Стоматолози- гр. Варна

• 1 060 344
  • 2 920
  •   2
Отговори
# 1 455
Благодаря, д-р Кръстев ми е доста далеч и затова не съм го споменавала.  bouquet

# 1 456
Здравейте,
Някой скоро дали е правил щифтово пънче- пинлей,  и на каква цена? Както и цена на коронка (не съм решила каква да е още).
Благодаря
100 лева

# 1 457
  • Варна
Благодаря, д-р Кръстев ми е доста далеч и затова не съм го споменавала.  bouquet
Колко далече!
А иначе ще ти пиша на лични за другата клиника, която посещавам.

# 1 458
Включвам се да препоръчам Д-р Румяна Даскалова от Стоматологията. Прекрасен хирург!

# 1 459
Отзиви за д-р Венелинов и клиниката му като цяло?

# 1 460
Отзиви за д-р Венелинов и клиниката му като цяло?

За д-р Венелинов, мисля че няма нужда да коментираме.. той е най-добрия за Варна.. взима скъпо, прегледа е 60 лв

# 1 461
  • Варна
Прясно от преди седмица- преглед при д-р  Венелинов 120 лв., не съм ходила, каза ми го в съобщение. Ако се наложи допълнителни снимки не се заплащат. Още се настройвам, за да се реша да отида при него.  newsm78

# 1 462
Прясно от преди седмица- преглед при д-р  Венелинов 120 лв., не съм ходила, каза ми го в съобщение. Ако се наложи допълнителни снимки не се заплащат. Още се настройвам, за да се реша да отида при него.  newsm78

newsm78

със сигурност си заслужава

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 13:50 от missgalinova

# 1 463
Северина, заслужава си всеки лев.Дано си се настроила Wink

# 1 464
  • Варна
Предполагам, доста изчетох по темата и съм убедена, че той е моят човек, особено за сериозни казуси.
 А наистина ли дава гаранции за свъшената работа или съм се заблудила?

# 1 465
Благодаря, д-р Кръстев ми е доста далеч и затова не съм го споменавала.  bouquet
Колко далече!
А иначе ще ти пиша на лични за другата клиника, която посещавам.
Аз съм в Изгрев Confused
Но явно ще ми се налага да се разкарвам, доста неща ще трябват + вероятно ортодонт.

# 1 466
  • Варна
Не знам доколко е удобно да коментираме д-р Венелинов, защото е потребител във форума и ще прочете.
Аз лично мнение от неговата работа засега нямам. Но съм разпитвала за него когото трябва и отзивите са добри.
Бих потърсила неговото мнение и работа по зъбите ми, ако моите стоматолози не се справят с някой проблем. Wink
Засега се радвам на съветите му във форума.

Заяц, д-р Кръстев е по пародонталните проблеми и имплантите.
С пломби и такива не се занимава.

# 1 467
някой има ли мнение за д-р Геновева Балчева ?

# 1 468
здравейте, може ли да изкажете мнение за
Стоматологична клиника БИОДЕНТАЛ?

# 1 469
Друг добър зъболекар,ама не е в райиона е д-р Геновева Балчева, тя също е прекрасен специалист и не съм се регистрирал за да хваля който и да е, регистрирах се по съвсем друга причина, просто прочетох коментара на овчицата и си позволих и аз да коментирам,тъй,като аз съм лекар и държа на качественото обслужване от колегите зъболекари,както и от лекари,за това ви дадох мнението си, защото и аз съм я посещавал не веднъж,но явно мнителността на българина си остава,така, че ... избора си е ваш.Лек ден ви пожелавам.
Някой друг с мнение за доктор Геновева Балчева? Доволни ли сте от нея?

Общи условия

Активация на акаунт