Д-р Дяволов

• 2 685
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте мами,

Аз съм в 14та седмица и съм бременна с разнояйчни близначета.
Бих искала да отида на един преглед в Майчин Дом при Д-р Дяволов.
Четейки форумите тук, разбирам че той е един от най-добрите там.
Бихте ли ми дали някакъв негов кнтакт или точното място където той преглежда заедно с номера на кабинета в Майчин Дом и кои дни също - приемните часове също ще ми бъдат полезни.

Бих искала да знам дали преглежда с направление?
Благодаря.

# 1
Здравей и честита двойна бременност! В "Здравен справоччник" има доста подробна тема за доктора. Ще ти пратя координатите му на "лични". Не преглежда с направления. Успешно бременеене  bouquet

# 2
Blagodarq mnogo za infoto:)
Zadaljena sam:)

Sega obache imam i drug vypros - bolkite v krysta.
Az imam takiva i sa po4ti postoyanni pri dvijenie - doktora koioto me sledi v momenta kaza 4e bilo normalno?
Ne znam kakvo da mislq...i tazi bolka otrazqwa li se na bebocite mi?

# 3
Д-р Дяволов е страхотен професионалист и човек - аз родих при него моите момчета и съм много доволна.

Успех с бременността!

# 4
  • Sofia
И аз родих при Дяволов. Страхотен специалист по многоплодна бременност и много готин човек. Има златни ръце. Толкова майсторски ме "отряза", че на 5 ден бях забравила. А имам и други операции, така че имам база за сравнение. Много добър избор си направила.
За болките в кръста - трябва да се разбере причината. Ако е дископатия мога да препоръчам д-р Ликсов - иглотерапевт, работи в клиника Малинов, при Стаменов. Аз имам две дискови хернии и точно преди да забременея така ме беше сковало, че до тоалетна не можех да ида. Да не говорим, че преди това години си ме болеше почти непрекъснато. След 10 сеанса при Ликсов (напълно безвредни, може да се правят и по време на бременност) до ден днешен вече 3 год почти - не ме е заболяло нито веднъж. Износих бременност с близнаци, вдигам ги непрекъснато, сега количката с тях ми е 50 кг и въпреки това не ме боли. Лошото е само, че малко скъпо излиза, но пък помага.

# 5
Да е жив и здрав Д-р Дяволов ! Аз при него родих голямото си детенце ! Много добър професионалист и човек !

Общи условия

Активация на акаунт