Новите ни козметични похождения 9

• 55 564
  • 662
  •   1
Отговори
# 420
От днес, мус за къдрици като тирбушон  Joy Не ми се смейте на описанието, това пише и на опаковката хихи.

Като го пробваш дай отзиви.

# 421
Оо, преди малко вече го изпробвах. Много е хубав. Едни хубави къдрички ми направи  Heart Eyes... Още докато ми беше мокра косата си сложих от муса. Веднага се вижда как се начупва косата, нещо което с друга пяна за коса не постигам. След това с дифузер се донакъдрих. Супер стана.
Преди това ползвах пяна за коса на Вела, но не останах доволна от нея.
Сега да видим утре след сън как ще изглеждат Simple Smile

# 422
Днес беше доста голям козметично-пазарен ден  Grinning

Нямам търпение да пробвам всичко Simple Smile Жалко само, че глоса на Шанел няма вкус и мирис, за първи път си купувам толкова скъп гланц, сигурно повечето на Шанел, Диор и подобни нямат мирис.

# 423
Какъв цвят е гланца на Шанел?

# 424
А моливът на Римел, нещо в зелено ми се вижда, така ли е?

# 425
Моят гланц е цвят Candy Glow, ето тук има няколко снимки на кожа http://stephscloset.com/blog/beauty/2008/04/165/product-review-c … qualumiere-gloss/ . А моливът на Римел е черен, просто не намерих снимка на такъв Simple Smile

# 426
Маска за коса със змийско олио и пудра на Манхатън.Много съм доволна и от двата продукта. 

# 427
  • Пловдив
Маска за коса със змийско олио
Извинявай, но би ли прочела на змийското олио за изплакването. Сега се загледах, че пише увлажняващ крем и ако става да не се плакне - просто ще е супер. Аз съм я купувала, но не съм прочела!

# 428
Minaaa, може ли да споделиш какво е фиксацията на продукта за къдрици , че аз се правя през ден и тези продукти направо се изпаряват от употреба!

# 429
От днес, мус за къдрици като тирбушон  Joy Не ми се смейте на описанието, това пише и на опаковката хихи.

муса изглежда добре.а той се използва само за чуплива коса или може и на права за да се направят къдрички?аз съм с права коса но много обичам да си правя и ми стоят страхотно.само че с другите продукти косата ми се изтощава страшно много #Cussing outи каква е цената на муса?

# 430
Маска за коса със змийско олио
Извинявай, но би ли прочела на змийското олио за изплакването. Сега се загледах, че пише увлажняващ крем и ако става да не се плакне - просто ще е супер. Аз съм я купувала, но не съм прочела!

Аз също имам тази маска и определено е с изплакване.

# 431

муса изглежда добре.а той се използва само за чуплива коса или може и на права за да се направят къдрички?аз съм с права коса но много обичам да си правя и ми стоят страхотно.само че с другите продукти косата ми се изтощава страшно много #Cussing outи каква е цената на муса?
struva 1,95 evro. Nz dali stava i za prava kosa,predpolagam che da. Moqta e chupliva. Fiksaciqta mu ne e mn silna. Kosata ne stava tvurda ili na pruchki, po-skoro se oformqt kudrichki.

# 432

struva 1,95 evro. Nz dali stava i za prava kosa,predpolagam che da. Moqta e chupliva. Fiksaciqta mu ne e mn silna. Kosata ne stava tvurda ili na pruchki, po-skoro se oformqt kudrichki.
мерси.  bouquet

# 433
# 434

Общи условия

Активация на акаунт