Стоматолози- гр. Варна

• 1 039 888
  • 2 899
  •   4
Отговори
# 1 695
  • Варна
При Бозуков е голяма навалица и голямо чакане... Два пъти записвах час за малкия, чакаме над половин час, в резултат ентусиазмът му изчезва, писва му от чакане и не иска да влезе в кабинета. А докторът няма никакво време и желание да го уговаря и предразполага, при положение, че навън чакат още 10 деца. Другият доктор, който работи в неговия кабинет, Евгени Димитров също бил много добър. Обаче не знам телефон.

# 1 696
  • Варна
На нас ни препоръчаха доктор Димитрова.
Работи срещу Окръжна болница, на светофара, където е Гастро.
Пуска им филмчета. Много млада.
На моя син кариеси не е лекувала и не знам как се държи, има ли търпение, добра ли е, но на приятеля на сина ми е
 правила.
Имам запазен час при нея, за петък, от 13.30, но синът ми е болен и утре ще звънна да го презапиша. Така, че ще освободим този час.
Ако някой иска, ще й напиша телефона.  

# 1 697
  • Варна
Може ли координати на д-р Димитрова, и да препоръчате друг детски стоматолог с подход и търпение към децата.

# 1 698
  • Варна
Може ли координати на д-р Димитрова, и да препоръчате друг детски стоматолог с подход и търпение към децата.
Като звъннах се оказа, че излиза в майчинство и към днешна дата не работи.
Даде ми телефона на колежката си, с която делят кабинет, но за нея не знам нищо - доктор Пейчева.

# 1 699
  • Варна
Благодаря!

# 1 700
Момичета,здравейте!От сърце ви моля за координатите на д-р Мила Кунева.Ходила съм при нея преди години когато беше на ул.Драгоман.След това се премести и аз й загубих следите  Confused През годините имах друг стоматолог който всеки един мой зъб с пломба го е правил по 10 и над 10 пъти,като пломбите все падат.Ако издържат 1г си е голям късмет.Но сега последната ми пломба за 50лв издържа 10 дена  ooooh! С това и моето търпение окончателно се изпари  Naughty От д-р Кунева имам пломби на 15-20г без да мръднат.

Редактирам се за да добавя че намерих нейния телефон  Party  Heart Eyes Чудесна е,само като й чух гласа,така се зарадвах  Heart Eyes Ето коотдинати за който има нужда- 0888943377

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 08:54 от bubka:)

# 1 701
Някой да има впечатления от д-р Нина Панчева?
Мой познат каза, че работела внимателно, обаче той не се впечатлява много от ходенето по зъболекари, та търся мнение...

# 1 702
Здравейте! Имате ли отзиви за Университетски медико-дентален център Варна?

# 1 703
  • Варна
Какво точно те интересува? Там работят най-различни специалисти. Аз съм ходила при двама - пародонтолог и хирург и съм с отлични впечатления и от двамата. Апаратурата също е на много високо ниво, хигиената също...

# 1 704
Интересувам се за сина си, той е на 5 години и зъбките са му много зле, а много се страхува и не дава да му се прави нищо. Една зъболекарка ми препоръча да го заведа в тази клиника, защото под обща упойка правят по няколко зъба наведнъж. Интересувам се ако някоя майка е водила детето си там.

# 1 705
  • Варна
Не съм водила малкия там, макар че го обмислям. Но съм чувала много добри отзиви за детските стоматолози, специално за д-р Христо Бозуков, д-р Евгени Димитров и д-р Милена Георгиева - мои приятелки са водили децата си при тях. И моят не ще да стъпи в зъболекарски кабинет, а искам да го заведа на профилактичен преглед. Три пъти съм го водила в частни кабинети и удрям на камък - не ще да влезе и почва да рита като муле, а уж навит в началото...

# 1 706
  • Варна
С две ръце препоръчвам Зорница Вълчева, две зъбчета направи на малката без никакви проблеми! Много внимателна и мила с децата. Всичко мина на игра за детето!

# 1 707
Благодаря ви!
А работят ли със здравната каса?

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 23:36 от Mama112

# 1 708
Здравейте.Искам да си направя -мека/еластична/протеза , но идея си нямам към кого да се обърна.Много моля ,ако някой има някаква информация ,да помогне.

# 1 709
Здравейте, някой има ли впечатления от Д-р Божидар Семов?
Как работи, какво е качеството? Става въпрос за кариес, смяна на пломби, почистване на зъби.

Общи условия

Активация на акаунт