Новите ни козметични похождения 9

• 56 515
  • 662
  •   1
Отговори
# 240
  • Belgium

TheBlackWidow къде намери колкецията Шрек?  Laughing

# 241
 Много са готини лаковете.
Откакто си купих ментовия на Isadora зa пръв път сложих нещо зелено по ноктите си, но е доста свежо.

# 242
# 243
# 244
Бях права за гел-очната линия на Алверде - бели се.
Иначе има много приятно охлаждащо чувство, което се актвизира от полъх на вятър или движение.
Тук има ревю и нагледно се виждат как изглеждат всички цветове:
http://lieblicherseptember.blogspot.com/2010/03/review-alverde-g … -ich-hab-sie.html

# 245
  • USA, Steak State
От Ибей... бях до Сефора онзи ден и не ги видях 4-рката от колекцията. В Ибей са мааалко по евтини... Този е по- тъмния зелен има един, който е по- светъл, но него не посмях да поръчам.
Между другото този топ лак Matt abоut you е страхотен! Лака се превръща в коренно различно нещо/ Само да отбележа, че трябва да се слага по много, че иначе някак разрежда цвета на лака и го изтрива/.

# 246
  • някъде под слънцето...
Улу4их промоция на това
http://imgnj1.strawberrynet.com/images/products/05698280201.jpg
сега 4ета инструкциите, кутийката е много красива....

# 247
Жаки, като получиш представа за aqualia antiox fluid виши сподели   bouquet

# 248
  • Belgium
От Ибей... бях до Сефора онзи ден и не ги видях 4-рката от колекцията. В Ибей са мааалко по евтини... Този е по- тъмния зелен има един, който е по- светъл, но него не посмях да поръчам.

По-светлия не е зелен, а по-скоро жълт, аз точно него търся, но ще разровя и-бей Laughing

Ето го как седи:

# 249
  • USA, Steak State
Хмм...да.. права си. Добре, че не се излъгах да взема него.

От днес:

# 250
  • Стара Загора
+ 2 тампончета за грим

# 251
# 252
# 253
  • Belgium
Веднага ще ти кажа, защото вече купувам втора опаковка - много съм доволна, прави гъста, нежна пяна от съвсем малко количество, ухае много приятно, наистина можеш да се бръснеш добре с него под душа и кожата после е мекичка и леееко хлъзгава  Heart Eyes

# 254
  • София
  Можеш ли да споделиш какъв е ефектът от перлите? На Ейвън са, нали?

Общи условия

Активация на акаунт