За музикалното оформление на секса

• 5 031
  • 112
  •   1
Отговори
# 15
Хахах, Гум бай денс бенд и еротика Joy
Колко са различни хората.
пфуй, добре, ще го изтрия.
егати... Rolling Eyes
да, хората са различни .
освен това, на което се подиграваш, елтън джон и леонард коен са достатъчно романтични за някои.

пс. букквално се разплаках. сигурно е глупаво, но честно, не можах толкова години да разбера защо някой трябва да подиграва друг за нешо дълбоко индивидуално.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 21:16 от Палмира

# 16
Много обичам музиката преди и по време на секса. Особено френската музика изпълнявана от някоя жена на колене. Супер добре ми звучи.
Всъщност, реално погледнато, аз нямам нужда от това да пускам някаква музика от музикална уредба. Имам си инструмент на който може да се свири, достатъчно е само жената да го налапа и да засвири... и така музиката е готова... супер Simple Smile

# 17
И на мен Болерото ми навява мисли за секс.  Grinning
По принцип не обичам музикален фон - разсейва ме. Искам да чувам всичко наоколо, най-вече дишането на партньора.   Grinning

# 18
Не го трий  Палмира!
Всеки има различни асоциации.
Интересни са ми.

# 19
Пфуй, язък значи.

# 20
Хахах, Гум бай денс бенд и еротика Joy
Колко са различни хората.
пфуй, добре, ще го изтрия.
егати... Rolling Eyes
не трий, угодия няма Laughing
аз можех и  Веселин Маринов да постна, ама щях да убия оргазмите на всички стари ку.ки Laughing

# 21
Що бе, те точно старите много се подмокрят на Веско. А и той самият е вечно един мокър, мазен и хлъзхав. Мммм...ехх.

# 22
Зависи от партньора. На някои им ходи Ивана, на други - класическа музика.

Ама пък как чистя на Болеро-то, иха. Като се развъртя с парцала...
Романтична съм си от малка. Laughing

Ох, и мен класиката ме избива на чистене. Сигурно в предишен живот съм била слугиня при някои аристократи.
А как мия чинии на предкласика....

Един малко гаден виц - Веселин Маринов прави чудеса - парализирано момче станало и си тръгнало от негов концерт.

# 23
Момичета!
Искам линкове  Laughing
Може и вицове, но придружени от линкове.
Не може да няма музика, която да не асоциирате със секс.
Особено във филмите - всичкият секс е с музикален съпровод.

# 24
Трещ,  Heart Eyes,  Hug, куките  newsm78/леле лееее туй пък как се определя/ са мокри....... Joy, сериозно много ми допадна, аз обаче....... съм за........"сабите"

# 25
Е, имам де, имам.
Обожавам Кенди Дълфър.

http://www.youtube.com/watch?v=XhSx8uKdD5o

Последните  и албуми са ми почти винаги фон....напоследък. Flutter

П.С. Мноо ме е яд, че я изтървах 2009-та в Банско, много. И не само секс се прави на Кенди, в момента така ми звъни телефонът.

# 26
Трещ,  Heart EyesHug, куките  newsm78/леле лееее туй пък как се определя/ са мокри....... Joy, сериозно много ми допадна, аз обаче....... съм за........"сабите"
куките , всъщност са кучки, и се подмокрят на Веско само ако се напикаят Laughing
ето песен и глас за секс

http://www.vbox7.com/play:813385c2

# 27

Peace, Е, неможе човек да не го признае  Hug

# 28
 От  мен- това
 А в едно далечно минало това беше химн...

# 29
Знати ми е съмнителна отдавна... сега една част от тази съмнителност е избила в темата тук... обещайте, че няма да споменавате произведения на Вагнер... от съобръжения за сигурност... не е нужно да стане някоя беля... нали...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт