Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 51 153
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Аз поръчах на 29.03. от Пъмпкин Пач и на 06.04 пристигна на английския адрес, все още не съм си я взела от Гив (пращат ми пратките по Еконт), за да кажа дали всичко което съм поръчала е пристигнало, но с оглед на великденските празници ми се стори приемливо времето за доставка.

# 16
Момичета, някой да е поръчвал това:
http://www.getthelabel.com/fcp/product/nike/Sale/Down-Jacket/3241?colour=pink
или някое друго яке на Найк, размер S, M

# 17
# 18
  • София
И аз чакам от Пъмпкин, вече съм се примирила, че няма да е скоро, на 11-ти поръчах. Последният път дойде доста бързо.

Не разбрах Некст в кой мол се очаква да има магазин - Карфур или Сердика?

# 19
Да ви питам нещо тъпо-като правите обща поръчка с някого-как делите парите за килограмите или винаги ги поемате вие?

Деля сумата в лв на чистат сума на поръчката без доставка кг % и така получавам коефициент. Сумата на всеки умножавам по него и получавам търсената сума  Peace
Много научно-нямаше да се сетя.Мерси много. Wink

Дима,мерси за идеята за кантара.Хич не ми се занимаваше и с това,ама не ми се иска всеки път аз да помемам тази сума сама.

Това с кантара е доста сложно, особено когато плащаш при получаване на пратката на английски адрес Simple Smile

# 20
И аз чакам от Пъмпкин, вече съм се примирила, че няма да е скоро, на 11-ти поръчах. Последният път дойде доста бързо.

Не разбрах Некст в кой мол се очаква да има магазин - Карфур или Сердика?

tanini,майче става въпрос за МОЛ Галерия в Пловдив   Peace  Laughing

Танчето,мерси за новата темичка    bouquet

# 21
# 22
# 23
  • Wolwedans
Аз поръчах на 29.03. от Пъмпкин Пач и на 06.04 пристигна на английския адрес, все още не съм си я взела от Гив (пращат ми пратките по Еконт), за да кажа дали всичко което съм поръчала е пристигнало, но с оглед на великденските празници ми се стори приемливо времето за доставка.
Късметлийка  bouquet
Аз ще си почакам повече от месец в най-добрия случай

# 24
  • Пловдив
За Танчето   bouquet
Някой да има да ми измери сандали 10 на Кларкс-за момче.

# 25
  • Плевен
и аз тук Simple Smile

# 26
  • София
записче и мерси за темата

# 27
  • Sofia
Танче, мерси за темата!  Grinning

Хубава работа в Пловдив Некст ще има а в София няма, подозирам, че ще ходим да гледаме размери и материи, скоро ще ни надушат и ще сложат стикер на вратата задраскана майка бутаща детска количка, наред до сладоледа и кучетата.  Mr. Green

# 28
Запис и от мен  Simple Smile Танче   bouquet  bouquet  bouquet

Някой да има да ми измери сандали 10 на Кларкс-за момче.

Аз купих на сина ми 11 номер Кларкс, ако те устройва меря веднага  Peace

# 29
  • Пловдив
Аз за рокличка за кръщене се спрях на тази:
http://www.additionsdirect.co.uk/baby-girls-organza-dragonfly-dr … 680026-sku3870137

Сега обаче не мога да намеря боди,което да и сложа от долу-мисля,че тези,които се водят без ръкав ще са широки и ще се виждат?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт