Жената ЛЪВ-26 част!

• 17 716
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ками, много съжалявам Cry! Надявам се, че се оправяте вече. Драсни два реда, когато имаш възможност, ей така, да те чуем и да не ви мислим  Hug  Hug  Hug!

# 661
Ееее Ками! Щом вече сте вкъщи, надявам се, че всико е наред  Hug Hug Уфф... Hug

# 662
Ками, вече всичко да се оправя - от тук нататък  Peace

О, дружина... и аз да се включа, че оставих 1 прясно мляко и отидох с баткото (тогава на 3 год.) до парка... като се прибрахме тенджерата (алпака) буквално гореше, нажежена и черен пушек 3 етажа нагоре. Как съседите не бяха викнали пожарна!? Добре че печката ни тогава беше Раховец, а те железни - още работи, ама е на вилата  Mr. Green

Вени, скат ядох веднъж, но беше на барбекю и с нещо беше маринован - лимон ли, оцет ли (киселко имаше). Вкусен ми беше  Peace ама аз не съм готвила. Те моите мъжоля само пъстърва и скумрия ядат и то пряко сили, най-много някое филе от хек да пробутам на малкия.
Ама как лапат миди  Laughing Има една мидена ферма до Каварна или на "Капитан Немо" (Варна) , там по 1 купа (400 гр.) за всеки се взима.

Бенджи, много хубаво сте решили за Триград! Hug Идете горе на бар Самар (на коневръза) и пийте едно и за нас! Там са приятели на кума (Мария от Пловдив) - те и хотелче наблизо направиха тази зима...

# 663
  • Пловдив
Ками, стискам палци вече да сте добре и такива истории да останат зад гърба ви!  Hug

Миленка, на Конната база ходим всяка година. Собственика ни е приятелче...Оттатък реката срещу базата си правим пикник.... Wink

Риба моите обичат: най -често панирам хек или пека скумрия във фурната. понякога взимам и пастърва, но пък миди само аз ям...

# 664
  • Пловдив
Камче,   Hug. Милото детенце, дано всичко вече е наред!

# 665
Джулке, ти не правИ ли скоро опити да подпалиш къщата, бре? Това да не ни е от зодията, а?

ПравИх, ама с микровелето. hahaha
Гат се опитвАх ония каракачанки със сиренето да правя.  Whistling  Joy
Ма**а му, кво им беше името, пусто опустяло, така и не го запомних.
  ooooh!

Хора, бяхме в болницата, ама сега ще си оправям багажлъка и после ще обяснявам.

Ох, Камиии, не знам какво да ти кажа.  Confused
Дано вече всичко е О.К., но пиши, моля те, кажи какво стана и как е малкото.
  Praynig

# 666
  ooooh!

hahaha hahaha hahaha Добруджанки.

Кам, дано вече да сте добре и бързо да забравите неприятното преживяване. Въпреки, че аз все още помня всичко с подробности.

# 667
  • София
  ooooh!

hahaha hahaha hahaha Добруджанки.

Joy  Joy  Joy
След тая тема совите не са това, което са! Нито братята Евлоги и Христо са Георгиеви, нито  добруджанките са добруджанки   hahaha!

# 668
Момичета, липсвахте ми значи.  Hug
Благодаря на всички за пожеланията, дано вече не ни се случват таквиЗ работи, а и на никой да не се случва, че е супер неприятно.
Та нали ви казах, че ни изписаха АБ, хубаво, ама в събота следобед Калоян се събуди целия в петна и пъпки по крайниците. Ръце, крака всичко, направо ми се изприщи мозъка. Беж в спешното, а на всичкото отгоре той нали и кашляше, та хайде пневмония и алергична реакция към медикамента.
В болницата е нЕкЪФ ад. Twisted Evil Биха му инжекции, инхалации и разни други процедури от които горкия така рева, че... вече като види човек в бяло и почва рев. Ами общо взето е това. Добре че ни изписаха, че иначе щях да се само изпиша. Дреб е добре, няма обрив, почти не кашля, ама е много крив и залепен за мен, ама то в тази болница сигурно затворниците по добре живеят.  Shocked Не ни дават да излизаме от стаята в коридора и няма свиждания, ако искаш нещо да то донесат близките само в определени часове и то детето го оставяш в стаята.  Отвратителна работа, ама важното е че свърши.
Мислих да пиша СМС на Деска, ама после се отказах, викам к'во да ви занимавам.
Гушкам ви.  Hug Сега си поспах и пийвам кафе. Изпрах и дезинфекцирах всичко, че в тая болница е такава мизерия.  #Crazy
Страхотни сладурки сте на снимките.  Hug Hug Hug

# 669
.....та хайде пневмония и алергична реакция към медикамента....

Към кой медикамент?!?!  Shocked ooooh!

# 670
.....та хайде пневмония и алергична реакция към медикамента....

Към кой медикамент?!?!  Shocked ooooh!
Зината, Джули.

# 671

Ахааа...  ooooh!
А преди "Зинат"-а всичко с детето си беше О.К.?!  Twisted Evil
Ками, искам да кажа нещо, но няма да го направя.
Мисля, че всички тук знаете какво искам да кажа и също така мисля, че в конкретния случай не можете да не се съгласите с мен.
Желая ви много здраве, целуни малкото мишенце и хубавичко седни и помисли.
  Hug

# 672
  • София
Леле, Ками, голям екшън е било  ooooh!! Радвам се, че малкия е по-добре. Аз съм била с детето в Инфекциозна болница и там така не даваха да се излиза от стаята. То не, че някой беше мераклия да излиза... в нашата стая - скарлатина, в съседната - диария, в другата - пак нещо заразно  Sick. Може би заради това и вас не са пускали, че да не лепне детето още нещо. Оф, това са големи притесненя! Ти поуспокои ли се?

# 673

Ахааа...  ooooh!
А преди "Зинат"-а всичко с детето си беше О.К.?!  Twisted Evil
Ками, искам да кажа нещо, но няма да го направя.
Мисля, че всички тук знаете какво искам да кажа и също така мисля, че в конкретния случай не можете да не се съгласите с мен.
Желая ви много здраве, целуни малкото мишенце и хубавичко седни и помисли.
  Hug
Така е Джул, сигурно си права, но за съжаление просто нямах друг избор. Peace

# 674
Камче, добре че всичко свършило вече  Hug Hug Hug

Мислих да пиша СМС на Деска, ама после се отказах, викам к'во да ви занимавам.
Пиши бе, човек! Знам какво е да си затворен в една стая  ooooh!

Дано не Ви се случва никога повече! Hug

Общи условия

Активация на акаунт