Новите ни козметични похождения 9

• 55 460
  • 662
  •   1
Отговори
# 105
От преди няколко дни:

Фон дьо тен анти-мат ефект на Rimmel (жесток е)  Crazy
L'Oreal Sublime bronze автобронзант за тяло  Flutter
L'Oreal Sublime bronze автобронзант за лице  Peace

Автобронзантите са доста добри. Само дето трябва повече да внимавам как пръскам, че от първия път станах като хиена  hahaha

# 106
  • София
Този заздравител на Мавала е страхотен.  Peace coolady , моля те сподели какво тие  мнението за кремчето Клинанс К. Praynig
Много ми допада и дори след няколко дни употреба при мен вече има разлика. Порите по бузите ми са се посвили и дори черните точки по нослето са почти изченали. Преди ми излизаха ситни пъпчици поради тази мръсотията в града,сега и те липсват. Искам да отбележа, че и кожата ми е по-скоро комбинирана. Акнеична е на места, но като цяло има нужда от хидратация и мисля,че това е моето кремче. Ползва се по принцип вечер, но аз го ползвам и сутрин с крем с фактор за да не се получи евентуална пигментация. Също така ползвам и термалната вода и гела нежност пак на авен и евентуално резултатите не са само от кремчето. Надявам се не съм била досадно изчерпателна  Hug
Супер звучи, мерси за отговора.  Hug Аз сега съм с Ефаклар Ка на Ла рош позе и да ви кажа доста ми допада, много е лек.  Peace

# 107
2ри тип за каква кожа е ?Моята е проблемна,по-скоро комбинирана към мазна и се чудя на кой номер да се спра?

По-скоро за комбинирана. 3 и 4 са за мазна, но са доста изсушаващи. Ако си с комбинирана към мазна кожа, бих те посъветвала да започнеш с 2-ката, по-малко агресивен е лосиона  Peace

# 108
  • София
Моля, който е позвал това:
  а сега това:
Да ми каже има ли разлика в покривноста. До сега ползвах Color stay- който ми е идеален като покривност , но новия ме изкушава и се чудя дали да го сменя.

Мерси  bouquet

# 109
Ами аз имам и двата Simple Smile Вторият ми покрива идеално и някак си се нанася много по-лесно и удобно от първия, но  Color Stay-а ми се струва по-покривен като цяло.  Вторият има едни лееееки блестящи частички, които ако не ти допадат не става да го ползваш за дневен грим. Иначе лично мнение ... на мен ми допада повече  Photo ready, защото се нанася по-лесно и удобно, а и на мен не ми трябва супер висока покривност.  Редувам ги според случая.. все пак избягвам при силно слънчево време да изляза с Photo Ready:)

# 110
  • In The Middle Of Nowhere
Ами аз имам и двата Simple Smile Вторият ми покрива идеално и някак си се нанася много по-лесно и удобно от първия, но  Color Stay-а ми се струва по-покривен като цяло.  Вторият има едни лееееки блестящи частички, които ако не ти допадат не става да го ползваш за дневен грим. Иначе лично мнение ... на мен ми допада повече  Photo ready, защото се нанася по-лесно и удобно, а и на мен не ми трябва супер висока покривност.  Редувам ги според случая.. все пак избягвам при силно слънчево време да изляза с Photo Ready:)

А цветовата гама същата ли е? В смисъл един и същ номер и цвят ли ползваш и при двата?   bouquet

# 111
Не... мисля че не е съвсем същата при едното ползвам 230 Fresh Beige а при другото 005 Natural Beige ... в смисъл не си отговаря номерацията много Wink за имената не съм сигурна, но аз така или иначе пробвах на кожата от тестери
ПС. Няма я тази отвратителна миризма, която  Color Stay-a има Simple Smile Иначе аз смятам да държа и 2та в колекцията си .. изключително съм доволна и от двата просто зависи от случая  и от това как се чувствам :>

# 112
  • In The Middle Of Nowhere
Благодаря   bouquet

# 113
# 114
за 2-ри път вече, идеален е за мазна и проблемна кожа Peace

# 115

+ 2 мострички на парфюми като подарък към покупката ми Simple Smile
Би ли коментирала как си чувстваш косата от него? bouquet
И нали този е за нормална към суха коса?   

Шампоанът е страхотен!  Heart Eyes Косата ми стана много мекичка и бляскава с него и мирише много хубаво. 100% ще си взема и балсама.
Да, за нормална към суха коса е, имаше и за мазна и за обем, но те бяха по скъпи, май 19 лв струваха.  Peace

# 116
Момичета от доста време си търся някакъв фон дьо тен  за суха кожа, но не да е покривен, а нещо леко за изравняване на тена.
Дайте съвет, моля ви

А този дали е добър, дето сте показали на Виши

# 117
  • София

+тампони за почистване на грим
+ 2 балсама за устни-някакви измислени в подобни на тези опаковки -череша и грозде

# 118
за 2-ри път вече, идеален е за мазна и проблемна кожа Peace

Damaris, изсушава ли много кожата ?   bouquet

# 119
ето и нещо от мен, страшно им се кефя:

Общи условия

Активация на акаунт