Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 22 703
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добър ден, Simple Smile
едвам станах днес..Андрейчо яде на 2 4аса цяла нощ. baby_neutral Биберончото на мама!  Heart Eyes

Реших и един 'лесен'кекс да спретна за изненада на Дани. Като почна да се надува и аз се кефя,4е ще стане супер кекс! дА БЕ ДА! Почна да излиза и изтича извън формата и така загоря по дъното на фурната,4е почна да дими отвсякъде. ooooh! Допеках го и в крайна сметка стана едно малко кекс4е с неугледен вид. Mr. Green
Ама пък и аз като не намерих нищо подходящо за измерване на грамажа на продуктите и действах 'на око',така ми се пада. Crossing Arms

Ника,нямам търпение и моя ч`овек да потасне и да ме сюрпризира с такива изпълнения. Joy

Да ви кажа при ерн нито жиото,нито чая действат на кърмата. Rolling Eyes Последно реших да пробвам с бира,която досега отричах.

Следва един миризлив въпрос- на 2 пъти забелязвам,4е акото няма зрънца,а е хомогенно и по-тъмно като 4е ли? Да знаете нещо по въпроса?  newsm78

Приятен ден!  Hug

# 91
Здравейте!
Честита месечинка на Бори!
Ники Joy Смея се и аз с глас като шашава.
С.неви мерси за кафенцето!
Танче Г аз като си дадох болничния ми казаха,че декларация трябва да попълвам чак като свърши болничния,но като знам нашата счети ще остана сигурно без пари другия месец Confused Ще ида в понеделник да се разправям!
Нашата педи тегли Сияна само по боди и памперс и нищо не сваля,така записва,но аз махам за себе си по 150гр и така ги записвам в албума и.
Появиха ни се малко крустички.Как ги махате?

# 92
Пеперудке,акитата много варират-при нас най-често приличат на бъркани яйца-като състав и цвят,но понякога има зелени петънца,друг път е доста лимомемо жълто,някой път хомогенно -друг път на парченца...наистина варира и мисля че е нормално.
Чували ли сте за бейби йога и бейби сайнинг( това е говорене чрез жестове) ? Смятам да се запишем и исках ако някой е пробвал да сподели мнение.За САЙНИНГА казват че бебето трябва да е от 4 до 7 месеца за да започне обучение...

# 93
Привет, дами!

Ники, отде го намери, лейди, това слънче, че чак си изгоряла? Как е Макс? И честити кинти. Аз мойте ги нагласих преди беба да се роди и сега само трябва да ги върна.  Sad

Танче_Г, благодаря ти, винаги ме спасяваш!   bouquet  Hug   bouquet

Роро, нали е готска количката - само 6 кила?! Whistling А можеш ли да пуснеш линк на борда, който си видяла в Ибей?

janichka, чета за коликите ви и предположих, че не сте пробвали Hylands? Да е жива и здрава Ефи, че покрай нея и аз си купих и като й предизвикам на Преслава колики от някое неблагоразумно натъпкване със зелена салата или     подобно, й давам и й минава веднага.  Mr. Green ВЪЛШЕБНИ са, казвам ти!

s.newa
, благодаря за кафето!  Hug Аз не горя от желание да си давам парите някъде, че и без тва не сме вързали, но темата с количките ми е болна.
До тук имах 5 колички, все кусури им намирам, сега с тая се надявам да се родя.  Praynig

Звездичке, чуден слънчев лосион изглежда, да кажеш отзиви после!   bouquet Колкото до количката - от твоята клавиатура, в Божиите уши! Ха дано и да е по - скоро! Praynig А ти вземи и се организирай за еднократната, не са за пренебрегване 600 лв, ще имаш да се вихриш цял ден по онлайн магазините  Mr. Green Какво е положението със съквартиранта?

SuNnY SkY,
честити парички!  Mr. Green Колкото до мързела, и аз трябва да го сборя, да му се не види, че за второто ми останаха само 4-5 изпита и държавен, пък аз се размотавам, язък.  Embarassed

Ralipo, страхотен резултат с диетата. На 90 дневната ли сте?
Аз се отказах за сега, за 2 седмици диета нямам грам свален. Една докторица е казала на майка ми, че ще имам здравословни проблеми, ако продължавам да диетувам и кърмя.  Sad

Мяу, миличката Халюша да я нацелуваш! Аз и до ден днешен не мога да гледам как ми бодат децата, затова помъквам и баща им, той ги държи. Бояна последния път се изхитрих и я стимулирах с обещание за книжка. Тя седя, гледа как й бият инжекцията, зачуди се дали да ревне, напомних й за книжката, та реши да не плаче.
Това за еднократните чаршафи ще го копирам от теб.   bouquet

Miss_Butterfly, за да стане магията с кърмата, към бирата трябва добавиш 100 гр. орехи за мезе и да консумираш с удоволствие  Mr. Green

victorita, за йогата само съм чувала, за другото хич. Ще ни разкажеш ли повече?  Thinking

И сега, ако позволите ЮХУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ, Юхуууууууууууууу  Laughing
Приели са Бояна в детската градина.  Grinning
Мамите, които са минали през този фарс ще ме разберат  Blush
Ники, я дай акъл данъчната декларация на бащата, който е със свободна професия, задължителна ли е, че не си е плащал данъците  Embarassed

# 94
 Привет, момичета!
 Неви, поздрави от мен  wavey, виждам, че си ме търсила  Heart Eyes.

Минавам само да се разпиша и да кажа, че сме добре(горе-долу). Добре в смисъл здрави сме, но иначе ни е застигнала една черна вълна...От известно време е една неоправия, едно безкъсметие, безработие, безпаричие, без настроение, без... Sick Sad. Затова не ми се пише. Извинете ме Sad.

