Стоматолози- гр. Варна

• 1 039 702
  • 2 898
  •   2
Отговори
# 1 575
  • Варна
Здравейте! Включвам се отново, този път с отчет за свършеното. В крайна сметка се възползвах от уменията на Др. Едрев и го препоръчвам на всички, които се чудят при кой лицево-челюстен хирург да отидат. В началото ме спря цената, но си заслужава всяко левче. Изключително внимателен човек, професионалист. Колкото до упойката - седацията е перфектен вариант за пъзльовци като мен. Не е страшна! Сега се възстановявам доста бързо, без силни болки, с лек оток. Късмет на всички, които имат да вадят ретинирани мъдреци.
След колко време се възстанови и колко струваше ваденето?
Ваденето ми струваше 500 лв ( с тази упойка е по-скъпичко), операцията беше на 26-ти, днес е 29-ти и се чувствам мнооого добре. Много бях наплашена от всичко, което прочетох и чух - В крайна сметка нищо общо.
500 лв за един мъдрец? #Crazy
Мда...

# 1 576
  • Варна

Това си е операция на главата. Реже се венеца, зашива се..  не е просто "един мъдрец"

# 1 577
  • Варна

Това си е операция на главата. Реже се венеца, зашива се..  не е просто "един мъдрец"
Абсолютно е така !

# 1 578
  • Варна
След малка одисея със счупен мъдрец,да ви разкажа от къде и как минах .
Беше пломбиран мъдрец,счупи се в четвъртък,поради невъзможност не отидох на лекар.Събота бях в Булдент при д-р Борисов много внимателен,сложи временна пломба ,така се налагаше  и не съжалявам.
Днес ходих при моята зъболекарка даде ми направления за панорамна снимка и за стоматологията.
За панорамна ме прати в Динкова ,на Мария Луиза кабинета.Там панорамната ми излезе безбожно евтина.После отидох в Стоматологията и бам-бум с изваден мъдрец съм вече.
Попаднах на д-р Калева .Жената ми направи няколко изречения ,без да знам ,че ще ми вади тя зъба ,а аз не и останах длъжна и като цяло е доста наперена и намахана.Лошо се държи със сестрата там,едновременно работиха с мен и една баба.Не останах очарована ,ама поне ми разкараха гадния зъб.Не бих искала да ида пак при нея ,определено.

# 1 579
Трябва ми информация за сегашните услуги на клиниката през 2016 - качеството им на работа . Екипа им е млади хора, аз бях само на преглед изглеждат с желание , но ако някой има личен опит моля пишете, че цените им са извънземни става въпрос за тази клиника която е долу на Дружба ?!

# 1 580
Някой може ли да сподели актуално мнение за д-р Демирев? Все още ли работи на ул. Еделвайс и работи ли със ЗК? Ще ходя 100% поне за пломба. Обаче се притеснявам да не се наложи кореново лечение. Отделно имам май растящ мъдрец и мисля да си правя снимка.
Приятелят ми е ходил по д-р ДемиревА и е доволен, но е било отдавна и май тя не работи със ЗК. Той е бил в кабинет до бившият главен офис на TCV (май на Цар Асен се явяваше) и каза, че с мъжа си имат общ кабинет, та малко се обърках. Предполагам има някакво съвпадение във фамилиите.
Като цяло имам ужас от ходене на зъболекар (от ужаса, който те кара да плачеш само като си представиш, че си на стола  Laughing ) и търся някой внимателен, който работи по ЗК и не е много далеч от Центъра/Левски/Чайка, по чисто логистични причини. Rolling Eyes
Мислех и за клиниката на Чаушеви, но приемам всякакви препоръки! bouquet

# 1 581
  • Варна
Някой може ли да сподели актуално мнение за д-р Демирев? Все още ли работи на ул. Еделвайс и работи ли със ЗК? Ще ходя 100% поне за пломба. Обаче се притеснявам да не се наложи кореново лечение. Отделно имам май растящ мъдрец и мисля да си правя снимка.
Приятелят ми е ходил по д-р ДемиревА и е доволен, но е било отдавна и май тя не работи със ЗК. Той е бил в кабинет до бившият главен офис на TCV (май на Цар Асен се явяваше) и каза, че с мъжа си имат общ кабинет, та малко се обърках. Предполагам има някакво съвпадение във фамилиите.
Като цяло имам ужас от ходене на зъболекар (от ужаса, който те кара да плачеш само като си представиш, че си на стола  Laughing ) и търся някой внимателен, който работи по ЗК и не е много далеч от Центъра/Левски/Чайка, по чисто логистични причини. Rolling Eyes
Мислех и за клиниката на Чаушеви, но приемам всякакви препоръки! bouquet
Доктор Тодоров от Алтея работи по ЗК, много е внимателен и държи на качествено свършената работа. Кабинета е до Лятно кино - можеш да провериш в нета. Аз съм много доволна от него. По принцип си ходя при него от години, а при Едрев отидох , защото ми трябваше хирург.

# 1 582
  • Варна
Приятелят ми е ходил по д-р ДемиревА и е доволен, но е било отдавна и май тя не работи със ЗК.

Там си работят и двамата - мъж и жена са, но работят в отделни кабинети и смените им са различни - когато той е сутрин, тя е следобед и обратното. Става дума за Цветния, ул. Еделвайс.
Аз съм доволна от него.

# 1 583
 ooooh! Ох, утре рано сутрин отивам във Варна по спешност на зъболекар. Моят не работи в събота. На Булдент ли да отида? Или в стоматологичния факултет? От три дена съм на аналгин. Май е мъдреца.

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 18:08 от dandree

# 1 584
ooooh! Ох, утре рано сутрин отивам във Варна по спешност на зъболекар. Моят не работи в събота. На Булдент ли да отида? Или в стоматологичния факултет? От три дена съм на аналгин. Май е мъдреца.
В денталната клиника към Мед.университет също има спешен кабинет и работят добри доктори

# 1 585
В денталната клиника към Мед.университет също има спешен кабинет и работят добри доктори
Да де, и аз тази клиника имах предвид, като казах стоматологичен факултет. Благодаря, там ще отида тогава.

# 1 586
  • Варна
Пиши как е минало, защото може да се наложи свекърва ми да заведа по спешност почивните дни.

# 1 587
  • Варна
Трябва да си направя снимка на 1 зъб, как вървят цените?
Само в един сайт намерих цена от 7 лв, множко ми се вижда, сякаш...

# 1 588
Трябва да си направя снимка на 1 зъб, как вървят цените?
Само в един сайт намерих цена от 7 лв, множко ми се вижда, сякаш...

Аз съм плащала 8 лв

# 1 589
Толкова вървят - 7 лв.
Аз последно си правих в медицинския факултет (видео/снимка), дават я на диск - 9 лв.

Общи условия

Активация на акаунт