Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 685
  • 693
  •   1
Отговори
# 285
  • КиТ
Здравейте   bouquet  bouquet  bouquet

Нещо се губя,ще ме извините  Embarassed Embarassed Embarassed Hug Hug

Бием рекордите един след друг
Mr. Green Mr. Green bowuu bowuu

Аз пък още не съм изгледала 18та серия. Пазя си я за по-нататък, че като я изгледам и няма още друга готова, ще ми стане гадно да чакам.
Междувременно се концентирам върху това, да обзаведа любовно гнезденце за мен и Ийт  Joy
Ох, защо ли се занимавам с глупости?! Thinking Laughing

А не казвай голяма дума,че туко виж са пуснали новата серия....
не може вемче нищо да ме учуди Crazy Crazy Crazy Laughing Laughing
Мечтите са безплатни...не ни пречи просто някой път да отидем в оня розовия свят където всичко е така красиво и прекрасно Wink Hug

И кой по дяволите е истинският профил на Ийт във Фейсбук?

Според мен нито един от тях, нито един!  Wink

Нито един,щом ме премахнаха от приятеликте си Crossing ArmsWink Peace

Морече,да ти е жив и здарав Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001  love001
Аме нещо май си правиш,сметките без кръчмаря
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Hug

# 286
  • СТАНДАРТНО.
 morela allan poe да е жив и здрав братовчед ти! Бързо възстановяване на майка му! Да са здрави и щастливи всички!

# 287
Мерси на всички  Hug Hug Hug за пожеланията

# 288
Имам си нов братовчед, тази сутрин се роди Simple Smile

Да ви е жив и здрав!  Hug Hug Hug Hug Hug Ще ти казва "како"  Wink Wink Wink Wink

# 289
тук съм  bowuu

Морелкааааа, да ви е жив и здрав новият братовчед  Hug  bouquet

# 290
  • КиТ
Синеоч и ти като мен прелиташ през темата и после никва те няма! Crossing Arms
Е срамота е
Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 291
здравейте и от мен.до сега не съм влизала в тази тема,независимо 4е любимият ми сериял е мелодията.НО сега запо4нах да гледам и ЕЗЕЛ.невероятен филм,мн истински и реален.показва нашия живот,предателствата които ни следват до последно.
мн ме е яд само 4е езел/омер/ още оби4а тая ейшан/нз то4но как се пише/,искам да заоби4а сестра и,толкова е добра и по ми харесва.и дано така да стане.ейшан няма да се промени никога,гена си е ген.така,4е тя само може да наранява и предава хората заради собствената си изгода без да помисли от последствията.не я оправдавам за нищо,дори 4е го е направила заради сестра си.винаги има избор и изход от всяка ситуация. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 292
Синеоч и ти като мен прелиташ през темата и после никва те няма! Crossing Arms
Е срамота е
Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green

еееееее пък ти сега, нали имам да ви догонвам, аз съм все още на 11 еп. срам  Rolling Eyes Embarassed Confused и резил...ама нали нямах нет ooooh!

# 293
Да е жив и здрав малкия братовчед и да стане силен мъж и голям човек!  bouquet

# 294
   İsmail Cem Televizyon Ödülleri Sahiplerini Buldu... (Ismail Cem Television Awards Winners ...
 Ето на какво се натъкнах в нета ,но по снимката която има очевидно става въпрос за някакво награждаване

İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nde 9 ödül birden alan ATV’de yayınlanan "Ezel" dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, "Önemli olan ödül almak değil, İsmail Cem ismine ve bu organizasyona katkıda bulunmak" dedi. Drama dalında en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülen Kenan İmirzalıoğlu, "Çok çalışıyoruz ve bunun karşılığını alıyoruz. Başarımızı televizyon sektörüne büyük hareket getireceğine inandığım İsmail Cem Ödülleri'nden ödüller alarak perçinlemek bizi inanılmaz mutlu etti. Antalya'da Oscar Ödülleri yapılsa, bu kadar önemli isimleri bir araya toplamak zor olurdu. Ama isim İsmail Cem olunca, insanlar koşarak geldi. Önemli olan burada ödül almak değil, bu isme ve bu organizasyona katkıda bulunmak" diye konuştu.

# 295
Здравейте!   bouquet  bouquet  bouquet  Морела да е жив и здрав братовчед ти.   

# 296
Честито за новото бебе! Дай Боже повече бебета! И най-вече бебенца турченца с името Özsener.  Joy

А в единия профил пише, че другият се затваря поради някакви технически причини. Има ли наистина затворен профил? Аз сега разследвам нещата. Ако някой има информация, да се обърне към мен.  smile3530
Освен това единият е подозрително празен? А в другият се постват прекалено много статии и снимки от автора. Имейлите се различават. Единият е официален, другия за пръв път го виждам.

# 297
  • ÇapulcuLand
  İsmail Cem Televizyon Ödülleri Sahiplerini Buldu... (Ismail Cem Television Awards Winners ...
 Ето на какво се натъкнах в нета ,но по снимката която има очевидно става въпрос за някакво награждаване

İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nde 9 ödül birden alan ATV’de yayınlanan "Ezel" dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, "Önemli olan ödül almak değil, İsmail Cem ismine ve bu organizasyona katkıda bulunmak" dedi. Drama dalında en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülen Kenan İmirzalıoğlu, "Çok çalışıyoruz ve bunun karşılığını alıyoruz. Başarımızı televizyon sektörüne büyük hareket getireceğine inandığım İsmail Cem Ödülleri'nden ödüller alarak perçinlemek bizi inanılmaz mutlu etti. Antalya'da Oscar Ödülleri yapılsa, bu kadar önemli isimleri bir araya toplamak zor olurdu. Ama isim İsmail Cem olunca, insanlar koşarak geldi. Önemli olan burada ödül almak değil, bu isme ve bu organizasyona katkıda bulunmak" diye konuştu.

Най-общо това, което се казва от Кенан Имиразлъооулу е че не е важно взимането на наградите, а това че поддържат Исмаил Джем и тази организация. Въпреки това наградите са ги направили изключително щастливи. Неуморната им работа е била възнаградена. Ако Оскарите са били организирани в Анталия, би било трудно толкова важни имена да се съберат на едно място, но тъй като става дума за името Исмаил Джем - всички са дошли тичайки там.

Това е вкратце.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 15:59 от geryka1

# 298
  • In a strange romance
Има затворен, обяснението беше че имало твърде много покани за приятелство. Не ми звучи логично, но...

# 299
  • Добрич
Здравейте момичета, не съм ви от семейството, но редовно ви чета. Филма е невероятен, следя и него редовно. Видях, че сте на втора страница и реших да ви изтегля малко напред.Надявам се, че нямате нищо против. Заслужавате го повече от Дързост и красота да речем.

Общи условия

Активация на акаунт