Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 22 718
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Добро утро дами!
Цитат
и нещо да се похваля, че много ви се оплаках - Ивайла снощи спа от 22 до 8 без да се събуди или поне аз не съм я ула да е будна  
- и аз искам моето чаве да спи така,ама явно още не му е дошло времето-ще чакам,друго не ми остава.Miss_Butterfly споко Hug  Пфууу,тук е облачно пак,дали ще излезем незнам, как ще укротявам дзвера аз бе Thinking

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 07:54 от janichka

# 122
Добро утро мили дами
еето кафенцето от мен , наи сме на диети  та ще се въздаржа от закуска  Mr. Green

Да ви се оплача Максето преграхна вчера и сега кашля и утре рано рано ще го водя да го слуша лекарката да каже какво да му давам . . .  Днес времето гадно и май неделния ден ще си го прекараме вкъщи  . .  Rolling Eyes
 Всички болни бебоци да оздравяват ,че мн гадно така да се мъчат милите . На нас тъкмо ни минаха гурелите и сега тази кашлица ,ма като има по-голямо дете ходещо на градина или училище май няма как да се пропуснат вирусите  . .  newsm78

Много усмивки днес ви пожелавам на всички  Hug

# 123
  • Най-зеленият остров
ДУ  Simple Smile
ЮХУУУУ, днес нашата принцеса пропусна за първи път нощното си хапване. заспа към 11 и се събуди чаааак в 5:30 часа. най накрая се наспах   Simple Smile .

# 124
  • Бургас
Добро утро !

Честити месечинки на Мирела на Кенди, на Деа на С.Нева !

Дани,мерси за кафенцето ! и Макс бързо да се оправя.

Мяуче, на зелена вълна си ,сигурно по случай настъпилата пролет ... как е Люси?

Катее,браво !

Вчера имахме гости, ей голяма радост за Димана,оглеждане,чудене на кой да гука ... Не се плаши от непознати засега .
А пък да ви се оплача,понеже кума обича крем карамел и аз реших да направя,ама докато карамелизирах захар и парченце захар се залепи за ръката ми. Много гадна болка,ама като съм непохватна тъй ще е.

Хубав ден !  Hug

# 125
Добро утро !

Сядам при вас с кафето ! Даниела , благодаря  Grinning !

Съни , много кофти, дано бързо мине изгореното  Praynig !

katyanen , mushmulka , все така да се наспивате  Wink !

Шоки, честит ви прием ! Нормализират се нещата със съквартиранта, поговорихме човешки, поомекнахме ! Ама то имаме ли друг избор  Laughing ?!

Ралииии, браво на вас с Емо за диетата .... Аз естествено о...х пейзажа  Embarassed, сега пак съм на старта !

# 126
Гутен морген, девочки! Laughing Няма с какво ни да се похваля, ни да се оплача, освен че евентуално днес ще ми се наложи вече да изчистя, че не се трае...
Иначе и ние имахме една разправия с моя съквартирант, но от толкова години разправии ни на мен ми влиза в ушите, ни на него, всеки си прави каквото си иска. Mr. Green

# 127
  • София

Иначе и ние имахме една разправия с моя съквартирант, но от толкова години разправии ни на мен ми влиза в ушите, ни на него, всеки си прави каквото си иска. Mr. Green

Същото е и при нас. Tired Даже и караниците са станали толкова скучни, че никой не си дава зор да се сърди повече от половин час.  fight

Дребното се събуди, нахрани се и започнах да го увещавам да заспи пак, че да мога и аз да поспя. Да, ама не - то не беше мрънкане, ритане с крачка във въздуха, хълцане, присвиване, гушкане... Е, станах с неохота, взех си бърз душ и какво мислите - нашата заспала блажено.  smile3516

# 128
  • София
ДУ!  Grinning
Шоки, не работя в системата.  Laughing Просто съм в час, защото следя нещата от началото, още преди създаването и.
А наче не съм се отказала от желанието ми децата ми да не живеят тук някой ден, вече съм майка на двама бъдещи емигранти.  Laughing
Макс определено е по-добре, явно слънцето и вит. С му подействаха. На всичкото отгоре снощи си легна както винаги малко след 20 часа, но се събуди чак в 4.  Shocked Не беше спал досега 8 часа. Съответно и аз, събуждах се постоянно, а накрая се схванах от лежане. hahaha

Съни,  Hug дано бързо да ти мине изгорялото, може да го мажеш с Дефламол ако имаш вкъщи. Верно много боли от карамел, както и от нишесте.
Daniela Kolarova , дано бързо се оправя твоя Макс.  Hug
mushmulka, трудно се пере нааканото наистина.  Laughing
Аз като родих големия и не знам какъв самолет ме беше ударил, но реших да пера на ръка.  Crazy Прах един ден, на втория трябваше да изпера наакано боди - пера, търкам, размазвам, то все по-мръсно става.  Laughing Метнах го в пералнята на 80 градуса и се изпра.
Обаче за разлика от теб искам да избягам без децата.  Joy

Съквартиранта е толкова уморен напоследък, че не можем и да се поскараме, пълна скука.

# 129
ДД Hug
Съни ако имаш алое вера капни няколко капки за изгоряното,минава от раз Praynig
Аз не съм в настроение,засега нямам проблеми със съквартиранта,но ми е адски подтиснато Sad
Бебка е хремава,открих лек дефект в крачето,второто и третото пръстче на дясното краче са с много малка цепка и са почти слепени,утре сме при педито,ще видим кво ше праим Confused,и ваксината(която намерихме с триста зора),сигурно ще я отложим заради хремата newsm78,иначе нас ни мерят съвсем голи,което е най-правилното според мене baby_neutral

хубав ден на всички Peace

# 130
Добро утро!

Ние заминаваме след малко за Бургас, йей! Не съм ходила от почти една година, много ми липсва вече! Бургазлийки, ще ви пиша утре-вдругиден да се присъединя за разходка, какво ще кажете? Simple Smile

За цикъл се говореше преди няколко дена..мен ме споходи това щастие (йей  Tired), но поне е полекичко и няма никакви болки и се изтрайва. А тъпите лохии тамън бяха свършили преди 10тина дена + че малчо яде на всеки 2 часа, вкл. през нощта..е, здраве да е..

