Отговори
Здравейте,

темите, в които откривам мнение за д-р Дяволов са стари и не знам дали вече са актуални, затова си позволявам да пусна нова тема.
Интересува ме дали му се плаща на ръка и колко или е съгласен да си го избера по каналния ред - да платя на касата за избор на лекар.
Парите ще ми бъдат възстановени в последствие от "Закрила", но само след представяне на необходимите документи, което изключва плащане на ръка.
Бих била благодарна и на разяснение как се държи с родилките които са си платили да раждат при него - и с тях ли е арогантен и груб?
Хвалят ми го много като специалист, а и лекарката която ми следи бременността ми го препоръча и съм в голямо чудене.

Предварително благодаря.
Ива

# 1
Здравейте отново,

при положение, че този лекар е толкова известен и го водят за един от най-добрите специалисти в Майчин дом, мога да предположа само, че никоя от вас не иска да ми отговори, а не че няма майчета които са били при него.
Моля ви, не мисля че искам някаква конфиденциална информация.

Ще съм благодарна, ако поне ме насочите, то е ясно че ще отида в кабинета му и ще говоря и лично с него, но исках предварително да съм подготвена.

# 2
Сега виждам темата- снаха ми роди при него и двете си деца.
Първият път нямаше все още регламентирано плащане, съответно му беше платено на ръка, каквато беше практиката по принцип.
Вторият път плати на касата + пари на ръка, които бяха дадени по желание на нас от семейството, но не бяха и отказани.  Grinning

# 3
Ами някак си не е добре толкова "известен" лекар да взима пари на ръка, но е факт.

Съжалявам много, че няма да можете да си възстановите парите, тъй като официално няма как да ги отчете пред Вас с документ.

Здравната ни система е пропита от корупция и този лекар е един явен факт - от години взима пари на ръка, не плаща данъци, а хората си го "хвалят".

Пожелавам Ви лека бременност и раждане.

# 4

Общи условия

Активация на акаунт