Стоматолози- гр. Варна

• 1 040 083
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 1 530
Моето мнение е че основно заради стрес не може да се стигне до вадене на зъби.
Когато лекари и зъболекари незнаят какво и защо му е на някой човек и как да го лекуват, това е удобен начин за измъкване от незнанието им и от пациента...............нервни почви и психични основи и подобни недоказуеми относителни измъквания.

Главната причина според мен са паразити, бактерии, алергени ........и възпаленията които предизвикват. Всичко друго е след това.

Нима всички хора с психични(тревожни и депресивни) разстройства са със съсипани зъби. Принципно хората с депресии и депресивни нагласи отслабват личната си хигиена, това може да е причина.
Но само стрес?! - най малкото причините са комплексни.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 16:32 от sprint

# 1 531
Моето мнение е че основно заради стрес не може да се стигне до вадене на зъби.
...
Но само стрес?! - най малкото причините са комплексни.
Напълно възможно, но се отклоняваме от темата.

# 1 532
  • Варна
С толкова много заключения на sprint не съм съгласна, че ако тръгна да се обяснявам едно по едно защо мисля така, няма как да стане в тази тема.  Laughing

# 1 533
С толкова много заключения на sprint не съм съгласна, че ако тръгна да се обяснявам едно по едно защо мисля така, няма как да стане в тази тема.  Laughing

Горецитирания пост е безсмислен така написан, поне за едно от заключенията ми се обясни, темата е за зъби все пак.
Според мен не е редно един човек като мен със съмнителни заключения да пише необезпокояван, ами ако навредя на някой....

# 1 534
  • Варна
Темата си има заглавие, другото е предимно спам.
Ако решиш да пуснеш специална тема, в Стоматология, ще се включа.

Не подскачай де.  Laughing

# 1 535
Темата си има заглавие, другото е предимно спам.
Ако решиш да пуснеш специална тема, в Стоматология, ще се включа.

Не подскачай де.  Laughing

Спама го направи ти с нищонеказващия си пост.

Ще се изброяват само зъболекари и ще се стимулира бизнеса
Два поста  за най-важната  причина за разваляне на зъби не е спам, в тема за зъболекари.

# 1 536
  • Варна
Добре. Разбрах, че няма смисъл от диалог.

Явно не знаеш, че във форума има цял подфорум, Стоматология, където могат да бъдат обсъждани разнообразни въпроси, свързани със статус, зъболечение, взаимопомощ и т. н. Постингите ти са за тук, ако зад всяко твърдение посочиш поне стоматолог, който го твърди. На разсъжденията по принцип по-добре да не им е тук мястото. Наистина можеш да заблудиш някой.

# 1 537
Добре. Разбрах, че няма смисъл от диалог.

Явно не знаеш, че във форума има цял подфорум, Стоматология, където могат да бъдат обсъждани разнообразни въпроси, свързани със статус, зъболечение, взаимопомощ и т. н. Постингите ти са за тук, ако зад всяко твърдение посочиш поне стоматолог, който го твърди. На разсъжденията по принцип по-добре да не им е тук мястото. Наистина можеш да заблудиш някой.

Ако на някой му е омръзнало от това да се сърди на съфорумката Стейси Грей.
Моля двамата зъболекари които съм засичала тук, за възможните/вероятните заблуди които съм всяла да ме поправят.
Нямам никакво намерение за двата поста които имах да кажа да отварям теми, Стейси Грей наистина прекаляваш и благодарение на теб стана голяма каша и това всичкото е вече за изтриване.

# 1 538
  • Варна
Разбира се, че е за изтриване. Включително и моите постинги.
Информирай модератор.

# 1 539
Разбира се, че е за изтриване. Включително и моите постинги.
Информирай модератор.

Не мога да повярвам какви сприхави хора съществуват....и продължаваш.
Всичко е за изтриване от твоя пост написан в 19.42 до този който в момента пиша.

Модераторите хубаво да си помислят дали два поста за правилна устна хигиена  и болестите които предизвиква неправилната са за изтриване!

# 1 540
  • Варна
Свекърва ми я болят зъбите когато е под стрес. Отначало ми беше странно, но тя не си измисля.

# 1 541
Да, наистина темата е за обсъждане на стомотолози във Варна, за другото има други теми, или ако няма, всеки може да отвори нова.

# 1 542
Свекърва ми я болят зъбите когато е под стрес. Отначало ми беше странно, но тя не си измисля.

Още някой няма ли да каже за какво е темата?

missNoir, темата не е ли за обсъждане на зъболекари, излизаш от темата?!
Парадонтозна симптоматика/криза или стрес няма как да се докаже. А парадонтозна симптоматика сама по себе си рядко съществува, най често е свързана с по всеобхватни възпаления в горната част на тялото.

Аз обсъждам именно зъболекари не едно и две имена съм споменала в темата и коментари за тях. Ще направите човек на луд за два поста предизвикани от тази тема без споменато зъболекарско име.
За да са подходящи постовете ми за темата според критериите на някои редови потребители ще  кажа име.
Единствения зъболекар  споменат в по предните ми постове който подробно ми говори за правилна устна хигиена при посещение при него и то прегледа беше по здравна каса е д-р Огнян Смуков.

Обсъждам именно зъболекари. Възмущавам се на този анонимен/безименен зъболекар който десет години не е почистил зъбен камък.
dandree, ти кой зъболекар обсъди в темата, кое име спомена?

Който не иска спам, не прави той самия спам.

# 1 543
  • Варна
Ехей, по-спокойно момичета!  bouquet
Малко спам и то не тотален, голяма работа! Сякаш е нещо нечувано във форума. Simple Smile
На мен пък този диалог ми беше полезен, сигурно и за други ще е така.

# 1 544
На мен темата ми е полезна не само с обсъждане на имена, но и споделяне на информация за работата на въпросните доктори.
По повод почистване на зъбен камък, съмнявам се, че докторът не е предложил, а е въпрос на избор на пациента, да отдели едни пари и да направи процедурата. Пък и без доктор да му предлага. Същото е и с поставяне на мостове, коронки, изграждане, пломбиране и т.н. Всеки си определя според джоба, дали може да си позволи това и онова. Да не говорим, че много хора се лишават или отлагат лечение, просто защото нямат налични средства.

Стейси, къде е този стоматологичен раздел, че там да си задавам въпросите, а не тук? Не го открих.

Общи условия

Активация на акаунт