Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 20:00 - Тема 10

• 29 079
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Да, бе, Ниобче, и аз се размазах да се смея на това със залците. Аз си викам - сега хиляда вилици ще изнамери, той само погледна Хасрет, изучи я, и той почна да нагъва. Па и вкусничко му беше. hahaha hahaha

Пък и чесън имаше вътре. Най-важната съставка hahahaТой вика сложила си страст и любов, а тя-не, чесън Joy Joy Joy
Ниобче, тя тая съставка с любовта и страстта другаде я слага. hahaha hahaha

# 601
  • София
Между другото, моят миш-маш изглежда точно като Хасретиния. И се учудих той като каза, че такъв не бил ял и тя, че не знаела как точно се прави. hahaha hahaha

Аз защо чух Хасрет да казва имамбаялдъ newsm78 Или съм луда hahaha
Тинче, да знаеш, че от тебе чакам да направиш клип с най-любимата ми турска песен"Като зелено море са очите ти...". Имаше такъв върху Аси на Мишел
http://vbox7.com/play:b6ea0f5f

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 15:59 от nioba

# 602
Здравейте,запленени и очаровани от снощния епизод. Искам да Ви поздравя с един клип на Askasone, качен от Рина. Ще го намерите на стр.25 пост 371. Аз не мога  и не знам как се качва .Мелодията е прекрасна, хубаво би било,ако някой може да преведе текста. На тази тераса и след танц,Мурат започна да осъзнава какво е за него Хасрет и  как тя, малко по -малко влиза в сърцето му.

# 603
Ама имамбаялдъ май е със син патладжан, пък аз не я видях да слага. Май миш-маш си беше  Peace

# 604
  • София
Между другото, моят миш-маш изглежда точно като Хасретиния. И се учудих той като каза, че такъв не бил ял и тя, че не знаела как точно се прави. hahaha hahaha

Аз защо чух Хасрет да казва имамбаялдъ newsm78 Или съм луда hahaha
Тинче, да знаеш, че от тебе чакам да направиш клип с най-любимата ми турска песен"Като зелено море са очите ти...". Имаше такъв върху Аси.
Не си спомням на кого

Уси!!!!!!!!!!!!Виждам те. Къде си цял ден? Hug Hug
Да, имамбаялдъ каза. Което нямам представа как се прави. hahaha Миш-маш-ът си ми е същият - всичко, което видя, го тургам вътре. hahaha hahaha
Добре, Диди, записвам си за тази песен. Heart Eyes Първо съм обещала БГ песен. baby_neutral

# 605
Здравейте, добър ден Джанселки и запленени, сега доизгледах филма, че снощи съм заспивала от време на време докато гледах.Изчетох всичко. Тинче,ама не си права за любовта и страста, аз мисля, че точно затова се получи вкусно ядене, но Хасрет още не е наясно. Знаем че тя не е много добра в домакинската работа и в готвенето.

# 606
  • София
Диди, преводът на песента от 371-ви пост. Това е може би най-популярното турско танго.

Papatya gibisin beyaz ve ince.
Лайка сякаш си - бяла и нежна.
Eziliyor ruhum seni görünce.
Притеснена е душата ми тебе като види.
İsmin dudaklarımı yakıyor neden?
Името ти устните ми изгаря, защо?
Nedir bu çektiğim senin elinden?
Какво е това, което взех от твоите ръце?

Yalvarırım sana gel üzme beni.
Умолявам те, ела, не натъжавай ме.
İnan bana çok seviyorum seni.
Повярвай ми, много те обичам!
Gel kollarıma artık bekliyorum
Ела в обятията ми, вече чакам
Papatyam seni özlüyorum!
лайко моя, липсваш ми!

Neden sanki öyle dudak büküyorsun?
Защо като че ли така устните си изкривяваш?
Yoksa açık söyle hiç mi sevmiyorsun?
Иначе, открито кажи го - изобко ли не ме обичаш?
Sana soruyorum neden susuyorsun?
Тебе питам - защо мълчиш?
Bana bu sevgiyi çok mu görüyorsun?
На мене тази любов много ли гледаш?
Bilsem söyler miydim gizli hislerimi?
Знаех ли, да каза щях ли тайните си чувства?
Keşke görmeseydim gülen gözlerini!
Иска ми се да не бях виждал смеещите ти се очи!
Biliyorum fakat sende seviyorsun.
Зная, все пак и ти обичаш.
Anladım çapkınca naz ediyorsun!
Разбрах, похотливо, капризно се държиш!

# 607
Тинче мерси много! Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Прекрасна песен!Благодаря на Рина , че ни пусна линка , на Диди , че ни напомни за клипчето и на Тинчето за превода!  bouquet  bouquet  bouquet Вие сте ангели момичета!Всички в тази и темата на Аси сте най-добрите и приятни съфорумки!!!  bouquet Hug

# 608
# 609
  • София

Какви погледи само... Heart Eyes

# 610
  • София

М: Не, Хасрет, не мога да те изгубя! Ще те стисна силно                                           Х: Мурат, спри, пусни ме! Какво става?
и никога няма да те пусна!

М: Хасрет, какво правеше? Къде беше тръгнала?                                 Х: Аз само исках да помогна на дечицата с балончетата им. Мурат, плашиш ме!

М: Извинявай, прости ми, мила. Аз... също се изплаших. До смърт.

# 611
  • София
Ирчето е готовка с превода на 9-ти епизод. Още малко и ще го качат. И ще гледкаме. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ирче, Hug Hug Hug

# 612
  • София

ИРРА, да не би фамилията да ти е Йълдъръм, джанъм?  Hug Hug Hug

# 613
 Престраших се да сляза от балкона,защото гледам сериите и ,аха да се включа в някоя от темите и Вие хоп и вече всичко сте изписали newsm78 newsm78 newsm78
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Тази серия я изгледах /като абориген Joy Joy Joy/ и от прочетеното  при вас почти ми стана ясна картинката.
 newsm78 newsm78 newsm78 Но не разбрах Кобра зяащо го удари Гюлназ ,и после в ресторанта защо плачеше newsm78 newsm78 newsm78

# 614
Ира за тебе smile3525  smile3525 smile3525 . Благодаря за бързия превод! Simple Smileьсьс

Общи условия

Активация на акаунт