Новите ни козметични похождения 9

• 55 576
  • 662
  •   1
Отговори
# 405
# 406
От днес

# 407
търсих днес похвалената спирала на Есенс, но не я намерих дори където имаше стилаж с продукти на марката
за това си купих една на Голден роуз Ултра Волюм х4 - дано не съжалявам  Laughing

# 408
търсих днес похвалената спирала на Есенс, но не я намерих дори където имаше стилаж с продукти на марката
за това си купих една на Голден роуз Ултра Волюм х4 - дано не съжалявам  Laughing

За коя спирала на Есенс  става въпрос ?

# 409
за това си купих една на Голден роуз Ултра Волюм х4 - дано не съжалявам  Laughing

За коя спирала на Есенс  става въпрос ?

много често я срещам по темите, вчера ми я похвалиха и офлайн - в черно-лилава опаковка, цена под 10 мл., но не намирам снимка, защото не знам точното й име /предполагам, че други момичета ще помогнат  Wink /

edit: Гугъл винаги помага и винаги води към бг-мамма  Mr. Green

А ето тази спирала на Essence e избрана за продукт на годината за 2009. Аз също съм много доволна от нея и от както я открих не съм я сменяла.

# 410
  • София
Shu6omiga, стикът на Гарние оставя ли бели следи? Rolling Eyes

Изпробвах и двата варианта - и преди, и след като се облека. Не си изцапах дрехите. Като бяха жегите миналите дни периодично се мажех през деня - пак не успях да се изцапам. Да не говорим, че с него най-малко се изпотявам. Определено много го харесвам  Peace

# 411
iv4enceto_91, би ли казала от къде е чантичката, много е симпатична  Simple Smile

# 412
  • Стара Загора
iv4enceto_91, би ли казала от къде е чантичката, много е симпатична  Simple Smile

От Орифлейм е.  Simple Smile

# 413
  • Ст Загора
Тази четчица (по-скоро плътно дунапренче) размазва молива на очите така, че да се получи опушен ефект.  Wink
Благодаря ти !

# 414
Лак за коса на Keune

Коприната за коса на chi

И четка за руж на Флормар.

# 415
Shu6omiga, стикът на Гарние оставя ли бели следи? Rolling Eyes

Изпробвах и двата варианта - и преди, и след като се облека. Не си изцапах дрехите. Като бяха жегите миналите дни периодично се мажех през деня - пак не успях да се изцапам. Да не говорим, че с него най-малко се изпотявам. Определено много го харесвам  Peace

Супер, мерси Peace Аз се колебая между ролката и стика. Досега стиковете все са ми оставяли петна, но ще опитам с този Peace

# 416
От днес, мус за къдрици като тирбушон  Joy Не ми се смейте на описанието, това пише и на опаковката хихи.

# 417

Коприната за коса на chi

Мелиса , би ли казала откъде все коприната и колко мл.?  Simple Smile

# 418
Взех я съвсем инцидентно от един фризьорски салон на Цар Борис-като тръгваш от Хиподрума в посока Пирогов.Взеп си най-малката разфасовка за 5 лева.

# 419
Взех я съвсем инцидентно от един фризьорски салон на Цар Борис-като тръгваш от Хиподрума в посока Пирогов.Взеп си най-малката разфасовка за 5 лева.
Мерси Hug Писах ти на лични.

Общи условия

Активация на акаунт