Стоматолози- гр. Варна

• 1 039 662
  • 2 898
  •   7
Отговори
# 2 865
Svetulka100, много добър избор за д-р Ирена Георгиева. Бях нейна пациентка докато живеех във Варна и съм супер доволна. Стопирахме проблемите с венците преди да се стигне до сериозни диагнози. Благодарение на нейните препоръки, които следвам и до днес, не съм имала възпаление отново. За друг специалист не мога да помогна със съвет.

# 2 866
Здравейте, някой може ли да сподели мнение за тези две клиники?
-Lege artis dental clinic- д-р Рангочев
-Chayka dental clinic

# 2 867
Доктор Рангочев прави бондинг на сина ми. Не става въпрос обаче за бондинг на цял зъб, с само за изравняване след брекети. Много, много съм доволна от професионализма му. Мога да препоръчам.

# 2 868
Доктор Рангочев прави бондинг на сина ми. Не става въпрос обаче за бондинг на цял зъб, с само за изравняване след брекети. Много, много съм доволна от професионализма му. Мога да препоръчам.
Ако е удобно, може ли да споделите, каква е цената за бондинг? Благодаря предварително

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 23:21 от Sara345

# 2 869
Сумата, която платих, не беше за цели зъби. Беше индивидуално определена, защото беше само за изравняване. Отидете, задайте си въпросите, ще получите необходимата информация за Вашия случай. Аз мога само да го препоръчам като професионалист.

# 2 870
Аз също съм посещавала д-р Боби Рангочев.
Страхотен професионалист и човек!
Няма да съжалявате. Клиниката е хубава, той има достатъчно натрупан опит. Печели неведнъж Усмивка на годината!  Сила са му такива процедури, също и фасети, общо взето мисля, че е един от най-добрите за една нова усмивка! 😊 Доста е зает, пътува, семинари, работа и прочие... затова е добре да се обадите и запазите час за консултация.
Майка му също е зъболекар д-р Яшева, тя работи в старата им клиника Леге Артис. И тя е голям професионалист. 🍀😊

# 2 871
Аз също съм посещавала д-р Боби Рангочев.
Страхотен професионалист и човек!
Няма да съжалявате. Клиниката е хубава, той има достатъчно натрупан опит. Печели неведнъж Усмивка на годината!  Сила са му такива процедури, също и фасети, общо взето мисля, че е един от най-добрите за една нова усмивка! 😊 Доста е зает, пътува, семинари, работа и прочие... затова е добре да се обадите и запазите час за консултация.
Майка му също е зъболекар д-р Яшева, тя работи в старата им клиника Леге Артис. И тя е голям професионалист. 🍀😊
+  1 клас за д-р Рангочев. Топ професионалист.

# 2 872
Препоръчвам Д-р Иван Желязков, работи в Кабинети “Д-р Ковачева” на ген. Колев, много внимателен и с добро отношение.

Уникален 🥰 страхотен човек и професионалист🤗

# 2 873
Оу, това е жалко! Аз ходя от години при  Николета Николова и не бих я сменила за нищо на света!

Днес за пореден път съм разочарована от стоматолог във Варна Sad .Втора пломба ми направи ,но беше груба,бързаше,в момента ме боли зъбът,надявам се да е от почистването с машинката(зъбът е жив),нямах болки преди да седна на стола,дори не предполагах,че има кариес.Името на зъболекарката е д-р Николета Николова.Похвалиха ми я,но съм безкрайно разочарована,а отидох с големи надежди,въпреки решението си да не посещавам вече прехвалени зъболекари,без да познавам добре хората,които ми ги препоръчват.Вместо да спестя пари,аз загубих нерви! Sad
[/quote]

# 2 874
Здравейте. Някой може ли да препоръча добър хирург/имплантолог във Варна? Предстои ми поставяне на импланти(2 или 3 на брой). Зъбите бяха извадени от д-р Михаил Хараламбиев, като мога да кажа, че останах доволен.

Но бих се радвал на някой с наблюдение да сподели мнение за него или друг специалист, понеже покрай имплантите и други процедури ще бъдат правени, а второ мнение не вреди никога. Благодаря!

# 2 875
  • Варна
Аз съм прясно преминала през тази процедура, тъй като млечният ми зъб ме изостави.
Направих го в Нордента. Там идва хирург от София с екипа си. Не знам на колко време. Миналата седмица извадиха млечния зъб и ми казаха, че след 3 дни идва, така че нямах много време да го мисля. 1700 лв имплант сега, а след известно време (не разбрах колко) ще се сложи зъб (още 1200 лв).

# 2 876
Аз съм прясно преминала през тази процедура, тъй като млечният ми зъб ме изостави.
Направих го в Нордента. Там идва хирург от София с екипа си. Не знам на колко време. Миналата седмица извадиха млечния зъб и ми казаха, че след 3 дни идва, така че нямах много време да го мисля. 1700 лв имплант сега, а след известно време (не разбрах колко) ще се сложи зъб (още 1200 лв).

Аз бях инструктиран да чакам около 4 до 6 месеца след ваденето на зъба. 1500лв импланта + около 300-500лв мисля, че е коронката. На вас защо са ви казали такава цена за самата коронка?

# 2 877
  • Варна
Доколкото разбрах вадене на зъб и поставяне на имплант даже се прави на едно идване. Така травмата на венеца е една и после зараства около импланта. Иначе зараства веднъж след ваденето и после отново се пробива. Но може би всеки хирург има различно мнение.
За цената не мога да отговоря. За мен това развитие на нещата беше изненадващо, бях много уплашена какво ми се налага да правя и то в рамките на дни, че половината информация влезе и излезе. Казах само, че искам най-хубавото и най-трайното решение, така че да не ми се налагат друг път подобни процедури. Вероятно зависи от материала на коронката или просто цената е такава при тях.

# 2 878
Здравейте, търся добър парадонтолог във Варна за съпруга ми. Има парадонтоза и стопяване на костта. Преди два дни му паднаха два предни зъба. Трябва ми добър специалист,който да ни насочи как да процедираме от тук нататък. Във Варна има клиники на всеки ъгъл,но не знам кой наистина е добър ,а и парите са важни. Знам че всичко е доста скъпо.

# 2 879
Здравейте, търся добър парадонтолог във Варна за съпруга ми. Има парадонтоза и стопяване на костта. Преди два дни му паднаха два предни зъба. Трябва ми добър специалист,който да ни насочи как да процедираме от тук нататък. Във Варна има клиники на всеки ъгъл,но не знам кой наистина е добър ,а и парите са важни. Знам че всичко е доста скъпо.

На мен ми помогна д-р Теодора Герова .
Имам и операции заради стопяването на костта .

Общи условия

Активация на акаунт