ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Елегантни и чаровни! /тема 7/

• 26 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ходила съм 2 пъти в Русия преди години. Но така и не е било на нея на гости. Embarassed Все някой ме кани някъде на гости и е свързано с определен период от време. така отивам другаде, ане при систъра и си казвам нали е там, има време. но съм се заканила да отида около олимпиадата. Тя е в Краснодар, който е много близко до Сочи.
А от Русия съм безкрайно впечатлена. каквото и да се говори , тя е Имперска държава и това се усеща нявсякъде. Разкош, култура, история. Естествено като луда съм обикаляла по музеите и пак много неща не съм видяла. Имах късмет да се уредя да вляза в Оръжейная и да видя съкровищата им - яйца на Фаберже, царски корони и още преди да гостува тук съкровището на нашите ханове. Да не говорим за картини по галериите им. разногледа станах. Аз харесвам повече Питер от Москва. Била съм и в Талин, а там атмосферата си е като в някой северен европейски град. Чисто, подредено , подобна архитектура . дори и магазинчетата им с ръчно направени неща бяха в съответствие със северния тип култура - брецелчета, ръчни сладки и шоколади.
Много има какво да се види в тази страна. да не говорим за писатели. Всички западни интелектуалци ги четат и препрочитат. Екранизирани са ит.н.. така, че няма ние да откриваме топлата вода. Wink

# 631
Здравейте,гледам коментирате моята любима дестинация. Joy Joy JoyХодила съм няколко пъти и никога няма да ми мине желанието за обиколка на ново.За мен тя е уникална страна.Заслужава си да се види. Peace
Липсвате ми,но ви чета всяка вечер. Hug

# 632
Най-важните неща се определят най-трудно. Това са неща, от които се срамуваш, защото думите ги принизяват; думите смаляват онова, което в главата ти е безгранично, и когато ги произнесеш, те представят нещата с обикновени житейски раземри. Но има и нещо друго, нали? Най-важните неща се крият близо до мястото на което принадлежи сърцето ти, те са като ориентири към съкровище, което твоите неприятели искат да ограбят. Можеш да направиш открития, които карат хората да те гледат странно, без да разбират какво точно си казал или пък си казват толкова ли е важно това, което мислиш, че ти иде да плачеш, когато говориш за него. Това е най-лошото, мисля: когато тайната остава заключена не по желание на разказвача, а по желание на човека, който би трябвало да те разбере.Ст. Кинг
  bouquet Hug

# 633
Бих искала отново да посетя тази страна,но дестинацията се оказва една от най-скъпите.
Имах удоволствието в Балшой театър да гледам"Лебедово езеро" с Плисецская,а  циганси табор ....
Бях 20 дни,но са крайно недостатъчни ,а по-красиво от руското метро няма!
Мога да пиша до утре,но си оставам с "белите нощи"!
Хубава и спокойна вечер!

# 634
  • София
Не можах да се въздържа  hahaha:

# 635
  • София
 Joy hahaha
супер и мен ме бяха поканили вътре на сватбата. Но се пазя за Рамщайн.
А сега отворих вратата на балкона и слушам малко на аванта. като габровци Wink

# 636
  • София
Ми то не е за въздържане .
Направо умирам от смях.

Зури пък с претенции за оркестъра  hahaha А подарък купи ли ?

# 637
  • София
А на 23-ти ще си купя 2 бири и оркестърът да свири hahaha Joy Joy Joy
После съвсем няма да чувам. детето и то може да е углошало след концерта и няма да ми обръща внимание на нахокването. Въобще в къщи ще настане идилия. Laughing

# 638
  • София
Ако пресипнеш и спреш и да говориш.............. ще си мечтата за всеки мъж. Hug Hug
Моя поне така иска - да не чувам,да не виждам , ако може и да не говоря. Mr. Green

# 639
Ако пресипнеш и спреш и да говориш.............. ще си мечтата за всеки мъж. Hug Hug
Моя поне така иска - да не чувам,да не виждам , ако може и да не говоря. Mr. Green

Но да не забравиш уменията си-готвене, чистене и т.н  Twisted Evil  Laughing

# 640
Marina  todor влизай смело в темата, стига само си чела  Grinning Ние сме добрички и изобщо не хапем.

# 641
Добро утро момичета,стиснете един палец племеничката ми ще ражда днес.Операцията е от 8 часа.

# 642
  • София
Добро утро, дами!
Да ви поднеса ли кафе, сладурани?

Ели, не слизам при вас, защото наближавам 50, пък и съм баба на две годишен внук. Но съм с млад дух.  Joy

Много ме кефите, и тонусът ми повдигате!

Целувки от мен, че с дребния отиваме да рисуваме.

# 643
Grigori - стискането на палци го имаш!Желая с цялата си душа късмет на племенницата и всичко да мине безпроблемно!!!

# 644
Добре дошла на Марина!Възрастта е само за статистиката!
Благодаря за кафенцето,сутрин започвам с него.
Днес е денят на музеите и с малкия ще посетим историческия .
Срамота е!От преместването му не съм ходила,а и в това дъждовно време...
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт