Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 626
  • 693
  •   1
Отговори
# 435
Да пусна и аз един коментар по 19-та серия Mr. Green
Честно да ви кажа това е един от най-слабите епизоди за мен.Цяла серия ни облъчват с пустата колиба на Ейшан ooooh! ooooh! ooooh!
На моменти ужасно наивно.....плоско и банално.То не бяха кончета,то не бяха креватчета...да не говорим за кучо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

п.с.Не вярвам на Езел....обича си я таз свиня и тва си е.....Жалко за Бахар Cry Cry Cry Cry

и на мен ми се видя слабичка тази серия,доскуча ми.и това с ейшан,аз и преди казах не бе ейшан не бе чудо,какво толкова е незабравима или с какво ги е спечелила тези мъже не си обяснявам. #Cussing out #Cussing out #Cussing outабсолютен митил

аз също си мисля,че още мре по тая скучубра ейшан,пък като разбере,че тя му е родила и син и хептен ще я изяде от любов.и както и ти казваш жалко за свястната бахар,погубиха и душата.

# 436
Хайде и аз пускам сега серииката.Благодаря Ви много   bouquet Heart Eyes

# 437
Ооооо, изобщо не съжалявам, че в един момент Бахар ще разбере истината. Даже по-рано да е. Защо й е на нея човек като Езел, толкова обременен с тази непреживяна и непревъзмогната любов. В неговия живот няма място за друга любов сега, а тя само ще стане изкупителна жертва на отмъщението му. По-добре да го разбере, за да се освободи от него и да продължи. Може би тогава ще може да погледне с други очи на Али или на някой друг, няма значение.

# 438
# 439
Ооооо, изобщо не съжалявам, че в един момент Бахар ще разбере истината. Даже по-рано да е. Защо й е на нея човек като Езел, толкова обременен с тази непреживяна и непревъзмогната любов. В неговия живот няма място за друга любов сега, а тя само ще стане изкупителна жертва на отмъщението му. По-добре да го разбере, за да се освободи от него и да продължи. Може би тогава ще може да погледне с други очи на Али или на някой друг, няма значение.
като го написа и се сетих за еп 11 /май/ .бахар как казва на езел,че един ден той като я загуби и мн ще съжалява и ще се пита къде е.
според мен този момент ще дойде,но тогава когато той се оттърси от миналото.

# 440
  • КиТ
И според мен Езел,не може да избяга от любовта си към Ейшан...върти го сучи го...но въпреки това....като има една приказка:Старата любов ръжда не хваща!
Колкото и да го е наранила,той никога не се е отказал от нея ooooh!,а кото разбере за синът си още повече.............
А Бахар е жертвата в случея Twisted Evil

# 441
ами както ейшан постъпва с омер,така пък езел постъпва с бахар.те са изчадия Mr. Green
но и на 2та ще им се върне,само да се молят да има кои да се грижи за детето им. #Cussing out

# 442
Изгледах серията ,невероятна е  smile3520 smile3520
По едно време ми се стори ,че Дженго и Али са си сменили ролите. Али толкова мил с Бахар и състрадателен,а Дженго все едно Керпенде Али станал,да преследва хората единствено клещата му липсваше. А пък и този Али антикваря като го гледах и си мислех ,че във всеки филм където съм го гледала /в Гордата Аси/ все го бият.И накрая вече се разбра ,че това е постановка на Дженго.
Пък и Ейшан тя просто вече и се чудя какво иска. Извинявайте ама има една поговорка "Умри мале,да ми умилееш"  newsm78 newsm78 newsm78

# 443
Знам че сте с чуство за хумор и затова ви пускам една снимка правена в детската градина  Joy  hahaha

# 444
Денгизчо е много сладък! Joy Joy Joy

# 445
Лакунче,що да е слаб епизода?Видяхме,че не само вуйчо може да играч
а и татенцето Mr. Green
Видяхте ли Али колко е държал на Омер.Мисля,че за него е било най-трудно да го предаде,ама пустите яхти и мотори са го изкушили.
В следващата серия става ясно какво се е случило с децата на Рамиз.

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 01:02 от emely

# 446
Сега гледах трейлъра на следващия епизод.
Дженгиз май ще разбере за Езел и Ейшан.Беше при него в затвора и носеше халката на Ейшан.Езел търси някой на летището,вероятно Бахар.

# 447

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 07:16 от alex_b

# 448
Добро утро и от мен  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

Благодаря на alex_b за закуската която ни е приготвила [smilie=smile3503.gif

Думите на вуйчото ми направиха страхотно впечатление, че един ден ако се обърне с/у Езел значи не е му казал цялата истина. Още какво ли има да види Езел newsm78 newsm78

# 449
Ами той  Езел вече се съмнява, затова попита вуйчо "Ти само на мен ли помагаш, или помагаш на себе си?" Много е трудно да се разгадаят мотивите и ходовете на вуйчото - свързани са с миналото, но се отразяват на бъдещето. Понякога изглежда, сякаш е допуснал грешка, а после се оказва, че точно това е била целта му - засега все още е твърде загадачна фигура, но определено на Езел никак няма да му е лесно занапред. Вуйчото съвсъм целенасочено го подтиква да затъва все по-дълбоко в блатото на отмъщението, преследвайки някакви свои цели, но как и дали ще успее Езел да се измъкне от там? Интересно ми е какъв вариант ще измислят сценаристите, който да не вкара филма в графа "сапунки", а да следва логиката и да е достатъчно реалистичен? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт