Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 22 717
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Капах му вит. С в носа на дребния и ми се струва, че е една идея по-добре.  Rolling Eyes
Мяуче, по повод боденето на пръста - това се оказа изненадващо болезнено.  Shocked При изписването ни от Втора градска ме убодоха за изследване на ХБ, е направо щях да и отвъртя шамар на сестрата - наистина много боли, не вярвах. Откакто съм възрастна за пръв път ми взимат така кръв.

# 106
Излизах вече три пъти с Деа, като първия път беше в 9 сутринта...Като се загевезят тия лапета, еее, нямат спирачки, та в количката и навън, да поспи малко.....Ей я сЯ, пак ми дреме в ръцете, какво и става напоследък...и нервно се храни...Верно, не е акала от три дни пак, ама явно няма да е само това  #Cussing out Туй,  че имам нужда от спокойствие, нея не я касае... Twisted Evil нито пък някой друг...

БалеринкеHug Hug Hug, само да можех някак да помогна, да ти олекне, да се усмихнеш...Всяко зло, за добро...Скоро ще дойдат други времена и всичко черно, ще е зад гърба ти  Hug Hug Hug
Сънита, страхотни дрешки  Peace И хубаво да се социализирате, найс, найс  bowuu Но пък иначе ми стана смешно, kак си се развикала на дребното...то от безсъние и друго ще правим, ама да не ни се случва пу...
Шоколадче, айде на късмет да е детската градина, да е в хубава група и с готина госпожа чавето Flowers Four Leaf Clover
Ника, ама у вас винаги е забавно  Joy Joy и дано Макс скоро пребори тез гадни сАполи fingerscrossed
Коте, не ме боли като слиза кърмата, по скро е едно стягане, силничко..
И мойте ръце са черни от бутане на брицата, лунички вече ми излезнаха по скулите...
Също подкрепям мнението на Мяуче, да не цапотя Деа с разни слунцезащитни до около 6ти месец, ще използвам шапки и капели

# 107
и моята беба днес е със запушен нос и вадя със зор едни бели секретчета,та чета че Вит Ц капете в носа...може ли да ми кажете по колко слагате и дали ще и навредя ако и аз сложа...а и по колко пъти да спагам на ден (ако е възможно изобщо да слагам де)...

# 108
Видях нещо което ме стаписа...http://www.dnes.bg/video/2010/04/23/tova-e-ubiistvo.89898,play дано не дава Господ това да се случи с нашите деца...защото голяма част от Медицината в БГ за нищо не става...
R.I.P

# 109
Ника, и мен ме интересува по колко вит С капеш. Борис от вторник е със сополи но са много на вътре и трудно ги чистя въпреки че слагам солидно количество физиологичен разтвор. А той милия вече като види аспиратора и почва да реве. Ужасно си върти главата докато се опитвам да изтегля секретите и въобще голяма борба, рев и мъка е това. Слагам му коларгол и му давам през устата вит.С, но не минава тая хрема.
Имам спомен че на каката добре и се отразяваше вит С в носа, но не помня нито колко голяма беше като съм го слагала, нито по колко.
А твоя Борис голяма скица - всеки път ме разсмиват много историите с него.
Дано и на Макс сополите вече да минават.

# 110
Аз използвам Стеримар за нослето отскоро,но пръсвам върху тампонче и после почиствам нослето,не смея още да пръскам направо.
Вече се прибрахме в Ботевград,липсва ми Русе,най-малкото защото тук няма много с кой да излизам SadЩе си бутам количката сама,какво да се прави.
Напоследък Марти ака по нарядко,преди всеки памперс беше с ако,а сега 1-2 пъти на 24 часа,вече се чудя да не би да не му стига кърмата newsm78 на консултацията ще си проличи,но неми се ще да го дохранвам или да започна по ранно захранване.
Балеринка Hug

# 111
  • София
Вит. С се слага по 1-2 капки във всяка ноздра, засега ще му слагам веднъж дневно. Днес обаче Макс така се дърпаше, че отнесе по половин капкомер във всяка дупка, поне по 5-6 капки значи. Crazy
malvina82, според мен на тази възраст вече е нормално по 1-2 пъти на ден да акат, поне аз не се притеснявам и на Макс режима му е същия.
Балеринке, голямо гуш и от мен!  Hug

# 112
Видях нещо което ме стаписа...http://www.dnes.bg/video/2010/04/23/tova-e-ubiistvo.89898,play дано не дава Господ това да се случи с нашите деца...защото голяма част от Медицината в БГ за нищо не става...
R.I.P
 ох,много е тъжно това,горкото детенце,горките му родители,няма такава мъка,няма Cryзащо стават такива неща,много мъчно ми стана SadДа не дава господ  да се случват такива трагедии!

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 20:12 от janichka

# 113
Здравейте, мамчета!

Ние днес пак бяхме по разходки, а сега Али спи с татко си, та имам няколко свободни минутки.
Ника, Ради, Съни, по-скоро да ви минават сополките! Hug
Балеринка, горе главата! Нас тая пуста черна серия ни преследва отдавна, ама не се отчайвам. И в наш'те дворове ще изгрее слънце нявга. Hug
Шокич, айде да ви е честит приема в детската. Hug

На консултациите и нас ни мерят с боди и памперс и вадят 200 грама от теглото.
Още не съм купувала слънцезащитен крем и не знам какъв ще купя, но аз не я излагам Али пряко на слънцето засега, така че може и да почакаме още малко. И без това финансите ни не са никак цветущи.
Утре чакаме гости от Варна и Попово, та с мама и баба правим една торта сега. Като не мога аз да отида при приятелите си- те идват при нас.

