Жената ЛЪВ-26 част!

• 17 733
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте всички  Hug

Брейййй бях забравила, че сте имали среща и сега като влязах във форума - супер изненадка. Видях снимките ( видях и че от 4-ри, 3 са пушачки  Mr. Green що тъй това ми направи първо впечетление  newsm78 ) , много сте хубави бе - една страхотна 4-ворка  Heart Eyes А и като гледам не сте бързали да се прибирате значи компанията е била лъвско добра. До сега бяхте ли се виждали. Предполагам , че Миленка за първи път сте я видели, а другите? Как ми се искаше и аз да съм с вас...........

Тедко резервирах полет за 9.06 , получих сметката банковата, платих по банков път в петък билетите, ама пусто ще нищо не получавам като потвърждение? newsm78 Ще чакам и утре и ще им дрънна по тел  Crossing Arms

Вчера бяхме на пикниг и ако знаете как съм изгоряла на часовник и къс ръкав.............огИн червено ми е и ми пари и дърпа................мани , мани..........

# 631
Рейче, осветила си се явно от слънцето и недовиждаш.  Mr. Green
Не сме 4, а сме 5 броя!
  Laughing

# 632
Ми щото не сте се снимали 5-те на масата, мен тези снимки най много ми харесаха . На маса .......... Що не дръпнахте сервитьорчето да ви фотне бре?

А на паметника сте 5, то е ясно.  Wink Embarassed

# 633
Ауууууу, супер сте! Ни цигарЕтки видЕх, нИ цЪрвена чанта... много съм смотана ooooh!  само Убави жени и тва си е  Crazy Дано следващият път да успея и аз да се включа Praynig
Реа, обаждаш се и питаш, душа. Няма да се притесняваш! От Варна ли ще пътувате?
Джес, само 9 още Mr. Green

# 634
  • София
Теди, ще те чакаме следващия път  Hug!
Реа, вчера и днес и тук беше много топло! И Хаяси каза, че е изгоряла, докато се разхождали в Зоологическата.

# 635
Добра вечер - сготвих, апнахме и сега........всеки със ангажментите си -децата се чипкат, ние гледаме ТВ.

Тедко ще пътуваме от София  Peace ако си на смяна шЪ дода да те цуна  Wink Heart Eyes

# 636
Добра вечер и от мен!
.............................
 newsm75 newsm79 newsm28

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 12:40 от Чочиии

# 637
Чоч, що го държите тва дете гладно, бре  Mr. Green? Ша изяде на баща си телефона тука  Joy Joy Joy.

# 638
Ааааа,хапна си тя малко пица,малко панирани топени сиренца,сок пи,че и малко биричка жулна за отскок  ooooh! hahaha. Вкъщи продължих да я храня......,че беше се озъбила от глад  Mr. Green

# 639
  • София
Чоч, що го държите тва дете гладно, бре  Mr. Green? Ша изяде на баща си телефона тука  Joy Joy Joy.
И аз се радвах на тази снимка, мнооого сполучлива  Peace!

Забравихме да си купим хляб и месих питки  Flutter. Никаква разходка като хората не си направихме днес, за съжаление. Детето беше с нашите на вилата и одеве ходихме да си го вземем.

Мацки, мъжът ми от две седмици точи лиги по риба скат, оная, дето мяза на прегазена три пъти от валяк, сещате ли се? Е, днес купихме филе, обаче не зная дали ще стане вкусно, ако го панирам. Имате ли опит с готвенето на такъв вид добитъци, да ударите едно рамо?

# 640
Мацки, мъжът ми от две седмици точи лиги по риба скат, оная, дето мяза на прегазена три пъти от валяк, сещате ли се? Е, днес купихме филе, обаче не зная дали ще стане вкусно, ако го панирам. Имате ли опит с готвенето на такъв вид добитъци, да ударите едно рамо?

Хаххахаха...  hahaha
Такива добитъци не мож ме накара да ги пипна, камо ли да ги сготвя!  ooooh! Sick
Ама па това за сгазените риби ме скъса от смях!
 hahaha

П.С. Виж к'во намерих в нета на първо четене:
 Thinking

Скат (морска лисица)
· Плоско тяло с големи перки (крила), соленоводна
· Месо със силен аромат
· Подходяща за пържене, печене на грил и задушаване, варене на пара

И още:

Вкусовите качества на ската се пренебрегват. Обикновено този вид риба се консумира добре изпържена (фритюрник), но всъщност е превъзходна, когато се задуши. 

Дано поне малко съм помогнала, защото, признавам си - хал хабер си нямам от такива добитъци.  Embarassed Laughing

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 22:28 от Джуличка

# 641
Добро утро Hug!

Пожелавам ви хубава седмица - и откъм временце, и откъм парички Crazy!
Планове имате ли за предстоящите почивни дни? Аз не Mr. Green.

Будна съм от 5 и нещо, а Ник още спи ooooh!. Умрях от скука вече Tired.

# 642
  • Пловдив
Добро утро!  Hug

Ние ще ходим в Триград за почивните дни. Дано да е хубаво времето и да не вали...

# 643
Добро утро и спорна седмица на всички!

Пол, да ти имам прИблема  Laughing Що не ми остава време да ми стане скучно бе, мамк* муууууу  Crazy

Ако щете вярвайте , момичета, свят ми се е завил Crazy Айде, да скачам в джаза с двата крака и да почвам деня, че ...лошо  Hug Hug Hug Hug

# 644
Добро утро и от мен.

Пол, така ти завидях за СКУКАТА. Май с Джес сме на едно дередже.

Аз от сутринта викам, псувам и крещя, до довечера незнам какво ще е. Отидох да записвам дребното на детска от един тон документи нямаше как да не открият нещо, което да не е наред. Ся пиша нова сл. бележка. Директорката ми каза:"Сега трябва да имате търпение да поговрим малко" К'во търпение бре жена, аз съм на работа от 8, сега е 8.30ч. телефона ми не спря да звъни. След като изчака с търпение 2-3 тел. разговора ми каза:"Виждам, че сте много напрегната, явно няма да стане", но си изпя песничката с правилата. Като, че няма да ми ги кажат на родителската среща.

Ей, оплаках ви се понеделнишки рано, рано сутринта.

Сега ви пожелавам хубав ден, успешна седмица и мноооооооооооооого хубаво време.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт