ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Елегантни и чаровни! /тема 7/

• 26 495
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
То станало "Добър ден!"
Аврен,"Кравай" не е моето място.
Шанелче,дните които ще бъдеш в София,софиянци пътуват!Ще бъда на вилата,иначе с удоволствие!
За среща в Търново - струва ми се мисия невъзможна - за един ден ......
Дали пушиш или не - важното е да си в унисон със себе си.Повечето от годините,който ще бъда на този свят съм ги изживяла,остава по-малката,така че правя само това,което в момента го желая/поне се опитвам/Пораснах!
Мечтая.Само това никой със сигурност не може да ми отнеме.И тъй като съм подсигурила обяда,отивам на кафе с приятелка и след това - релакс!
Хубав и приятен ден!

# 91
  • Варна
Здравейте! Мълча, щот сме болни. Каката донесе вирус от градината, изкара го "на крак" за 2 дни и сега купонясва нейде с баба си. А ние, другите трима - подсмърчаме! Напук врагу ще поразходим вируса в Морската градина - да го отвее вятъра дано! После ще вечеряме нещо калорично и люто, ще го полеем с червено вино, за да доуморим гадните бацили!
Точно днес не ща да съм на 38! Искам да съм на 28, когато нямах деца, когато не обръщах никакво внимание на болестите, когато за никой не се страхувах! Уфффф, махам се да не развалям настроението!

# 92
Лейди, възхищавам се на заряда, който носиш и пръскаш около себе си! Hug Hug За всеки ще намериш блага дума, никой и нищо не убягва от зоркия ти поглед. Моите най-искрени почитания и мнооооого горещи прегръдки! newsm51
Все се каня да драсна 2 реда и към отказващите и отказалите цигарите. Лично на мен книгата на Алан Кар преди около 2 години ми беше много полезна, а дори не я прочетох до край (стигнах до около 60-та страница), когато зарязах цигарите. Всичко е въпрос на психическа нагласа и ината не играе роля (не и положителна) в този процес, защото ако се отказват само от инат и всеки ден е мъчение, пак ще се пропуши. Алан Кар по такъв начин ви манипулира съзнанието, докато четете книгата му, че идва момент, в който наистина си формирате убеждението, че пушенето не ви кефи и че за вас няма нищо по-лесно от това да НЕ запалите цигара. На 30.09.08 до към 23 ч. си пуших като пич, на 01.10.08 се събудих без никакъв импулс да запаля цигара. Исках да ги откажа, помогнах си с книгата, за да се самоубедя и настроя психически. Интересното беше, че още през първите дни на моето въздържание много започна да ме дразни цигарен дим и изобщо миризмата на цигари. Та това исках да споделя с момичетата, които искат да се освободят от цигарената зависимост...

# 93
  • Sofia
Лейди ти не просто създаваш и  художествено оформяш темата, правиш много повече . Карш всички да се чустват специални на  подходящото място,  излъчваш  уют и топлина,  носиш настроение и даваш крила на всички около теб.
verano azul Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ментова
  spoko
На 2 пъти пробвах да гледам "Мама миа" и не успях да го догледам докрай  Confused

# 94
на всички боледуващи, бързо излекуване  Simple Smile . тези, които се борят с цигарите - успех. никога не съм палила дори цигара и не мога да си представя що за удоволствие е, но хората сме различни.
мен пак ме е треснала шопинг манията. май с това ще трябва аз да се боря.  Laughing
'мамма миа' съм гледала поне няколко пъти, вкл и на широк екран. аз не съм много фен на домашното кино, някак не 'чувствам' изцяло  филма. свалям чат-пат нещо, ама само ако не мога да отида на кино.
препоръчвам романтичен филм - 'сол по кожата', по романа на беноа грул. има да хълцате на финала, но филмът е хубав. по-хубав от самата книга, според мен, де.

Lady-B, много си мила  Hug. понякога се чувствам много нещастна, при все, че няма абс нито една причина за това.

# 95
  • София
Синьо лято, радвам се , че успяваш да отделиш време и за нас. Hug
Нацелувай бебка! Уж момиченцата по-малко ги мъчели коликите, но аз с моята не забелязах такава тенденция. Дано при вас бързо минат!
 А дано е от полза съвета за книга на всички, които отказват цигарите.

Новинка, браво за намаляване на цигарите! Успех в начинанието и оправяне от болежката!

arween44, и аз съм повече за Синьото, а не за Кравай.

ДесиВ., днес ще ходя до МОЛ-а и ще я потърся книгата.

Авеили, бяха страхотни купонджийски години. До 4 ч. на купон и после от 8 на лекции. Как сме издържали ooooh! Аз подържам връзка с Клемена и на нея й бях на гости в Брюксел. Сега тя ми е на гости. И покрай нея се виждам с Пашун. Той нали е в Лондон, а тя през лятото преподава в Оксфорд и редовно се виждат. На моменти, когато са тук и двамата и аз се мяркам на срещите.
Гришата го видях преди няколко години, когато Чечи беше направил голямо събиране на тази тайфа. А с Пецата се виждам от време на време по съседски.
Оспамих темата, съжалявам. Ако се сещаш за някой друг, най-добре да разменяме информация нчрез лс, за да не досаждаме на останалите.