Иначе малкия е хванал тен..не съм го мазала с нищо засега, мисля чак към 6тия месец. Последните дни редува - ту е много кротък и любопитно гледа наоколо, ту реве като разпран, суче много много време и реве междувременно и чак като се изтощи съвсем от рев и ядене заспива..

Приготвила съм си Бургас Сървайвъл Кит - помпа, шише, контейнерчета за кърма - Капаниииии, идвам!  Grinning Grinning Дано да е хубавко времето само Simple Smile

Целувки на всички, хубава седмица ви пожелавам!

П.С. Ето го голямото момче на 2 месеца Simple Smile http://www.facebook.com/album.php?aid=2054348&id=1160171609&l=dacb02fee1

# 131
Добро утро, мацки!

Даниелче, мерсаж за кайвето! И дано не е нищо сериозно с Максето fingerscrossed
Пеперудке   Hug.
Съни, бравос на Диманка, гостоприемна е, а пък изгореното ще мине  Peace
Мушмулче, дано девойката все така ви оставя да си поспите  Simple Smile
Мери, оздравявай бързо, не се давай на бацилите, и аз като Шоколадчето, смятам че Цитросепт е добра идея Peace
Коте, пак ли бачкаш по нощите? Дай си малко почивка бе жена...Направо се смайвам, как успяваш, незнам, аз с една Деа завещана едвам смогвам, пък ти... newsm78
Светулке, приятно изкарване в Бургас и имаш много сладко момченце  Hug
Меги, да нагушкаш малката, това с пръсчетат е поправимо Flowers Four Leaf Clover
Рали, поздравления за успеха с диетата, все така да продължавате  Peace

По повод лекаските грешки и немърливост оставам без коментар...
Днес попрекапва малко, кога ли ще си откраднем с Деа малко време за рзходка? Но ък е тихо времето...

Въпрос към мамите, които дохранват с АМ - замествате цяло хранене или когато детето изглежда ненаядено след кърмене додавате някакво количество АМ? Аз додавам основно следобед и вечер...

Сега да почерпя, че Лейди Ди днес става на два месеца:

Честит празник на Мирела, Диана, Васил и Кристиян!
Да бъдат здрави, жизнерадостни и щастливи
!

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 11:23 от s.newa

# 132
Здравейте,момичета!
Хич ме няма мене,но поне по веднъж в тема да се разписвам,че да не ни забравите!
Горе-долу сме добре.Но много ни мъчат тия зверски колики!Спи само навън в количката,иначе се люляме постоянно на ръце и се успокояваме някак!Трудно е,но няма как!
По този повод,какво е Hylands,за което пишете?
И още нещо да ви питам-за отропедите?Драганов?Или друг?

Пожелавам ви приятна неделя!
И да не забравя-много са ви хубави бебчетата!Всички снимки разгледах!

# 133
Miss_Butterfly, какво се случва, та не спите?

Даниела Коларова, благодаря за кафето, сега изритах моя до магазина, че ми потекоха лигите  Twisted Evil А дано на Макс нищо да му няма.

SuNnY SkY  Hug , страхът от непознати идва по - късно, доколкото си спомням от Бояна  Thinking

Звездичке, ти така беше и прогнозирала - към края на седмицата, че ще поомекнете  Laughing Няма да ти напомням друго какво каза, само ще пожелая да е качествено и трайно сдобряването!  Hug  Mr. Green

Бръм и Юхууу, де и нашите караници да бяха такива, но не... хвърчат чинии, италианска му работа  Twisted Evil , да не кажа циганска  Mr. Green

Ники, щом Макси е спал толкоз много, значи наистина се оправя, супер!  Heart Eyes

Аааааааааа, по темата за акото, аз нали за всяко нещо се ровя в нета  ooooh! , та тук четох и как се пере най - добре - с хладка, не гореща вода, че горещата фиксира петното върху дрехата  Blush

megelina, гуш, да кажеш утре какво са ви казали!  Hug  Hug  Hug

Светулче, как неблагородно ти завиждам... Много харесвам Бургас, страшно красив и уреден град.  Heart Eyes А малкия Пискунчо е приказка!  Hug

Честити месечинки на бебоците, родени на 25  Heart Eyes  Hug !

ЕЕЕ, Аморе, идвай по - често! Hylands са хомеопатични таблетки, 15 кинта, има ги вече на много места, но не и в аптеките  Mr. Green В Ъ Л Ш Е Б Н И   С А!  Mr. Green

Момичета, имам голяяяяяяяма молба. Има ли някоя мама от Софето, дето да има желание да ми поръча количката от един немски сайт? Аз ще пратя парите предварително, разбира се и ще й платя за услугата.

# 134
Привет-мривет!
Честити месечинки, мами!  bouquet
Даниелка, мерси за кафенцето.
s.newa,
аз обикновено замествам цяло хранене, та поне да имам 2 часа до следващото, че да се налее малко централата. baby_neutral
Засякох, че за около 7 часа през нощта ми се събират около 120 мл (ако малкият не яде), които изцеждам на обяд и оставям за следващото хранене.
Но от няколко дни така се е разял, че всичко изсмуква и не остава за цедене. Confused
И, да, пак бачках снощи. Grinning
АмореHug.

Общи условия

Активация на акаунт