ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Елегантни и чаровни! /тема 7/

• 26 464
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Добре дошли на новите мами!
Рехаб,това ми хареса!
Къде са мамите от Варна?Щом се покаже слънцето - по морската алея или градина?!!!!Друго си е да имаш море!
Може като Шанелчето спокойно да обикаляш света,а ние гледаме все да прескочим до вълничките.
Хубаво е да има и философия,всъщност това са нещата ставащи с или без наше съгласие.
"Издигни се над идейте за успех и провал - това е въпрос на преценка.Включи се в процеса и остави Вселената да се погрижи за подробностите"   / Уейн Дайер/
Хубава и спокойна вечер

# 76
Eхееей, здравейте, дами! Три дни не съм влизала и какво да видя - нова тема и нови попълнения! На всички нови - добре дошли.
Да ви кажа какво ми се случва тези дни -нещо май прещраках - спря да ми се пуши! Днес си купих първата кутия цигари от 3 дни насам. Когато споделяха момичетата, че спират да пушат, виках си, евала - голяма воля, аз не мога.
 И така, май във вторник беше, като ме свиха бъбреци, жлъчка - направо полудях. Толкова години пуша по кутия, не ям здравословно и т.н., много зле ми беше. Реших, че нещо съм се повредила. Вчера ходих на лекар, слава Богу, всичките гореизброени органи са ОК, болките, които мислех, че са от бъбреците, били от разместването на прешлени. Ще се мажа и ще пия обезболяващи. Ама не ми се пуши, разбирате ли, правя го по навик - 5 цигари на ден за мен са като да съм ги спряла. Но да не се хваля, че утре може друг акъл да ми дойде.
Иначе нещо се чувствам преуморена, утре пак съм на работа. Изминалата седмица беше много натоварена. Ще чета старата тема в неделя.
Искам и аз почивка, но засега не правя планове.
Хубава вечер!

# 77
Какво ще кажете да си организираме среща в Търново, че е в средата, някоя събота на май??
Във Варна е добре да е след средата на юни, че да се стопли морето.

Нещо ми се купонясва сякаш newsm78.

# 78
aveili, видях снимката ти на профила във ФБ и мисля, че в студентските години смесе засичали по купони. В тези среди от англ. филология бяха - двамата Пешовци, Ивона, Клемена и от другите филологии - Боби Германеца, Гришата Нед., Юрката , също Игор Спл.

Ехей, света верно е малък, а София - хептен! Zuri, радвам се, че 20 години и 20 килограма по-късно все пак си ме познала !......  Joy Joy Joy
Аз обаче мамка му и склероза съм забравила къде точно сме се засичали, я припомни, моля !...... Любимо време ми бяха безгрижните студентски години.... Ама какви купони бяха, а? А стачката?  Embarassed Ти виждала ли си някой от компанията наскоро? Аз - Пешун и Гришата веднъж годишно ги засичам тук-там... Е, Гришата и по новините го гледам и като кажа на някой, че  макар и голямо леке, е бил един от най-хубавите момчета от студетската ми тайфа и всички ме поглеждат със съжаление ......  hahaha

Шанел, и мен ми се купонясва! Онзи ден си представях даже как съм ви поканила на гости, гледаме "Mamma mia" за настроение, въргаляме се по земята от смях, пийваме по едно за отскок и после отиваме в някой уютен клуб да довършим и да пограчим малко..... Joy Joy

# 79
aveili, аз писах преди седмица, че на 6,7,8 и 9 май съм/ сме цялото семейство/ в София на гости на приятелско семейство.Никой не ме покани у тях на филм и пиене Cry.
А този филм не съм го гледала.От мен бутилка Бейлис.
А снимки от Корфу в албума ти видях само 2 или 3.

# 80
О, съжалявам мила, поредното недоразумение. Аз бях направила цял отделен албум "Корфу", но реших че не ти се гледа, като каза, че не си сигурна всъщност ти се пътува и го изтрих..... Да го кача ли пак?

Трябва да гледаш Mamma mia!  Naughty

Ако не сме заминали по празниците, а и да сме - едва ли ще са всичките дни, ще дойдеш на гости задължително!  Hug

# 81
aveili , благодаря за поканата newsm51!Ами тогава като се видим ще гледам снимките.

Лека нощ след поредния бездимен ден.

# 82
  • гр.Плевен
aveili, направо направи един албум "Почивки". Така всички ще си плакнем очите с хубави местенца (особено тези, на които не ни се очертават скоро пътешествия).  Grinning

Добре дошли на всички новички (не че аз съм много отдавна  Mr. Green)! 

# 83
За мацките от София,мисля,че това ще ви е интересно. Peace
Нали настроение за купони ви гонеше,ако се организираме ще бъде забавно.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=492661.0

Еееей,кога беше това време,ма найстина ли минаха толква много години. Joy Joy Joy

# 84
  • Sofia
arween44 това трябва да се види,ще заведа детенце ,толкова пъти съм и разказвала за това място,обаче за нея беше трудно да си го представи.
Зури книжката е роман има малко измислици обаче като цяло е много приятна за четене.