# 96
Палмира,гледа ми се нещо такова,но никъде по торентите не го намирам.Имам нужда от повече инфо. JoyПоооомооощ,моля.

# 97
Липсвахте ми  Hug Ама че работа-3 дни без интернет и вече приритах  hahaha
Добре дошли на новите   bouquet Тук и да влезеш с депресия, излизаш с настроение  Wink
Ще ви попрочета и ще се върна пак.

# 98
  • България
Авеили, бяха страхотни купонджийски години. До 4 ч. на купон и после от 8 на лекции. Как сме издържали ooooh! ............

Ето къде си била ти, докато ние купонясвахме с твоята компания   hahaha Joy

Добре дошли на новите попълнения. Радвам се, че се разрастваме Simple Smile.

# 99
Скъпи момичета,
благодаря за доброто посрещане!
Намерих доста сродни души тук, например Мамма миа също е един от любимите ми филми, гледала съм го АМнайсет пъти Joy
Цитат на Палмира :
.... понякога се чувствам много нещастна, при все, че няма абс нито една причина за това.

Ето това си го мисля много често но не смеех да го формулирам така добре

И накрая, искам да ви поздравя с една песен , която много ме вдъхнови  покрай
40 годишнината ми.
Сигурно сте я чували, но много ми хареса текста, надявам се превода от иврит да е точен.
http://www.youtube.com/watch?v=6yU7Dy5rJ7o&feature=related
Приятна почивка на всички Hug

# 100
queen66, чудесна идея за общ албум "Почивки"!

verano azul
, аз питах принципно, тъй като скоро няма да ходим никъде.Но Корфу ми е в списъка затова искам повече да знам.А за Великденските тържества четох, но пък става голямо стълпотворение и това малко ме отблъсква.Когато едно място се подчинява на бизнеса туризъм то губи своята автентичност, изражда се.За това е от голямо значение.
Затова сигурно и ненавиждам организираните екскурзии с отъпкани маршрути.
Цункай бебка!

selikon , Ищар ми е в топ 5!В колата я слушам.А преди години се превърна в химн на едно незабравимо пътуване.Имам автограф от нея когато пя във Варна.

Цитат на Палмира :
.... понякога се чувствам много нещастна, при все, че няма абс нито една причина за това.
Който споделя горното, само че не понякога , а непрекъснато - нарича се депресия.Знам и лекарствата, които се изписват...........пила съм.

# 101
Здравейте, момичета! Как сте съботно? Надявам се добре релакснати, с коктейлче в ръка и мисли на някой южен бряг далеч от това гадно мрачно време.....

Аз тези дни каталясах, че моята беба нали взе че проходи и сега е такъв юруш, че нямам думи. Провира се навсякъде, обръща си яденето, рови, хвърля, къса, блъска.... А и кътник й расте и имаме нощни бдения ..... Леле, то затова бебета се гледали на млади години! Направо съм като изцедена, а тепърва ще става все по зле..... Помоооооощ!  #Crazy #Crazy #Crazy

# 102
  • Sofia
selikon  newsm51 newsm10  обожавам Ищар и най вече тази песен винаги настръхвам когато я слушам докосна ме ,и ми помогна да те опозная Grinning
Авеили не като да ходиш по купони а Wink

# 103
Палмира,гледа ми се нещо такова,но никъде по торентите не го намирам.Имам нужда от повече инфо. JoyПоооомооощ,моля.
моля  Hug
http://thepiratebay.org/torrent/4796641/Salt_on_our_Skin_%281992%29
http://www.torrentdownloads.net/searches/Salt%20on%20our%20Skin

....само че не понякога , а непрекъснато - нарича се депресия...
за щастие е наистина понякога. при мен трае примерно 3 дни и се оправям. не пия лекарства, освен мента и липа  Joy . но понякога се чувствам толкова самотна, неразбрана, нещастна, че ми се къса сърцето за самата мен и изпадам в самосъжаление. после си казвам , че и утре е ден, само че друг и непременно по-хубав и се оправям Grinning. е, не минавам без дълги напоителни разговори с любими хора, които ме утрешават, успокояват и организират приятни моменти за мен.

# 104
  • София
А за Великденските тържества четох, но пък става голямо стълпотворение и това малко ме отблъсква.Когато едно място се подчинява на бизнеса туризъм то губи своята автентичност, изражда се.За това е от голямо значение.

Освен това вероятността за лошо време е голяма. Една позната беше отишла за празника и се върна разочарована. През цялото време било сиво и мрачно, валяло непрекъснато и не се насладила ни най-малко на красивите места, които предлага острова. Дори и Каналът на любовта бил грозен  Shocked.

selikon, благодаря за песента!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт