Стоматолози- гр. Варна

• 1 039 609
  • 2 898
  •   1
Отговори
# 2 130
Да. Заради тази киста имам проблем със синусите и придобих синузит. Към този етап не мисля да я премахвам, но мисла, че може да стане опасно, ако не се отстрани, нали?

# 2 131
Да. Заради тази киста имам проблем със синусите и придобих синузит. Към този етап не мисля да я премахвам, но мисла, че може да стане опасно, ако не се отстрани, нали?
Моята майка преди много години имаше такава киста.Отиде при опитен стоматолог-хирург.Там я махнаха.Нямам големи спомени защото беше страшно отдавна,но помня,че мина без проблеми и се възстанови сравнително бързо.

# 2 132

Отидете в университетската. дентална клиника, там са хирурзите ,занимаващи се с кисти. Може да отворите сайта на денталния факултет ,катедрата по орална хирургия,там си пише кой работи над този проблем и да се насочите към име.Там е мястото .

# 2 133
  • Варна
Кистата според мен е опасна и трябва да се отстрани.
На моя приятел лявата половина на лицето се беше подула и не спадаше.
Него го оперира доктор Едрев и е страшно доволен!Махнаха киста разпростираща се на три зъба.
Задължително се консултирайте с хирург и я премахнете.

# 2 134
Значи пак няма да е нейна сметка, а ще е за сметка на касата основно.

Точно така,защо вие ще и давате още 32+32+32+8=104 лв? /Толкова получава един зъболекар от една книжка от ЗДР. КАСА./  И здравното зъбно досие на вашия съпруг ще е фалшиво, и това въобще не е в негова полза,не знаете какво ще се случи до 1-2-3 години с него, статуса му ще е фалшив....това си остава записано в НЗОК  години наред.Не вкарвайте в затруднения бъдещата диагностика на съпруга си.
Аз съм много изненадана , че вие сте съгласна с това.Платили сте за един продукт,искате си го. Щом не е сполучлив ,или повтаряте или си искате парите и любезно се разделяте.Каква вина имате вие,че да доплащате.Я си  представете тази ситуация в Германия.....
Възмутена съм , лечителката ви е нагла...

Съгласна съм и съжалявам, че въобще позволих да ми се сложи тази коронка в устата. Тя каза, че много съжалява, че точно на мен се било случило /като че ли на друг ако беше е нормално/. Още като видяла коронката, разбрала, че  не е наред и два дни чакала отговор от зъботехника, който казал, че пробата била такава. Досега за първи път ми се случва да не е точна пробата. Все пак и мост съм слагала при нея. Временната коронка си е ок.

# 2 135
Кистата според мен е опасна и трябва да се отстрани.
На моя приятел лявата половина на лицето се беше подула и не спадаше.
Него го оперира доктор Едрев и е страшно доволен!Махнаха киста разпростираща се на три зъба.
Задължително се консултирайте с хирург и я премахнете.

Благодаря! Към д-р Стелиан Иванов Едрев ли да се обърна за проблема

# 2 136
Значи пак няма да е нейна сметка, а ще е за сметка на касата основно.

Точно така,защо вие ще и давате още 32+32+32+8=104 лв? /Толкова получава един зъболекар от една книжка от ЗДР. КАСА./  И здравното зъбно досие на вашия съпруг ще е фалшиво, и това въобще не е в негова полза,не знаете какво ще се случи до 1-2-3 години с него, статуса му ще е фалшив....това си остава записано в НЗОК  години наред.Не вкарвайте в затруднения бъдещата диагностика на съпруга си.
Аз съм много изненадана , че вие сте съгласна с това.Платили сте за един продукт,искате си го. Щом не е сполучлив ,или повтаряте или си искате парите и любезно се разделяте.Каква вина имате вие,че да доплащате.Я си  представете тази ситуация в Германия.....
Възмутена съм , лечителката ви е нагла...

Съгласна съм и съжалявам, че въобще позволих да ми се сложи тази коронка в устата. Тя каза, че много съжалява, че точно на мен се било случило /като че ли на друг ако беше е нормално/. Още като видяла коронката, разбрала, че  не е наред и два дни чакала отговор от зъботехника, който казал, че пробата била такава. Досега за първи път ми се случва да не е точна пробата. Все пак и мост съм слагала при нея. Временната коронка си е ок.

Във всяка професия се случва, всеки може да направи грешка....В магазина като купите развалена стока я връщате и получавате нова,без доплащане,или ви връщат парите.В случая тя ще остане без печалба от повторението ,/сваля се короната и нов отпечатък /...   това се е случвало и при други зъболекари...не съм чувала да минава само с извинение...та това е медицинска услуга ей  ....А здравната книжка не я давайте, това си е фалшифициране на документ, рано или късно ще излезе наяве, не поемайте такъв риск...

# 2 137
Благодаря за съветите! Смятам да искам изработването на нова коронка, ако ще и да не е циркониева /въпреки че там грешката според нея била по-голяма заради човешкия фактор/. Не се ли полагат само 2 пломби и вадене на зъб за година?  newsm78

# 2 138
Благодаря за съветите! Смятам да искам изработването на нова коронка, ако ще и да не е циркониева /въпреки че там грешката според нея била по-голяма заради човешкия фактор/. Не се ли полагат само 2 пломби и вадене на зъб за година?  newsm78

От септември 2017 г  всеки има право на 3 дейности -пломби, изваждане, като доплащането е 4 лв за всяка.За фотопломба е повече,в зависимост от ценоразписа на зъболекаря.Примерно ,ако е 60 лв в ценоразписа-минус 32 лв колкото дават от здр. каса =28 лв доплащщане.

# 2 139
Фотополимерните пломби са най-модерни и добри. Преди да се слага да се прави консултация с доктора по възможност да се слага последно поколение, за да е с максимални износоустойчиви характеристики. Имам пломба на повече от 13г. Все още не е за смяна. То и зависи как се храниш и от захапката, също и как е поставена.

# 2 140
Препоръчайте ми Хирург за вадене на мъдрец. Др Едрев скоро няма да има часове, а не съм запозната с добрите орални хирурзи във Варна. И също цени ако е възможно да напишете . Благодаря!

# 2 141
Аз съм си вадила мъдрец при Стойко Душев...струваше 65лв и от здр.каса.
Внимателен е ..доволна съм.

# 2 142
А оперативно ли Ви го извади?

# 2 143
д-р Шопов !!! тел 0888 306 781
Работи в медико дентален център, а следобед в частния си кабинет на "Христо Самсаров"14.
Асистент е в катедра орална хирургия.
Много сръчни ръце.Сърцат доктор,Ще останете доволна.Прилични цени.

# 2 144
Здравейте! Може ли някой да помогне с препоръка за импланти. Имам вече 2 поставяни в София, но не бих повторила заради отношението на доктора и разходите по пътуване и престой. Нужен ми е съвет към кой доктор да се насоча. Има ли някой с поставени импланти и добри отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт