Новите ни козметични похождения 9

• 55 557
  • 662
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Пловдив

Това е от днес-

Може ли да напишеш отзиви за стика на Гарние   bouquet

# 47
  • София
почистващ гел за лице мароканска роза  Heart Eyes 2.
3.Маска за лице от серията Клиърскин 4. Терапия за пъпки от същата серия.

# 48
Но естествено пак не уцелих.Пуснала съм го в продавалника,ако някой иска.  Peace

Защо не ти харесва ?

# 49
Стои ми неестествено,защото съм със много светла кожа.Според мен ще стои добре на по-средни на цвят кожи,напр 3,4,5 от фон дьо тените и нагоре или за момичета,които ходят на солариум.  Peace И сега трябва да търся ново,защото много искам да си намеря бронзър за контур,може би ще пробвам tuomota на Nars.  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 15:46 от миличката

# 50
  • някъде под слънцето...
Но естествено пак не уцелих.Пуснала съм го в продавалника,ако някой иска.  Peace
Много хубав продукт Peace
Аз имам бланко универсал, но за  идваЩото лято  бронз  е по добрата идея Peace

# 51
# 52

Това е от днес-

Може ли да напишеш отзиви за стика на Гарние   bouquet

Много е хубав и ухае страхотно,както и дезодорантите от тази серия. Peace Аз лично съм много доволна! Simple Smile

# 53
Страхотно мирише този шампоан  Heart Eyes Аз си взех и балсама, за да ми се задържа аромата възможно най дълго  Laughing
И аз затова го купих Laughing Всичко с манго и самото манго го обожавам Crazy Още не съм пробвала шампоана, но има много доволни от тази серия на Garnier.

# 54
Страхотно мирише този шампоан  Heart Eyes Аз си взех и балсама, за да ми се задържа аромата възможно най дълго  Laughing
И аз затова го купих Laughing Всичко с манго и самото манго го обожавам Crazy Още не съм пробвала шампоана, но има много доволни от тази серия на Garnier.

Днес го ползвах, много ми харесва.   Peace
/За разлика от шампоана на Орзен с бирата, който не бих си купила отново. Маската с бира обаче е страхотна! /

# 55
  • София

Това от днес : мирише страхотно  Heart Eyes
И МАСКАТА с бира : още тази вечер ще я пробвам  Peace

# 56
  • Варна
  Момичета търся си хадратиращо кремче за всеки ден , препоръчайте ми нещо от което сте доволни , в момента ползвам на Лореал Хепи дерм , иска ми се да пробвам нещо на Виши !  Hug

Пробвай новия http://www.pharmadiscount.com/5408-8420-large/essentielles_creme_50_ml.jpg Аз си взех за суха кожа, въпреки че моята е по-скоро смесена лятото. Не е прекалено омазняващ, лек е. Недостатък е че няма фактор Sad , но затова пък е без парабени  Naughty

# 57
Здравейте!
Много хубава и полезна темичка!

# 58
да се запиша и аз тук че съм ви изпуснала Grinning

# 59
  Момичета търся си хадратиращо кремче за всеки ден , препоръчайте ми нещо от което сте доволни , в момента ползвам на Лореал Хепи дерм , иска ми се да пробвам нещо на Виши !  Hug
На Vichy съм ползвала от мострички хидратиращия крем Aqualia thermal, хубав е, добре хидратира, има го в различни варианти, ето тук са описани  http://www.vichyusa.com/_us/_en/shop_products/facecare/index-moisturizers.htm? 

На La Roche posay има много добър хидратиращ крем също -  Hydraphase http://www.laroche-posay.co.uk/_en/_ie/index.aspx  който съществува във вариант Legere - за нормална и смесена кожа, Riche - за дехидратирана и суха кожа има и такъв със spf . Аз съм ползвала legere, беше ми изписан от дерматолог в период на дехидратация на кожата. Много бях доволна! Лично аз бих си взела на La Roche, повече ми харесват продуктите им, а и ми прави впечатление, че това е най-препоръчваната козметика от дерматолозите.

Общи условия

Активация на акаунт