ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Елегантни и чаровни! /тема 7/

• 26 465
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Момичета почерпете се имаме си момченце 3,500 кг и 50 см.Бургазлии се увеличаватhttp:

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 10:08 от grigori

# 646
Ех,че хубава новина!
Да е здрав малкият мъж,да радва мама и тате и да има много късмет!
Честито  bouquet

# 647
  • В светлината на слънцето
grigori, честит малък мъж, да е жив и здрав!  bouquet

Ох, Русия, и на мен ми се ходи там отново. Била съм няколко пъти - основно в Москва и Петербург. Мисля, като поотраснат децата да ги заведем до Петербург. Това е едно от местата, в които мога да се връщам без да ми омръзне. И това, при условие, че аз изобщо не съм русофил. Но мястото е прекрасно. Peace

# 648
  • София
Грегори, честито ново попълнение в родата! Да е жив и здрав!
Добре дошла, Марина!  bouquet
Бела, и ние ще ходим на Нощта на музеите. Маналата година си изкарахме супер. Обиколихме с децата няколко. Накрая се застопорихме в градинката срещу двореца. Слушахме музика(част от програмата), приказвахме си, децата си играеха. Центарът беше изпълнен с хора в добро настроение. На никой не му се тръгваше.
Горещо го препоръчвам. Може да се посетят безплатно музеите и да се гледат различни представления.
Миналата година във Военно -истор. музей имаше двубои с вечове, във Външно можеше да се види колекцията им от склуптури, в Археологическия имаше костюми от бълг. филми и се разхождаха ученици облечени в тях. В градинката пред Соф. градска и пред Галерията за чуждестранно изкуство имаше концерти.

# 649
  • София
Програмата на Нощта
http://kafene.bg/index.php?p=article&aid=7296

# 650
  • София
Добро утро!
Григори , докато прочета и стисна.......
Да ви е жив и здрав момъка и да носи много радост на родителите си!
 Добре дошла на Марина! Hug
Благодаря за кафенцето!
Обаче минавам на почерпката - вземам шампанското - за вас ягодите  Mr. Green

# 651
Бих искала отново да посетя тази страна,но дестинацията се оказва една от най-скъпите.
Имах удоволствието в Балшой театър да гледам"Лебедово езеро" с Плисецская,а  циганси табор ....
Бях 20 дни,но са крайно недостатъчни ,а по-красиво от руското метро няма!
Мога да пиша до утре,но си оставам с "белите нощи"!
Хубава и спокойна вечер!

Podkrepqm Peace Не пропускам възможност! Няма такава страна - огромная
Някой да не со помисли , че съм русофил Mr. Green
Няма такова нещо Party

Днес съм на работа и изобщо не ми се получава, работата..
От вчера ми е едно почивно - отпускарскооо

grigori , да ви е живо и здраво момчето!

Добре дошла Марина !

# 652
  • София
Григори, ЧЕСТИТО!  Hug

# 653
Благодаря момичета,да знаете колко е сладък.

# 654
Добро утро!
Добре дошла Марина и благодаря за кафето   bouquet Голяма работа, че наближаваш 50-те, тук сме се събрали с млад дух, а усетих, че и ти имаш такъв.  Grinning
Григори, честито ви юначе! Да е силен, да е здрав, да е обичан!  Hug Пусни му снимка да му се е порадваме.
Анн@, завиждам ти за командировките в Русия..Аз никога не съм ходила, а ужасно ми се иска..
Рехаб, прочетох програмата и много ти благодаря, само едно не захапах- посещението на музеите влиза ли в тях? Защото изрично не го пишеше.

# 655
  • София
Елинор 777 , посещението във всички музеи е безплатно. Мисля, че за Варна също имаше програма.

# 656
Grigori, да ви е жив и здрав юнака! Хубаво и здраво дет да расте за радост на всички!

А като сте подхванали Страна огромная, да ви кажа ли , че от една седмица пускам сутрин на мъжа ми  http://www.youtube.com/watch?v=zTNvB7rBHDo&sns=em

за "Добро утро", така ме пълни с енергия тази 30 годишна почти песен! Аз съм обещала на мъжа да го водя, била съм в Москва, Ленинград (на времето), Талин и Рига. Магазините бяха запечатани с дървени летви, затворени, нямаше какво да продават, но седяхме на 2 часове опашката на МакДоналдс ...не бяхме виждали такова чудо Wink пиехме сокчета в стъклени чаши, дето се заплакват леко след употреба Wink ядяхме борш и пелмени със студентите на нашата възраст, жулехме водка, пеехме, обикаляхме музеи като побъркани и снимахме, за да отнесем с нас радостта за очите... 1990-та, купих 15 кг зелено банани през август от Москва за брат ми, яде 1 месец, носи на децата в училище да черпи. А дворците, Ермитажа, Петър , а и Екатерина Велика ни дишаха във вратовете, толкова е хубаво!

# 657
Грегори, честито ви момче , да ви е живо и здраво и много късмет в живота !   bouquet   bouquet   bouquet

момичета, снощи бях на концерта на АС/DC и направо се размазах пускам ви малко .... снимки .... на АС/DC , бях на терена и гмежта беше тотална .. станахме си близки с доста хора, ама карай нали за купона сме се жертвали  hahaha  Joy

# 658
  • София
Страхотни снимки!
Направо се кандидатирай за фото репортер на някое музикално списание. newsm10 smile3501 smile3501

# 659
  • София
Момичета, аз днес не отработвам! Crossing Arms
За сметка на това работих навръх 6-ти май!

Ще скокна до пощата да си пусна служебните писъмца и ще се разкарам по магазинчетата за козметика  Wink
Дано не завали (проливен) дъжд!..  umbrella
Обичам чадърчетата, но съм изгубила толкова, колкото съм купила или са ми подарили  hahaha

Децата от Английската днес са на нещо като спортен празник, но за сметка на това не учиха вчера, и в понеделник са свободнио - заради матурите. Такова отпускане усещам, че ,,,.. ooooh!

Нощта на музеите е прекрасно мероприятие!
Zuri, благодаря за програмата!  bouquet В Музея за чуждестранно изкуство миналата година имаше уроци по валс - беше мн интересно! Ходихме и в Нац.художествена галерия - много вълнуващо!

За Русия - частица от мен остана завинаги в тази страна,..  Heart Eyes
Така ми се иска да я вида отново!  Praynig
Майка ми е пътувала до много градове (командировки) - Москва, Петербург, Тюмен, а и е работила в Украйна  Peace

Красива бела, Царско село си е направо царско! В полите на Витоша, тишина и спокойствие, и царски цени!  Money

Една съседка е била на концерта на АС/ДС - тази сутрин все още беше на друга планета,.. Wink

Общи условия

Активация на акаунт