Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 619
  • 693
  •   1
Отговори
# 450
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Добро утро! Hug Hug Hug

# 451
Добро утро момичета, изгледах серията, наревах се сабахлян рано рано едно хубаво, да ни върви по вода цял ден.

# 452
# 453
Здравейте момичета !След снощната серия Али е моят фаворит! Уникален артист! Grinning Grinning Grinning

# 454
  • София
за серията момичета! И аз поплаках този път.  Малко рози да ви е цветен денят!
Ще кажа само за Али и аз. Само на него вярвам в истинското му желание да се промени. Но знам също, че ще го направи само заради Бахар. Може и без нея да го иска, но без нея няма да намери сили да го направи. Тя е неговата обич и болка. Тя е неговата причина.Как само й се молеше този иначе горд палач! Колко беше щастлив, когато тя великодушно го прие за
 приятел?!!Боже, боже.... Sad

# 455
  • КиТ
Здравейте     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Добро попадение.... Wink

# 456
Сега гледах трейлъра на следващия епизод.
Дженгиз май ще разбере за Езел и Ейшан.Беше при него в затвора и носеше халката на Ейшан.Езел търси някой на летището,вероятно Бахар.
и аз го гледах.да, джанго рабира за езел и ейшан и  казва на ейшан/когато е на свиждане в затвора при него/,4е само той зн какво тя иска,езел не бил знел.аз така си го преведох.
според мен наистина езел е на летището заради бахар,но не мога да разбера защо иска да я върне,като той определено продължава с ейшан/говориха по тел и е взел хълката/.
или се чувства виновен пред бахар,или нз още коя иска,или пък и 2те обича,само че омер ейшан, езел бахар newsm78 newsm78 ooooh! ooooh!

# 457
Здравейте!  Hug Hug Hug аз още не съм гледала серията,надявам се утре на спокойствие да мога  Rolling Eyes

# 458
# 459
Гледайки по горе снимката на Сердар се замислих:  Той е мозъка на групичката и са делили парите от обира. Само него не виждам да има къща  и бизнес. Защо ли е така?

# 460
02 Mayıs 2010 14:00
EZEL VE EYŞAN AÇIKLADI..

REYTİNG REKORTMENİ EZEL DİZİSİNDE EYŞAN KARAKTERİNİ CANLANDIRAN CANSU DERE VE EZEL'E HAYAT VEREN KENAN İMİRZALIOĞLU, GÖNÜLLERİNİ EZEL'E KAPTIRMIŞLAR BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORLAR.Başarılarını genç ve dinamik bir ekiple çalışmaya borçlu olduklarını söyleyen ikili, "Ezel seyirci kadar bizi de tavladı, kalbimiz onun için atıyor" diyor.

*** Ezel intikamı, Eyşan tutkuyu, yalanı ve şehveti temsil ediyor. Peki intikam ve şehvetin çatışmasından ortaya ne çıkar?

Kenan İmirzalıoğlu: Ekranlarda çıtayı yukarı taşıyan Ezel dizisi çıkıyor işte.
Cansu Dere: Bence hayatın ta kendisi de çıkar. Çünkü tutku hiç bitmez ve sonunda ne getireceği belli değildir.

"OYNADIĞIM EN ZOR ROL"

*** Ezel içinde bir de Ömer taşıyor. Eyşan iyiyi ve kötüyü büyük oyunculukla sergiliyor. Dizinin bu kadar duygu karmaşasında Kenan ve Cansu'ya ne oluyor?

# 461
Черпя ви с череши и вишни - любимите ми плодове, нямам търпение да им дойде сезона Simple Smile

# 462
Морелче,добре че няма бременни в селото Crazy

# 463
  • СТАНДАРТНО.
Морелче,добре че няма бременни в селото Crazy

А дали е така, кой ше ни каже......  Whistling Whistling Whistling Whistling Аз не съм де, поне не знам да съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 464
Хееелп!
Чак сега имам интернет и не мога да отворя Нитрото!
Ще ми прати ли някой филма по скайп?  Flutter

Ако никой няма да изпрати, поне кажете къде го има освен в нитрото? В лапаче го няма, а този другия сайт не ми се отваря от чужбина.

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 22:47 от Mademoiselle Chocolate

Общи условия

Активация на акаунт