# 95
Балеринке, и на нас липсваш bouquet  Hug ! Да се оправяте бързо! Ако има нещо, с което мога да помогна - казвай на лични!

# 96
Как сте, дружина? Hug
s.newa, мерси за кафето.  bouquet
Ника, ш'ма умори т'ва твойто чадо! Joy
Шоколадче, поздравления за детската градина. Бравос!  bouquet
Балеринке, гуш. Да се оправяте по-бързичко! Hug
На мен пък детските и еднократната помощ не са ми дошли още. Crossing Arms В очакване сме...
Я, да попитам кърмещите мами - боли ли ви, когато слиза кърмата?
Защото при мен се усеща твърде осезаемо, та се чудя дали нямам някое възпаление на млечните канали или и аз не знам какво... newsm78
Не помня миналият път да ме е боляло така, сега имам чувството, че направо ще се пръснат (каналите, де). Rolling Eyes

# 97
  • offshore & overseas
Шоки, в ОДЗ ли е приета Бояна? Ако е така, ЧЕСТИТО!! Grinning Ако е буквално в градина, ще те поздравя наесен (виждам, че е родена януари). Twisted Evil

Xcat, мен ме боли, да, но не е болка за умиране -- считам, че е нормално. По-силни са болките сутрин и към обед...

В тая връка и не съвсем, вчера не бях забелязала как, коленичвайки на дивана и увлечена у форумско, съм си притиснала леко едната гърда и се чудя защо ми мокрее и откъде продължава да капе, колчем погледнах надолу, то дивана подгизнал... doh

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 13:13 от Мяуче

# 98
Хелоуу!
Аз днес няма да извеждам дребЪт! Само на тераската. Снощи яде и той два пъти повече. Единия път тъкмо бях заспала и се разквича, а аз идиотката сънена и неразбираща кво става му се развиках Embarassed Sad Cry. Като се усетих си поздравих майката няколко пъти!

Ще излизаме с Гошето (разбирайте моЯ). Малко социален живот. НАЙС, А!? АкУ мА разбирате Crazy

Сега  ще го храня и ще му посветя цялото си внимание, че съм мнооого виновна txtloves Two Hearts txtloves smile3504.

Това е новата ни придобивка от ТАО:

# 99
Сори, ето:
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-3-meseca.492652.18392418

А за слънцето - нашич го опнах на слънце и сега е с един тен на лицето. Не мажа с нищо и не знам какво да взема.

# 100
Здравейте!
Ние излизахме,но започна да пръска и реших,че 3 часа разходка ни е достатъчна.
За слънце не го межа Коки,но и не го оставям да го пече,защото в момента е доста силно слънцето.На мен ми се опекоха ръцете отгоре(където са открити докато бутам количката) и то много ,та мога да си представя как ще му понесе на нежната кожичка.
По повод декларациите-100% са тези и се подават малко преди изтичането на последния болничен,защото аз подавах на моята прияятелка декларациите за майчинство миналата година ,декември месец и в момента си получава парите,така че грешки няма.

# 101
Здравейте мами!
Ние вчера бяхме на консулатция и сме +750 гр +3 см. или краен резултат 4980 гр. 56,5см.Май малко дребнички ще вървим.Сложиха ни Пентаксима за сега без странични ефекти Praynig а дано.
По повод това което споделяте за педиатрите си съм малко учудена.Аз съм безкрайно доволна от нашата,мери Явор гол,но винаги стаята за консултация е загрята и е пуснат калорифер пък и го съблича постепенно за да свикне.Въпреки,че е върастна каза никакво захранванне преди 4 месец и нещо което ме разтопи от умиление беше ,че както му говореше на бебо и му целуваше крачетата Heart Eyes.След боцкането сестрата му попя и го погушка да го успокои.Абе 6-ца от тотото.
За ваксини по здрава каса каза ,че даже хепатитната не са и донесли,която не може да се отлага та се е хванала за главата.
Аз чакам гости затова чао за сега

# 102
Здравейте. Вчера намерих Пентаксим в една аптека и в понеделник ще му го слагат. Яничка, при нас е същия ужас, освен колики обаче имаме и сърбел от атопичния дерматит на всичкото отгоре му почнаха зъбите. Плюнчи се, мрънка, яде всичко каквото намери, най-обича пръста на баща си, надули са му са венците отгоре и отдолу. Циркът у нас е пълен.  Rolling Eyes
малеее мила, значи аз да не се оплаквам! EmbarassedМен по ме притеснява,че детето не може да се храни добре от болките,защото имахме проблем и с наддаването!

# 103
Не им ли е рано на бебоците за зъбки, момичета? newsm78
Нямат още 3 месеца... Wink

# 104
  • София
Шоко, честито ви приемане в яслата! Пусни едно тото от името на Бояна, късметлийка е тя!  Grinning Щом ви пише в профила, че искат такава декларация, значи трябва да я представите. Няма значение, че данъка не е платен, те я искат само като доказателство, че родителя е работещ.  Peace
А слънце у наше село вчера имаше колкото искаш. Днес още съм червена.  Laughing

И аз като Мяучето смятам до 6-ия месец да не мажа със слънцезащитни. Не помня къде го четох това.  Rolling Eyes Иначе Борис съм го мазала с Мустела 50+, трудничко се размазва.

Общи условия

Активация на акаунт