Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 20:00 - Тема 10

• 29 086
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
тая серия е есна от най-хубавите и емоционалните до сега.и явно със всяка една ще става още по-емоционален филма.направо така ми стопли души4ката,като го гледах

# 586
  • София
Здравейте, сладурки  lovekiss
Аз се отказах снощи да гледам, понеже нещо много разбъркано ги качваха частите... Яд ме е! Имате ли представа дали Ирра е започнала превода?

Почти 100 на 100 съм сигурна, че е почнала вече превода. Тя веднага почва в събота. Но бавно става, все пак - това е ясно. Heart Eyes Heart Eyes

# 587
Направо й се възхищавам! Добре, че са тя и останалите момичета, иначе не бихме могли да се наслаждаваме така добре на филма Simple Smile
  bouquet

# 588
  • София

Х: Чакай, Мурат, измислих по-добър начин да стигнем до кухнята!                      М: Така добре се чувствам като те държа за ръка, Хасрет!

Х: Аз съм тук, Мурат. До теб съм. Винаги ще съм до теб!                                М: Толкова си близо, Хасрет! Усещам дъха ти върху устните си!

Х: До теб... Защото така те обичам, Мурат!..                       М: Не ме напускай никога, Хасрет! Чуваш ли? Никога! Х: Обещавам, че никога няма да те напусна, любов моя...

# 589
За мен удоволствието тук е двойно - хем от превода, хем от коментарите! Благодаря ви момичета!

Бъдете ми живи и здрави!

# 590
ПнС (епизод 9) - Рейтинг

TOTAL

1 GONULCELEN ATV 1:37:06 10,99% 28,48%
2 TURK MALI (TKR) SHOW 1:31:31 5,16% 13,50%
3 GONULCELEN (OZET) ATV 0:28:23 4,93% 15,17%

A/B
S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %

1 GONULCELEN ATV 1:37:06 8,90% 26,86%

2 TURK MALI (TKR) SHOW 1:31:31 5,91% 18,13%
3 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 0:37:46 4,94% 21,32%
4 GONULCELEN (OZET) ATV 0:28:23 4,55% 16,66%

Не смятам , че някой дори и си е помислил , че рейтинга може да е друг! Grinning Grinning Grinning

# 591
  • София
Да, ударихме първото място вече. Най-сетне!!! След такава емоционална серияяяяя... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 592
Мен ако питаш от сега нататък все такива серийки ще имаме! Party Party Party

# 593
  • София
Хайде, девойки-пишещи и гости-да пийнем следобедно кафе след тежкия домакински труд! С тематично подбрани чаши Grinning

А може ли някой да забрави кога преподавателят от музикалната академия започна да топи залци в тигана с цялото си аристократично възпитание hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 594
Дано,дано, Наивниче,чул те господ. Тинче,страхотен преразказ в снимки и коментарчета.Всички сме се вторачили от снощи в ръчичките им.И снощи го написах и пак ще го кажа - като видя в турски филм да се държат за ръчичка добивам усещането за принадлежност един към друг.
Днес сме в затишие,в очакване да дойде утре с бг-то.
Мелина, добре дошла,мерси за цветята в темата,влизай по-често.

# 595
  • София
Да, бе, Ниобче, и аз се размазах да се смея на това със залците. Аз си викам - сега хиляда вилици ще изнамери, той само погледна Хасрет, изучи я, и той почна да нагъва. Па и вкусничко му беше. hahaha hahaha

# 596
Хайде, девойки-пишещи и гости-да пийнем следобедно кафе след тежкия домакински труд! С тематично подбрани чаши Grinning

А може ли някой да забрави кога преподавателят от музикалната академия започна да топи залци в тигана с цялото си аристократично възпитание hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Мерси за кафето,тъкмо си го пия и естествено с образа на Мурат оджа насреща.Не съм правила никога миш-маш с домати,но като видях как и интелигенцията  топва и хапва с чок гюзел на уста ще си направя в най скоро време.

# 597
Е щеше вече да се изложи...да яде от яденето на Хасрет с "бойните оръжия , с които все едно отиват на война". Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 598
  • София
Да, бе, Ниобче, и аз се размазах да се смея на това със залците. Аз си викам - сега хиляда вилици ще изнамери, той само погледна Хасрет, изучи я, и той почна да нагъва. Па и вкусничко му беше. hahaha hahaha

Пък и чесън имаше вътре. Най-важната съставка hahahaТой вика сложила си страст и любов, а тя-не, чесън Joy Joy Joy

# 599
  • София
Между другото, моят миш-маш изглежда точно като Хасретиния. И се учудих той като каза, че такъв не бил ял и тя, че не знаела как точно се прави. hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт