ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Елегантни и чаровни! /тема 7/

• 26 452
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
добро утро!
май съм първата станала. за това е редно да ви поднеса неделна закуска

# 676
и за ведро настроение един откъс от кратък разказ, на който се натъкнах вчера:

- Знаете ли всъщност какво е глобализация? - попита шампионът.

- Да, знам! Соломон Паси и двама негри в американска космическа совалка!

- Аз ще ви дам не тъй еротичен пример. Глобализация е да влезеш в китайска пицария и знойна украинка да ти донесе калцоне с македонски домати, финландско сирене, индонезийски маслини и аржентинска шунка от турско прасе. А в това време руски депутат ти свири на ухо "О, соле мио!" на балалайка.

# 677
Здравейте ДАМИ!!!
Дано съвсем не сте ме изключили от групата Wink. Чета ви редовно, но нямам сили да пиша. Карам без почивни дни и ми идва твърде тежичко. След малко пак отлитам.
Sofia 68, Благодаря за закуската- м-м-м ВКУСНО ! Опитах от всичко- нали съм първа.
Приятна неделя, момичета! И да се разходите вместо мен.
Ели, завиждам за плажа...

# 678
Ех,София,това повдигна настроението ми!Благодаря!
От закусчицата си взимам кафенце и ягодка!
Лейди,не мога да бъда очарована - мъчно и болно ми е !Всичко е изнесено!
Може би в онези години и за това не ни пускаха да пътуваме по света ,за да не правим сравнения!
Това,което ми хареса е запазването на резиденцията,обзавеждането е стилно ,помислено е за всичко,а има и красива панорама с изглед към Витоша.Все си мисля ,защо се стигна до тук.Как може в Охрид,където всяко камъче е история,да се подържа и пази,а ние и малкото ,което имаме да съсипваме.
Гледах в късните новини репортаж от историческия музей,млади хора,които бяха разочаровани,че вратата е затворена!Обясниха,че е обект на НСБОБ.Така е,но няма информация!!!!Оставам с впечатлението,че информационното" затъмнение" не е случайно - както казва народът "хубава работа,ама българска".
Не мога да се примиря с тези неща и не ми е безразлично,когато отговарям на "невчесани" въпроси на детето.
Но,днес денят е прекрасен!
Желая ви хубав и усмихнат ден!

# 679
  • София
Прекрасен ден, мили дами!
Благодаря за закуската! Прекрасна е! Взех си от всичко!
Мисля, че то Панагюрското съкровище обикаля по света и би трябвало да получаваме от него някакви дивиденти. newsm78
А аз харесвам Историческия. Има хубав парк, просторна сграда Wink, но няма уреден транспорт #Crazy. Ако нямаш кола, няма да го видиш. Има още 1 плюс за хората с коли. Билетът е комбиниран и важи и за Боянската църква.

# 680
Здравейте, ама много вкусна закуска, направо се олях...Допреди половин час пържих мекици и най-после народът се изнесе...
Няма да мога да отида на осмокласната среща, много съжалявам, защото момичетата, с които се запознах на предишната среща, са страхотни. Но следващият път Peace

# 681
 Вече почнах диета..спирането на цигарите ми се отрази. От закуската- кафето за мен  Grinning
Вили, не знам дали е за завист, безработна съм, с нулеви доходи и вече взе да ми се приплаква..Ходенето на плаж ми е малка утеха..
Иначе в парка е красиво, днес си бях в Аспаруховския парк- зеленото, слънцето, ароматите и детския смях определено действат стимулиращо.
А усмивката на 3-годишната ми племеничка е най-красивото нещо за деня  Grinning

# 682
  • София
Новинка, ще те чакаме следващия път.
Иначе неизвинено Wink

# 683
  • София
Ели, ти си силна личност и ще изкараш този период.
Ще дойде курортиския сезон и ще разграбват творенията ти. Hug

# 684
Ели, ти си силна личност и ще изкараш този период.
Ще дойде курортиския сезон и ще разграбват творенията ти. Hug

Благодаря ти много  Hug

# 685
  • София
Здравейте и от мен!

Виждам, че сте обсъждали историческия музей. Всяка последна неделя от месеца входа е свободен/поне до скоро беше така/. Ние го посетихме, когато преди няколко години Панагюрското съкровище беше за малко тук.  Видяхме гo, но с цената на поне 2 часа чакане  Sad. След това почти нямахме сили да разгледаме останалите експонати, а и децата така се бяха скапали от висенето, че не оцениха видяното  Sad. Mисля, че щеше да е по-добре на спокойствие да видим копията  Mr. Green. Колкото за транспорта - мисля, че има автобус 111, който обикаля по околовръстното и спира както пред музея, така и пред Ботаническата градина, а е свързан и с метрото/в Младост и в Люлин/. С кола е по-удобно, но и с градски транспорт става  Grinning.

Ели, и аз мисля, че в най-скоро време ще потръгнат нещата. Не може такива красоти да не се купуват  Hug. А как е крачето на Съни? Оправи ли се?

Ей, такъв мързел е днес! За пръв път от доста дни е хубаво времето, а не сме мръднали от къщи  Embarassed.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 10:54 от tania67

# 686
Здравейте!
Ние цял ден бяхме на гости на приятели в къща и децата бесняха на двора.А аз се  пекох на един шезлонг  по бански и здраво изгорях.Добре, че се удържах от барбекюто и бирата,че сега имам само кожни страдания без угризения за преяждане.
Имам да боря едни 5, 6 кг Sad.

Снощи гледахме "Мама миа" най-сетне и се кефихме.

А къде се губят Синьо лято, Ментова, Маргало ??????Да не ни напуснаха и те?

Ели, издръж още малко до сезона и послеееее!!

# 687
Върнах се от форумска среща, но от друга темичка. Смеха на 6 мадами овни определено не е за изпускане  Laughing Laughing
Бе с една дума- връщам се заредена с настроение.
Таня, малкия калпазанин го няма, но мисля че се оправя, като го гледах как ходи сутринта. Наистина ме е много срам как му обърках лапата  Blush
Тук имаше ураганен вятър и преди малко и заваля. На кой му пука - у дома е хубаво  Grinning
С Маргало се засичаме в друга тема, но милата работи на две места. Ще й свирна Simple Smile
А на Ментова ще кажа, че мама е "хванала" мента най-сетне в градината. И сега за какво ще ми трябва, ако не за мохито  Grinning
Шанелче, ти пък къде имаш излишни 5 килца? Слабичка си. М/у другото точно такова нещо мечтая-за красив заден, закътан двор, слънчице, хубава книга и може би готин коктейл или фреш.  Rolling Eyes

# 688
Тука съм  Hug
Обаче се сдухвам от бачкане, но ви чета  Hug
Ели, страхотна среща, мъчно ми е че не съм при вас, пък нали съм и овне съвсем егоизмът ме тресе  hahaha
Гледам едно сладурче по-надолу , красавец  Hug
Хубаво е при вас момичета  Hug

# 689
  • Sofia
Добро Утро Дами!!!

Заповядайте на масата!!!Успешна седмица!!!

Вчера бях на Форумска сбирка   bouquet за организаторката Laughing

Марги много осеземо беше отсъствието ти Sad Hug

Общи условия

Активация на акаунт