ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Елегантни и чаровни! /тема 7/

• 26 461
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Григори да ви е живо и здраво,много щастливо,прекрасно детство му желая!!!

# 661
  • София
Марина,  welcome

wily,  
superuu newsm44    Сууууперрр!!!!

# 662
  • България
 wily, и аз бях на терена, но за съжаление нямах никаква възможност за снимки  Cry. Всички двуметрови мъже се бяха концентрирали около мен  Mr. Green
 Моята девойка беше във Front of stage и каза, че "няма такова преживяване"!

grigori , честито ви бебе! Да е живо и здраво, и да радва всички ви!

Марина, добре дошла!

# 663
  • София
Григори, честито ти племенниче!   bouquet  Толкова съм поспалива, че докато прочета за палците... и то се родило  hahaha.

Lady-B, тук вече вали! Доколкото знам съм на 3 спирки от теб  Mr. Green.

Оооооооо, wily, снощи си била на сватбата!  hahaha Много хубави снимки!   bouquet

И на мен ми се ходи в Русия. На времето изпуснахме почти безплатните комунистически екскурзии, после можехме да ползваме безплатни самолетни билети... Сега само си мечтая - доста скъпа дестинация е, а умножаваме всичко по 4 - дъщерите за друго са самостоятелни, но за екскурзии са залепени за нас  Mr. Green.

Бях се замислила за музеите, но при тази прогноза...Едва ли ще се вдигна да ходя в дъжда  Embarassed.

Марина, добре дошла!

# 664
  • Sofia
Марина welcome  bouquet

И аз си мечтая да посетя Русия и да се потопя във великолепието и Wink

wily, разгледах фоторепортажа ти newsm74

Лейди,  за Царско село се рекламират и други неща Wink

Лулумба .Ръсел Кроу ми е любимец ,кажи как го намираш в тази роля?

Зури Благодаря за културното инфо!!!

# 665
Имам някакъв мръсен, гаден вирус в комп. Mr. Green!!!
Вчера 2-ти писах и не можах да побликувам.

Григори, честито бебче!!!!Безоблачно детство и по-малко тревоги за мама и тати!

Аз бях от тези дето се възползваха от соцекскурзийте до Москва и Ленинград, НО бях на 10 и не помня много.Жалко, но все пак имам спомнен колко величествено беше всичко!видях и белите нощи.Е, някой ден пък може да отидем с Милото.....

Вчера шефа ми даде някой лев допъкнително и ......избухнах!купих си едни очилца и едни дънки.
Далеч съм от това да купувам само маркови неща ама понякога се тръшвам /като вчера/ и после Embarassed.Като ми дадат така пари сякаш на пътя сън ги намерила.....ужас.Ама пък за тонус!

Кога ли и при нас ще дойде бурята дето ни я обещаха newsm78?Още само се мръщи.

Кога ще правим среща?
А Бай Брадър гледате ли?

# 666
Аз реших! Ще посетя Военно- историческия музей като за начало.

Не съм ходила там от дете.
Само тоя дъжд ми действа приспивно, а уж работя.
Много мразя да ми изкарват почивните дни през носа

# 667
wily, и аз бях на терена, но за съжаление нямах никаква възможност за снимки  Cry. Всички двуметрови мъже се бяха концентрирали около мен  Mr. Green
 Моята девойка беше във Front of stage и каза, че "няма такова преживяване"!

то и аз бях така в началото , но ми писна на шапка и се изнесох по назад на терена и намерих позиция от която поне мажех да снима  (бях си внесла полупрофесионалното си фото и ми свърши перфектно  работата),  пък и да видя нещо от сцената... че на видео стената не е същото усещане  bowuu

Оооооооо, wily, снощи си била на сватбата!  hahaha Много хубави снимки!   bouquet(

аха ... оркестъра ме изкефи максимално...   а булката беше много НАДАРЕНА.... ама бързо и омекнаха габаритите  hahaha Joy

# 668
Страхотни снимки от концерта,велика група.Бях на техен концерт миналата година в Белград и беше размазващо,надявам се и тук да е било същото.Чакам с нетърпение септември за да слушам и гледам на живо  Scorpions. Peace

# 669
Блазе ви за емоциите от концерта!Глътка въздух в досадното ежедневие.

# 670
  • София
Момичета, благодаря ви радушния прием!

Честит племенник на Грегори! Да расте здравичко и буйно, да щурее е да радва близките си!

На концерта снощи не съм ходила, ще ходя на 19 май на "Любэ" в НДК, а подгряващата група ще бъде БТР. Голям фен съм им и на двете групи.

# 671
Честито бебче,Григори!
Върнах се от историческия музей мокра до кости!
Беше пълно с ученически групи,прикрепихме се към една екскурзоводка,но на малкия му омръзна.
Пътуването до там е 1 час, тролейчето минава през цяла София !
Цената е 10 лв. е за възрастен,прекалено висока за постоянна експозиция,а панагюрското съкровище е добра имитация.Говореше се преди години,че Людмила Живкова го е изнеснела извън страната,дали е така или не -
В музея всичко е копия/тефтерчето на Левски,оригиналът е в народната библиотека/
Но спокойно може да се съчетае полезното с приятното!
Обичам дъжда!Нека вали!

# 672
Сега ще ви разсмея с уникалната си разсеяност. Предупреждавам- не е виц   Котарака ми си е ранил лапичката и днес с мъжа ми се правим на спешно отделение. Горкия пищи, дърпа се, но кака ви Ели безкомпромисно го лекува, овързах бинта и щастлива се хиля на мъжо: Видя ли колко съм добра, а? И изведнъж ми светва, че всъщност не беше лявата лапа, а дясната. Горкото животинче изтърпя още една процедура 
Втори фал- нали коментирахме вечерта на музеите. Днес подбирам половинката да гледаме програми пред музея (историческия) и после да разгледаме и безплатно музея, както е в цялата страна..Нагиздваме се, отиваме- джан-джун няма пред музея..Е, имаше две кучета, които се обичаха, ама това е друга история..Овенския ми инат не признава поражение и го замъквам пред друг музей, който също естествено е спуснал кепенци..Ми кой да погледне датата   
Или спешно трябва да пия гинко билоба или да ми назначат контрольор за всяко действие, че да не гафя. 

# 673
  • София
Привет дами!

Внукът спи вече втори сън и аз седнах пред компа. Да ви покажа най-новата снимка на моето съкровище на 2 години и 8 месеца.

Лека дъждовна вечер!

Ели, я си пийни едно за релакс!  Joy

# 674
  • София
Марина, какви очи..!  Heart Eyes Може и по-стари снимки да ни покажеш!
Между другото - имаме си албум! Simple Smile  Ако някой не  ти е разказал вече -  пиши на лични  Rolling Eyes

Елинор, аз така отведох Margaritavass и щерка й на изложение на цветя в НДК   един ден по-рано  hahaha
Обаче за котачето, ще ти се скарам,  newsm66милото, .. как си го изтормозила! А ушето мина ли му..? Tired

Красива белаа,
страхотни са експозициите в историческия музей!
Много хубаво, че сте го посетили!  Моя син беше очарован, аз - също!  
Имитации или не - наши са си тези съкровища и ме полазват тръпки на гордост винаги, когато сетивата ми се докоснат до българското!  bg

Общи условия

Активация на акаунт