# 85
хубаво е, че се множим. добре дошли на новите попълнения и дано се чувстват комфортно сред нас.
направи ми впечатление male4ka66. аплодисменти. смела дама. казвам го, защото непоследък се чувствам резклатена в отношенията си. дано не се стигне до фаза, но знае ли се. човек трябва да е подготвен за всякакви случаи. дано успея да преодолея критичната точка

# 86
Добро утро от мен! Може би в понеделник ще мога да се включа пак при вас, защото няма да имам възможност събота-неделя. Опитвам и аз да си кажа да спирам цигарите, ама пусто ми се пуши... Не мога май от раз...а нещо и да ги намалявам, като че ли не става. Но имам напредък, защото все пак ми минава тази мисъл и решение за спиране. Привет от мен на Малечка66, малките ни деца са на една възраст, а при мен голямата е по-голяма от твоя син.Хехе, две момиченца и две момченца... Да са живи и здрави! Не бях чувала притчата с топките за голф и страхотно ми хареса. Е... мацки днес ще пия две бири...Пожелавам ви приятни събота и неделя!

# 87
За 4 дни ви изпуснах от поглед и вече препускате из новата тема - нямате стигане, девойки! Grinning Снощи четох, четох до 1 ч. докато ви наваксам. Не за да се оправдавам, ама нали от близо 20 дни си имам една много важна топчица за голф и почти цялото ми време е отдадено на нея. От вчера взех да й давам капки за коликите, че то милото се измъчи цяла седмица от болките в коремчето. Ефект има и дано е дълготраен. Сега спи като ангелче до мен. А как ухае само Heart Eyes
Много ми е хубаво, че нови и нови дами ни откриват и се присъединяват към свежата ни група. Добре дошли на всички пресни попълнения! smile3525
Като сте се разговорили за почивки и пътувания да споделя своето мнение и аз. Шанелче, о. Корфу(или както още го наричат Керкира) е много красиво място, на което определено има какво да се види, но там например си струва да се отиде по Великден, заради уникалните традиции, към които се придържат в тези дни. Самите гърци отрано си правят резервации за този празник. Ако имаш обаче 1000-1500  лв. и искаш да отидеш някъде, където да събереш незабравими и неповторими спомени, препоръчвам ти Антипарос - малко кокетно островче, което се намира срещу о. Парос (то и името му това означава:Анти-срещу Парос). До там се стига с кораб от Атина. През 2005 бях там за 1 седмица и от тогава си мечтая да се върна отново...

# 88
  • София
Здравейте момичета!

Благодаря Ви за милите думи за темата!  Simple Smile
Аз предложих на професионалистките в темата да я започнат, аз съм на другия полюс(с професиатя си), обаче явно са много заети  Wink

Палмира , dami , Saule , selikon , male4ka66 , ivaiv - радвам се да Ви видя в нашата тема!
Моля пишете ми на лични да ви дам паролата за албума и ще сме в очакване да ви видим и вас!  Peace

Палмира, имаш много интересни професии! Самия факт че си се докоснала до тях , те прави индивидуална!
Не, не казвай 'депресия' - само докато я пишеш тази думичка и започваш да се чувстваш така,..
И след като си при нас - мисля, че вече си готова да затвориш зад себе си 'вратата' и да излезеш от ...! Завинаги! Hug
Чудесно семейство! Две деца, съпруг, и мини зоопарк! Браво!  Flutter

dami , здравей! Точно за тук си! Simple Smile Пише 40+ , без да се уточнява колко + !
'Презареждането' ти вече започна!  thumbsup

Saule, заповядай в темата!   bouquet
Като прочетох възраст 34 и си спомних, че тогава имах гадже на 27  Joy Страхотна възраст! А ние броим в обратен ред годините!  Wink

selikon, привет! Този рожден ден е един от малкото, на които се казва 'годишнина'!  Party
Помисли си само - каква по-хубава годишнина от ТАЗИ?  Дали на 80 ще ти хареса повече? Wink  Радвай се на този Рожден ден! Той е неповторим! Както преди време dessislavas ни беше постнала цитат:
 "Един от големите луксове в живота е възможността
да почувстваш излъчването на привлекателна жена на средна възраст"
  Харуки Мураками

Quenn66, от теб ще очаквам парчета на Queen - като част от музикалното оформление на темата!

male4ka66 , аз пък съм ветерано-освободила се  hahaha Преди 13 години! И както вече съм писала тук: "Не, за нищо не съжелавям!" , както пее Едит Пиаф!  Почувствай свободата! Това е хубавия синоним на негативната дума 'зарязана'  Laughing

Bobi, френско момиче,  намери ни я тази песен! А пък за хапването - не се притеснявай Wink Както са ти писали - после с приятното суетене около бебка бързо се влиза във форма Wink  Има ли нови дрешки и терлички да ни покажеш? Heart Eyes

ivaiv, приемаме, разбира се! Какво са няколко месеца минус? Wink  Ние плюсовете не броим, така че   hahaha

Verano Azul
,  радвам се да те видя! Гуш-гуш на слънчицето! Дано нема проблеми с коликите! Praynig

Heart Eyes

# 89
  • София
Аууу..! Ама то цяла 'Паисиева' станал поста ми!  hahaha hahaha

Сори, момичета, но не бях влизала 3 дни и ви благодаря, че ме изчетохте!  Flutter

За Красива Бела и Snow bird -  обожавам притчи и всякакви красиви размисли на глас!
Благодаря!  Hug

И още нещо - за новите дами в темата: ако имате профил във фейсбук - списъка 'ник в бгмама=профил ФБ' е у мен! Пишете ми на лични , за да ви добавим!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт