Новите ни козметични похождения 9

• 55 431
  • 662
  •   1
Отговори
# 600
Ползвала съм и трите изброени и смея да кажа, че най-ментово усещане ми е създал Буржоа. Проблемът е само в това, че трудно се намира. На мен примерно Есънс не ми хареса - че е ментолов-ментолов е, но ужасно много лепне (непоносимо!). За сметка на това е траен - гланц бетон, няма махане!
ПП: В тамата за Есънс дискутирахме с няколко девойки, че може аз да съм попаднала на кофти партида или залежала бройка, защото те споделиха, че проблем с прекалената лепкавост нямат.

# 601
И Avon имат ментов гланц, но аз го намирам за по-скоро парещ, отколкото охлаждащ Rolling Eyes Харесваше ми ментовото му усещане, но чак след няколко минути, защото като се сложи веднага просто беше нещо нетърпимо за мен Confused, не можех да определя пареше ли, охлаждаше ли... като някаква местна упойка беше, направо ми парализираше устата.
Тези на Essence не парят, нали? 

# 602
  • USA, Steak State

На Sally Hansen,  но в комплект.

Отново в комплект

# 603
  • Стара Загора

# 604

Ивче, можеш си да кажеш нещо за двете тоалетни води?
за зелената чух, че била кисела, остра и нетрайна, а втората приличала на Извънземното /това е третият парфюм на О., за който чувам подобно нещо  Laughing / и била по-трайна

пп чудесни покупки Simple Smile

# 605
Тези на Essence не парят, нали? 
На мен не ми парят, но и Евелин не бих го определила като парещ (докато на solley и се струва точно такъв).
Относително е - хора различни, сетивност също.

Всички Lip Plumper-и са ми еднакви - различават се само по трайността на "ментоловото" усещане.

# 606
Гланц от събота (много е мекичък, като течно балсамче)

# 607

- мини спиралата я получих като подарък към покупките Simple Smile

# 608
Гланца на Евелин е напълно различен от този на Есенс. Есенс си е само ментово усещане на устните и леко охлаждане.
Евелин си щипе- устните значително се подуват. Аз лично харесвам и двата Simple Smile
Есенс имаха преди един друг (различен от ментово-плодовите). Той е малко по-лепкав и ментов.
Новите ми харесват много повече!
 Heart Eyes
Това от днес:

# 609
- термозащитен спрей
- овлажняващо мляко за суха и накъсана коса
- маската за коса от тази серия

# 610
Гланца на Евелин е напълно различен от този на Есенс. Есенс си е само ментово усещане на устните и леко охлаждане.
Евелин си щипе- устните значително се подуват. Аз лично харесвам и двата Simple Smile
И пак е индивидуално. Simple Smile Моите устни не се "подуха" от Евелин, но за сметка на това неговият "пощипващ/ментов" ефект беше по-нетраен (но пък Есънс ми идва Много лепкав). То си е и до сетивност сигурно..и до кожа Peace

potrebitel4e, ще чакам отзив за млякото за коса на Балеа, че съм го загледала откакто отвориха ДМ, но имам толкова много продукти за коса, че вече рядко рискувам, защото няма къде да ги събирам Blush

# 611
От днес това:

+тестери на 3-стъпковата програма за почистване на Клиник

# 612
  • София
Chocolate Emma , може ли отзиви за шампоана, като го пробваш  Praynig
Хвърлила съм му око, но е доста като количество и ако не ми понесе  ooooh!
Мерси   bouquet

# 613
  • София
Зелената,но всъщност реалния й цвят е тюркоаз,много съм доволна,а и в момента са намалени на 50%,така че ще си купя и черна такава  Mr. Green

# 614
Ментовия лак на Revlon.

Общи условия

Активация на акаунт