Хубава вечер, мадами!

R.I.P
P.S. Нямам думи за тази трагедия... Cry Такава мъка не се превъзмогва... Sad Как може да има такива лекари?! Хората им поверяват животите си и тези на децата си, а те пръста си не мръдват...

# 114
R.I.P
Cry но комент просто... ще си скъсам г**а, но ще направя всичко възможно да си разкарам децата от тази абсурдна държава, тук никога нищо няма да се промени Sad
Ако луд или педофил пожалят детето ти, ако уличните кучета не го развлачат или домашно псе не успее да му откъсне главата, то някой лекар ще го довърши  със сигурност Sad
За колко такива случаи нищо не разбираме Sad

# 115
Xcat, боли и боцка, когато ми слиза кърмата. Чак охкам  Whistling

Мяу, не знам в какво е приета, последна яслена група май, ОДЗ се води заведението иначе.  Mr. Green И аз като теб мокря всичко ако легна по корем и притисна торса, даже не знам защо, при Бубуто не ми се беше случвало, започна ли да я кърмя от едната гърда, от другата тече на струйки кърма.  ooooh!

Ники, верно е късметлийка, голямо тото беше със сто деца с еднакви с нейните точки. Благодаря за консулта! А ти отде знаеш толкова, да не бачкаш в системата? И наистина си права, че вземането на кръв от пръста боли повече от вената  Sick . Аз по - рано припадах, ама покрай манипулациите с инсеминацията и бременността с Бояна, се научих да не припадам толкоз лесно  Mr. Green

На болните бебенца бързо да им минава!  Sad  Hug

Много благодаря за поздравленията за детската на Бояна, аз съм много щастлива  Crazy Колко малко му трябва на човек ...

Колкото до линка и случая с детенце... спомням си какво разисквахме с Ники един ден. Ники, спомняш ли си, беше се ядосала много, още не бяхме бременни даже, та беше написала в аватара си "Майка на бъдещ емигрант"...

# 116
  • Плевен
Точно боцкане и аз усещам като слиза кърмата. Коте,всичко ти е наред, не е само при теб така. То наистина рано за зъби, ама първия ми братовчед се е родил с поникнал зъб, явно е наследствено. То в крайна сметка първия зъб може да му изникне след месец-два, но до тогава ще ни се разкаже играта. Донесоха ми едни швейцарски капки за колики, та тая вечер от тях ще пробвам. Полудях тотално. На всичкото отгоре преди сереше на всеки памперс, просто по 6-7 пъти на ден. Сега - от вчера наобяд като изсра около 1 кило (памперса ни е Либеро и не удържа тайфуна, хем ми се наака в ръцете и веднага тръгнах да го сменям), не е акал като хората. Чак тази вечер маааалко жълто-зелено на памперса. Да се чудя вече наред ли е това дете или не. Аз съм болна от 2 дена - гърло ме боли, хрема и имам температура около 37 градуса, та и това ми е притеснение сега да не му предам пък болест. Малко са му грижите и болките на човека, ами само хрема му липсва. Ох! Наоплаках се. Хайде лека ви нощ - дано да е лека!

# 117
Merijaan, не, че си ме питала, но ако му плеснеш ударна доза Биоцитрин или Цитросепт, до утре ще си бомба!  Hug

# 118
хайде да се запиша и аз най-после. напоследък съм толкова изнервена, че искам да си взема детето и да избягам някъде, но като ви почета малко и ми минават нервите, а на Ника постовете като ги чета и се смея, весело семейство сте!

аз слънцезащитен лосион не съм взела още, но сигурно ще е нещо на А-дерма, от началото сме с тази козметика и ни харесва, гледам, че и тука има доволни. всъщност Ива вече има доста тен ...

за нослето ползвам едно спрейче физиологичен разтвор, като стеримар е и го пръскаме в нослето още от първата седмица, така че malvina82 , споко, нищо няма да му стане на детето. пова да киха и така си почиства нослето.

за акането да кажа, че и Ива само по 2 пъти на ден, предимно следобед, а по едно време се видях в чудо с едни памперси джъмбо. друг път няма да ги купя, ако ще и без пари да ми ги дават, изтъркаха ми се ръцете от пране, е тея акита в пералня не се ерат май или аз нещо не знам как да ги пера  newsm78.

и нещо да се похваля, че много ви се оплаках - Ивайла снощи спа от 22 до 8 без да се събуди или поне аз не съм я ула да е будна  Thinking
лека нощ от мен  smile3524

# 119
Мерси за инфото, дами!  bouquet
Тамън да заключа, че съм по-дефектна от нормалното и вие ме разколебавате неопровержимо. Joy
Шоколадченце, наистина обидно малко му трябва на човек понякога, за да се почувства щастлив. Обидното в случая е, че за жалост човешкото племе е алчно до безкрай. Wink
Merijaan, да се оправяш скорострелно! Hug
Мушмулче, поздравления за дългия сън на госпожицата - все така да е! Peace
За протокола - нас ни мерят голи и без памперс и се записва чисто тегло. Grinning
По този повод, ако на някой му трябва педиатър в центъра на София, мога да му препоръчам нашата - много мила жена и сме напълно на едно мнение по отглеждането на деца. Голяма симпатяга е и се радвам, че по стечение на обстоятелствата попаднахме именно на нея. Heart Eyes
За трагедията наистина не ми се коментира. Има твърде много подобни случаи ежедневно. Cry

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 02:01 от Xcat

Общи условия

Активация на акаунт