ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Елегантни и чаровни! /тема 7/

• 26 480
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
За завиждане си!
Връзката с братя/сестри е много важна.Не мога да си представя живота си без тях.

# 601
# 602
# 603
Добрютру!!!

красива белла , той предстои на 4.07!

Аз изчезвам по задачи, изпих кафето.Благодаря за закуската.
Слънчев ден на всички!

# 604
София68, на всеки му се случва да позацикли, да попадне в дупка, номера е да не се заседяваш вътре  Grinning
Ако искаш оплачи се, ние ще те подкрепим.
Рехаб, чудна закуска! Откакто спрях цигарите ги заместих със закуска сутрин и вече се закръглих... Sad Мъжа ми много ме харесва, каза, че не са излишни килца, а са дошли точно толкова, колкото са ми липсвали. Но това никак не ме успокоява. Реших да си купя маратонки и да почвам сутрешен джогинг. Пък и сега дишам по-леко.
Стига сте мечтали за спасовден, ми хванете вашия "Спас", закарайте го на една поляна, почвайте да се гоните и който хване пръв-той люби  Joy Joy Така и двамата печелите  Wink
Аз имам по-малък брат, много го обичам, но признавам, че често съм си мечтала за сестра..

# 605
  • В светлината на слънцето
Снощи бях на премиерата на "Робин Худ". Горещо препоръчвам.  Peace Гледайте този филм, няма да съжалявате. Grinning

# 606
  • гр.Плевен
Мммм, много вкусна закуска! Макар че я откривам чак на обяд, ама то и кафето ми още стои недопито. Grinning

От мен ето тази песничка, в унисон с настроението ми: http://www.youtube.com/watch?v=XMXEXmxzJxg&feature=related

А това за разведряване на настроението: http://www.youtube.com/watch?v=yuFI5KSPAt4

# 607
Шанелче,пак не съм разбрала!
Мислех,че е през май.Юли е отпускарски месец и няма да бъда в София.
Колкото до братя и сестри - това чувство ми е непознато - нямам и винаги съм страдала.
За това се реших на второ дете с разлика от 14 години!
Съпругът ми има брат и сестра,но рядко се виждат нищо,че всички живеят в един град,но говорят по мобилните!
Баба ми казваше "гледай да вземеш мъж с рода,за да не си сама!".Взех с рода ,но си оставам сама.
Така,че обичайте и ценете братята и сестрите си!
Зури,а сестричката ти на работа ли е в Русия? Самата дума Русия ме привлича!

# 608
  • София
Ох трети път почвам вече да пиша , дано да успея и да публикувам този път.
Елиииииии ,завиждам ти за плажа вчера, а ти нищо не казваш.Искам и аз пък  Crossing Arms
Crossing Arms
Зури , много хубаво събуждане си имала , а щом ще имаш и желани гости ,представям си как броиш дните.
За детенце - не го мисли!Ще стане - както искате!Нали знаеш как умеем да стискаме палци тука?!
Софи68, виж какво хубаво време сме ти поръчали днес , за да те заредим с добро настроение и да прогоним тъмните мисли.
Маргото ти е подбрала и музика.
За ЛЮБЕ и аз ги харесвам , но не си падам по концерти на живо.Преди като ми беше недостижимо , щото живеех в провинцията - умирах да ходя на живо.Сега , щото пък и мъж ми е в такава фирма и има възможност да урежда покани - изобщо не ми се ходи.
А в неделя - на 09.05. по случай Деня на победата - имах банкет Руска вечер , която почна след парада - в 11.00 часа Crazy и се наслушах и на ЛЮБЕ и на Висоцки и на всички любими руски песни.Беше голям купон.
Моля,Благодаря, и аз имам за сваляне 3-4 кг.,ама то е защото свикнах с години да съм 55 кг. и сега ми тежат.Обаче нещо не ми се занимава с диети.
А за среща , ако искате при мен - нямам нищо против.Стига да ви се идва до Дружба.
Ние на 22.05. ще ходим в Кюстендил на среща на випуска на мъжо.Аз не познавам никой и си мислех,че срещата си е за тях , ама той иска заедно да ходим , не ще сам.
Вие ходите ли с вашите половинки по такива срещи заедно?

# 609
  • България
rehab, нито ходя на такива срещи с него, нито го водя с мен. Това е твърдата ми и непоколебима позиция. Познавам много от неговите съученици и с някой се виждаме , тъй като живеем в един град, но на среща на випуска нямам място Simple Smile. Срещите на курса от института са друга тема. Там сме винаги заедно, защото бяхме в една група Simple Smile.

# 610
Нито студенски, нито ученически.
Аз си ходя сингъл, той също!

Завършили сме много различни неща.
Дори и да ме кани - не бих отишла. Това , мисля си е простраство преди мен / него.
И на такива срещи всеки би скучал. /който не е групата, класа/

# 611
  • София
Аз съм ваш'та леля,SofiaV ,

Сверих си часовника  Hug Hug и аз съм на същото мнение , ама сега не знам що толкова много иска и мен да ме мъкне.
Уж до сега бяхме на едно мнение с него , че по такива купони както и с колеги от фирмата - всеки си ходи сам.
Ако откажа директно - ще се разсърди,ако си измисля оправдание , да речем с работата - няма да отиде и той.
А сега накъде?

# 612
Аз съм ваш'та леля,SofiaV ,

Сверих си часовника  Hug Hug и аз съм на същото мнение , ама сега не знам що толкова много иска и мен да ме мъкне.
Уж до сега бяхме на едно мнение с него , че по такива купони както и с колеги от фирмата - всеки си ходи сам.
Ако откажа директно - ще се разсърди,ако си измисля оправдание , да речем с работата - няма да отиде и той.
А сега накъде?

Не обичам да давам съвети, но щом чак ще се сърди - отиди.
Това означава , че и той няма кой знае какво да си каже със съучениците и за да не скучае.

# 613
Рехаб - кажи му,че имаш форумска среща Peace
Аз също не ходя на сбирките на ММ - познавам само един,двама от неговите и не би ми било интересно.Той също не идва на моите срещи.
Може би иска да те води,за да се хвали с теб  bouquet

# 614
  • Sofia
Моля,Благодаря!!! разгледах ти къщичката  newsm51 Страхотна работа си свършила за отрицателно време,а малката ти дъщеря е голямо слънце,голямата е красавица наистина.

Софи68 още нещо затеб:

Най-важните неща се определят най-трудно. Това са неща, от които се срамуваш, защото думите ги принизяват; думите смаляват онова, което в главата ти е безгранично, и когато ги произнесеш, те представят нещата с обикновени житейски раземри. Но има и нещо друго, нали? Най-важните неща се крият близо до мястото на което принадлежи сърцето ти, те са като ориентири към съкровище, което твоите неприятели искат да ограбят. Можеш да направиш открития, които карат хората да те гледат странно, без да разбират какво точно си казал или пък си казват толкова ли е важно това, което мислиш, че ти иде да плачеш, когато говориш за него. Това е най-лошото, мисля: когато тайната остава заключена не по желание на разказвача, а по желание на човека, който би трябвало да те разбере.Ст. Кинг

харесва ми свободата в отношенията между хората,всеки трябва да си има пространство.
Но може би има нужда от теб Рехаб , щом иска да го придружиш newsm78

Общи условия

Активация на акаунт