Стоматолози- гр. Варна

• 1 060 603
  • 2 920
  •   2
Отговори
# 2 505
  • Варна
Katrin, може ли ориентировъчна цена? Прави ли  панорамна снимка, знаеш ли? Само за частния кабинет записва, предполагам? Каня се да ходя..
Цената беше 120 лв с включена панорамна снимка. Да, в частния кабинет. Доколкото знам не работи другаде вече.

# 2 506
  • Варна
Здравейте!

Може ли да препоръчате добър стоматолог за вадене на 4 четвърти зъби? Ако може, цените да са му по-приемливи. Благодаря предварително!

# 2 507
  • Добрич
Здравейте!

Може ли да препоръчате добър стоматолог за вадене на 4 четвърти зъби? Ако може, цените да са му по-приемливи. Благодаря предварително!
Здравейте, преди дни си извадих всички 4-ти зъби при д-р Борис Шопов, изключително съм доволна от отношението му, много приятен човек и професионалист. Не усетих нищо по време на ваденето, но после имах лек дискомфорт. Взе ми по 100 лв на зъб, доколкото знам работи и по здравна каса (аз нямам повече възможност за тази година).

# 2 508
  • Варна
    Здравейте!

Здравейте, преди дни си извадих всички 4-ти зъби при д-р Борис Шопов, изключително съм доволна от отношението му, много приятен човек и професионалист. Не усетих нищо по време на ваденето, но после имах лек дискомфорт. Взе ми по 100 лв на зъб, доколкото знам работи и по здравна каса (аз нямам повече възможност за тази година).

Много, много благодаря! В Smileart, където ще слагам брекети, искат по 190 лв. на зъб, което е.... за мен доста. То само за тези ми ти зъби почти 800 лв.

Ще разпитам и на други места, някой, ако има още препоръки, може и на лични!

# 2 509
    Здравейте, какви са цените на брекетите в Smileart..в процес на избор на ортодонт съм

# 2 510
    • Варна
    Rumelitka, 4 500 за метални, сапфирени или керамични (не помня кои точно) 5 500.

# 2 511
    • Добрич
      Здравейте!

Много, много благодаря! В Smileart, където ще слагам брекети, искат по 190 лв. на зъб, което е.... за мен доста. То само за тези ми ти зъби почти 800 лв.

Ще разпитам и на други места, някой, ако има още препоръки, може и на лични!

Аз също ще слагам брекети в Smileart, но и на мен ми идва множко за вадене на зъби. Цената при д-р Шопов не е най-ниската, но все пак е два пъти по-евтино и съм доволна от това, което получих. Скоро ще чистя и зъбен камък там.

# 2 512
      • Варна
      За зъбния камък Мила Стоянова каза, че в цената влизат 2 почиствания преди слагането и след свалянето на брекетите. Ти при нея или Аврамов ще си?

# 2 513
      • Добрич
      За зъбния камък Мила Стоянова каза, че в цената влизат 2 почиствания преди слагането и след свалянето на брекетите. Ти при нея или Аврамов ще си?
      При Стоянова съм. Може би аз съм се объркала нещо, ще звънна понеделник да питам, благодаря много за инфото.

# 2 514
      • Варна
      При Стоянова съм. Може би аз съм се объркала нещо, ще звънна понеделник да питам, благодаря много за инфото.

Аз изрично я питах за зъбния камък, тя тогава каза, че имам право на 2 почиствания, но само в началото и края.

# 2 515
      Също така за парадонтолог във Варна видях единствено сайта на д-р Пресиян Кръстев, но няма мнения за него?
      За Пресиян Кръстев само хубави неща. Той е може би най-добрия в града ни. Аз съм ходила в стария му кабинет, сега се е изместил в нова клиника (на сайта сигурно има контакти). Така, че скачай смело  Peace

Почти всички развалени зъби си направих при Пресиян Кръстев. Условията, отношението, работата - всичко е ОК, но цените му почват от трицифрени нагоре....даже взех заем...

Бихте ли споделили каква сума ви излезе? Предстои ми преглед и искам да съм подготвена? Благодаря!

# 2 516
      • Варна
      Tutu, цитирала си мнения от 2009 г.
      Каквито и цени да ти кажат, те са били преди 13 години!!!
      Кръстев има сайт и там ценоразпис за 2021 г.

# 2 517
      • Варна
      За д-р Борис Шопов за вадене на зъби, отношение, хигиена, само хубави неща съм казвала и продължавам. Същото важи и за колегите му в неговата клиника, например сложното кореново лечение. Според мен не трябва да се търси най-евтините, а в неговия стоматологичен център  така или иначе,не е скъпо.

# 2 518
      • Варна
      За д-р Борис Шопов за вадене на зъби, отношение, хигиена, само хубави неща съм казвала и продължавам. Същото важи и за колегите му в неговата клиника, например сложното кореново лечение. Според мен не трябва да се търси най-евтините, а в неговия стоматологичен център  така или иначе,не е скъпо.

А как вървят цените за вадене на четвърти зъби?

Благодаря предварително за отговора!

# 2 519
      Не ходете при никакви положения при др Читалова хирург Варна. Изключително нагла, агресивна и груба. Влязох без никаква болка и само в продължение на един преглед 3 пъти подскачах от стола от болка след като я помолих да внимава. Действа много твърдо и грубо без въобще да се съобразява с пациента. Има наглостта да обвинява пациента за грешки и прецаквания допуснати от други зъболекари в миналото върху пациента!! Смятайте колко е нагла!!! Бягайте оттам на всяка цена от това безочливо, нагло и грубо същество, което на всичко отгоре е и хирург!! Тежко и горко на онзи дето използва нейните услуги като хирург!!! Махайте се от толкова груба и агресивна жена хирург!!

Общи условия

Активация на акаунт