бедра,корем...и колкото по-дебела ставах-толкова по-гладна и отчаяна...Имаше моменти ,в които ям-нахранвам се...стабилно...минават 40 минути и корема ми ,направо къркори...изумявах се от себеси...Мъчех се ,като озверея, да мина с домати със сирене,да не мисля за това....Е правя, каквото правя,все ядене в главата ми....
И така -почнах Лида-даже не вярвах-и страххх-четох за пъпки,капане на коси,и какво ли не....но просто и другото-да дебелея с часове-не го издържах-и избрах лидата...
Още ме е страх...и още ми се иска ,да успея някой ден,като отслабна ,както аз искам,да си задържа теглото,без химии ,а само с правилен режим на хранене и живот--искам го,но не мога да го постигна!!!Поне не и до днес!! Confused

# 727
Здравейте момичета,
Да Ви разкажа какво ми се случи вчера. Аз пия старата Лида вече 10 дни в началото има някакви странични ефекти (сухота в устата и леко сърцебиене следобед). От 4 дни нямам странични ефекти от нея.
Донесоха ми нова Лида преди 2 дни и аз вчера реших да я пробвам, да видя има ли разлика. Казвам Ви такъв ден и такава нощ не съм изкарвала до сега никога. Жажда, сърцето ми щеше да изскочи, потя се, имам лош дух в устата, треперят ми ръцете, ужас направо. Бяха на черешата цял ден  Crazy , като в безтегловност, добре че бях без кола на работа  ooooh! Ядох само 2 праскови за цял ден и толкова, не че със стара ям повече де. Вечерта си легнах, викам си ще ми мине. Няма заспиване, хем ми е уморено и ми се иска да поспя хем не мога. Към 1 ч. съм заспала и в 5ч  Shocked е такива ги облещих. Дали защото съм пила едната и на следващия ден другата или просто съм си свикнала със старата не знам. Но мисля да си пия старата и да не я сменям, поне докато не стигна до желаните килограми. После мисля да започна да пия новата през ден - два за период от 1 месец и после само в понеделник и четвъртък, и да си спазвам СТРОГО режима  Embarassed за да си задържа килограмите.
Този път твърдо съм решила, че сваляйки излишните килограми, повече няма да дебелея  Naughty  Crossing Arms Защото аз направих тази грешка преди 2 години, бях стигнала до 70 кг, много добре ми беше и цикъла дори имах без лекарства. Но тогава един лекар ми изписа хормони и от тях много се огладнява и аз в началото се сдържах, но после започнах да си ям и за периода в които ги пиех си върнах всичко. Сега не пия никакви хормони и вече не искам и да чувам за такива неща. Няма да се тъпча с тези глупости, ако ми е писано да имам 2-ро дете ще го имам и без да се друсам с хапчета. В крайна сметка достатъчно хапчета изпих и за първото и целият ми организъм се обърна на горе с крата.   ooooh!
За това сега предлагам да отслабнем дружно всички и никакво дебелеене повече  Peace   bouquet

# 728
  • София
Хубав ден и от мен на всички слабушки!!!  bouquet
Преди малко ми пристигна ЛИДА-та и имам въпрос все още е рано мога ли да  взема едно хапче сега?Благодаря!!!

# 729
Да можеш. Аз ги взимам 30 мин преди да ям за първи път през деня. Например пила съм го в 10.30 ч и след 30 мин - ям ябълка сега  Simple Smile
Лида-та от новата или от старата е?

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 19:58 от GeryD

# 730
  • София
Супер изпих я вече! За начало си взех старата ЛИДА. Малко се притеснявам от страничните ефекти защото съм с доста ниско кръвно, но ще дам всичко от себе си за да се справя! Peace

# 731
Супер изпих я вече! За начало си взех старата ЛИДА. Малко се притеснявам от страничните ефекти защото съм с доста ниско кръвно, но ще дам всичко от себе си за да се справя! Peace
щом си с ниско кръвно, страничните ефекти ще са по-леки
Аз си пиех хапчето като се събудя с първото кафе- без начение дали е в 7 сутринта или 2 на обед

# 732
Момичета аз все още се чудя да поръчвам ли - стара нова ли, от къде.... ? Може ли инфо за това колко хапчета са, на колко време се пият и т.н. Аз ям сега само белтъчини общо взето но малко сякаш ми се гади все едно като пътуваш с кола и как си се разбърква всичко и ти се вие свят - незнам защо е така. кръвното ми е ниско и ми трябват 8 кг. за около 1 месец. и мисля че само с ограничения трудно ще стане , но и знам че не е полезно наведнуж...голяма дилема. а и в момента съм в хотел и незн дали до тук ще ги доставят... Поздрави и успехи на всички Simple Smile)

# 733
Имам приятелка, която пие новата Лида и за 1,5 месец свали 10 кг. Тя ми каза, че поръчва от http://www.originalna-lida.com/Аз пия старата, тя ми действа по-добре (нямам странични ефекти), аз съм нормално и малко по-високо кръвно и за това сигурно. За 10 дни съм -4 кг.
Но според мен е до организъм.

# 734
  • София
Да ви кажа честно толкова много се радвам на постигнатите от всички ви резултати все едно че аз съм отслабнала!Докато се навия да я взема четох много от темите и с интерес следях кой колко е свалил  супер много се кефех на резултатите.Да видим сега как ще е при мен!
Да споделя само че аз сега чакам с нетърпение да стане 16.30-17 h,по това време огладнявам зверски и мога да изям цял слон. Дано да ми подейства Лида и да загубя и аз апетит то нали това е целта на играта!! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт