Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 22 721
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен
Здрасти. Днес определено съм по-добре. Но ако видя зор, ще си взема Цитросепт. Благодаря за съвета. Това беше с грейпфурта нали, на капки, а?
От снощи му давам едни швейцарски капки за колики, ще дам отчет за резултата. Поне лесно се дават, директо му църкам в устата дозата и толкоз. Имат вкус и мирис на банан.
Нашият е взел да се смее по-често, да спира да плаче като му говоря и да се заиграва. Вашите деца плачат ли след баня като ги обличате? Тин така се дере, че ме е страх херния да не получи. Дори като му правя масажчето се дере това дете. И друго да ви питам...сега като стана по-топличко как обличате децата - за вкъщи, за излизане и за сън? Хич нямам усет аз и направо не знам дали не го претоплям или простуждам.
Акитата ги тръкна първо на ръка с бебешки сапун и после ги слагам нещата в пералнята, инак наистина няма изпиране.
Честити месечинки на малките пръдльовци. Да са ни живи и здрави. Приятен ден на всички.

# 136
  • До Балкана
Хилоу и от мен!
Честити месечинковци! Hug
Абе тоз Борил моя, през нощта си спи, но през деня е ад. Спи му се, а не може да заспи, мъкна го на ръце, слагам в шезлонги, лщлея в кревати -  само се дере и циври, търка си очите и не може да заспи в чудо се виждам!!! Вече от 40 минути циври, а вече се и дере, така че тичам пак да клатя!!! Shocked Shocked Shocked
Забравих да се похваля, че го лъснахме 1-ви номер и е много готин. По-късно ще ви го покажа!

# 137
Xcat, пробва ли номера с бирата и орехите?  Mr. Green

Merijaan, Биоцитрин е бг вариант на Цитросепт и е бая по - евтин.  Wink Нашата мома иначе след баня в кофата хич глас не й се чува (Звездичке   bouquet ) А дрехите за излизането като пластове са колкото моите + 1 обикновено  Grinning - боди, тънка блузка, панталонче, чорапки и тънко яке.

Далче, честита прическа  Heart Eyes . Аз мойта я позабавих малко, но каката мина под машинката още на месец. Много по - лесно е поддържането.

# 138
  • София
Далче, верно ли го подстригахте, душа? Браво на вас! И на мен ми минават такива мисли, но мислех, че е малък и се притеснявам как ще му държим и въртим тиквата.  Crazy Laughing
Светулче, приятно прекарване!  Hug
Мери, аз съм печално известна с постоянните ми опити да си претопля децата.  Embarassed Всекидневно се опитвам да се озаптявам.  Embarassed Та, общо взето днес е облечен вкъщи с ританки, боди и отгоре някаква тънка блузка, което за мен си е равнозначно на почти гол. Laughing Така и спи. За навън му слагам отгоре панталон и яке, естествено и обувки.  Crazy

Иначе нямаме проблем с банята - странно дете което обича да стои голо.  Shocked Преди няколко дни много рева, съблекох го по боди, с голи крака, и се кротна за много дълго време. С обличането също нямаме проблеми.
Големият много се дереше при масаж и гимнастика, съответно на него не му е правено нищо такова.

А иначе е невероятно весел - по цял ден си цвърчи, смее се на глас, пищи от кеф, изобщо е много контактен.

# 139
Xcat, пробва ли номера с бирата и орехите?  Mr. Green
Уффф, не съм още, но и това ще стане. Grinning

А дрехите за излизането като пластове са колкото моите + 1 обикновено
Merijaan, и аз съм на този принцип. Вчера даже спа с пижама,  бос. Grinning
Гледам да го държа по къс ръкав, когато е по-топло и поне 5 минути по голо дупе след смяна на памперс, за да му подиша кожата - помага против подсичане. Peace
След баня обикновено плачем, защото сме мнооого изгладнели. baby_neutral
След което започва да яде и естествено няколко минути по-късно вече спи. Wink

За подстрижките - сериозно сме решили да теглим на нашия една машинка, че прическата му е уникат. Grinning

# 140
  • York
Далче, задължително снимки!  Wink
Ника, моята дивачка също обича много да е гола. Дано да го преодолее към пубертета  Joy Joy
Светулке, леко пътуване и весело изкарване. Бургас е един прекрасен град. Много повече го харесвам от Варна  Peace
Мери, навън Анета е облечена с камизолка,чорапки, цяла пижама, панталон и якенце. У дома е с камизолка, чорапи не винаги, боди и ританки или с камизолка и някое цяло костюмче.  Като ви чета само аз използвам камизолки.  newsm78
Шоко, Бритакс-а ли ще поръчваш?
Мегелина, да кажеш после как ще процедирате.  Hug

За сега толкова, че има едно мъниче си проси вниманието на мама  Heart Eyes

# 141
  • До Балкана
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18405445
Ето я остриганата гадинка! Отдавна го мисля, но не смеех да кажа на милото! И като заговори само това чаках, яхнах машинката и го остригахме без много колебания! Simple Smile Имаше толкова много коса! Сега обаче разбрах, че имаме крустички!  ooooh!

# 142
ponqkoga, да, Бритакс-а, няма толкова хубава, ЛЕКА и евтина количка  Sad . Ама така като гледам, май няма мами от София, дето да могат да я поръчат, пък аз съм толкоз зле с И-нет пазара  Embarassed

Далче, крустите ще минат по - бързо така. Иначе мъникът е много сладък без коса!  Heart Eyes

# 143
Шоко, дай линка на сайта да погледна за какво иде реч. Wink

# 144
ДД МОМИЧЕТА!МЕРСИ ЗА КАФЕНЦЕТО И ПОЧЕРПКАТА!ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ ПАЛЕТА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.
С.НЕВА И НА МЕН МИ ЛИПСВА ПИСАНЕТО С ВАС  Hug
ОТ ГОСТИ И ЧИСТЕНЕ НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ВРЕМЕ ДА ПИША,А СЕГА И ПОЧВАМ С ФАКТУРИ, ДДС-ТА  ooooh!
НИЕ СМЕ ДОБРЕ.ВАЛЕТО КАТО ЗАСПИ В 22.00 ПОНЯКОГА СЕ БУДИ В 3.00 ПОНЯКОГА ЧАК В 6.00 ЧАСА.ГОЛЯМА Е СИЙКА- ИЗВРЪЩА СЕ И НИ СЛЕДИ С ПОГЛЕД,ГУКА И СЕ УСМИХВА.ВЕЧЕР САМО Е ПО -НЕРВНА.ПАМПИТО ГО ПЪЛНИ РЕДОВНО,РЯДКО ДА Е САМО ПИШКАЛА. И АЗ ВЧЕРА ПРАВИХ КРЕМ КАРАМЕЛ,ОТ ГОДИНИ НЕ БЯХ ПРАВИЛА НЕЩО СЛАДКО ЗА ДОМОЧАДИЕТО  Blush
И НИЕ СЪС СЪКВАРТИРАНТА ИМАХМЕ ПРЕРЕКАНИЕ ОНАЗИ ВЕЧЕР,ТОВА НЕГОВО ХЪРКАНЕ МЕ ИЗКАРВА ОТ РЕЛСИ И ГО ГОНЯ ОТ СПАЛНЯТА КАТО ИМПЕРИАЛИСТ  #2gunfire,А ТОЙ СЪОТВЕТНО НА ДРУГИЯ ДЕН Е КАТО БУРЕНОСЕН ОБЛАК .
КОТЕ, ТЯ РАБОТАТА КРАЙ НЯМА .ДАВАЙ СИ ПОЧИВКА.
ДИЕТА-ТАКАВА ДУМА В МОЯ РЕЧНИК НЯМА,ИМА ДУМАТА ОГРАНИЧЕНИЕ И ОТ ВСИЧКО ПО-МАЛКО.
НИКА НАИСТИНА УМЕЕШ ДА ОПРАВЯШ НАСТРОЕНИЕ.МНОГО МЕ РАЗСМЯ С МАЛЧУГАНИТЕ СИ .ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИНАГИ УСМИХНАТИ!
НА ВСИЧКИ БОЛНИ МАМИ И ДЕЧИЦА БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ.
УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ!  Heart Eyes

# 145
Шоки, принципно аз мога да ти я поръчам, но никога не съм поръчвала от немски сайт, не знам дали имат доставка, не знам и немски и затова си трая ако има някой опит в това той първо да предложи. Ако няма, ще се пробвам, но пак ми трябва помощ от някъде, че нямам идея с немско как е.

# 146
Xcat, Бръмби, златни сте   bouquet

Момичета, сайтът има и английска версия, само че аз нямам кредитна карта.  Sad

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 13:36 от bitter chocolate

# 147
Дай линк де.

Момичета само да ви покажа нещо. Рових си из нета и попаднах на това, мисля че е много добра идея за подарък на бебета, много ми хареса. Скоро една приятелка ще ражда и мисля да се пробвам да направя нещо такова.
http://storktoys.com/blossombox.htm

Какво ще кажете,а ?

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 13:50 от Бръмби

# 148
Бръм, готово   bouquet

Чуден подарък, наистина, ама цената му е още по - чудна.  Sick ААаа, ако ти ще го правиш, може  Laughing

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 13:56 от bitter chocolate

# 149
Здравейте М/Д ами   bouquet

Аз сЯ съм в нИвИденИИ туЙ прокървяване цикъл ли бе що ли  newsm78 Ще чакам следващо издание, за да се изфукам с таЗ тъЙ любима на всички ни екстра Sick
Леле колко жлъч се е изляла във фейсбука по повод на поредното класиране за забавачки  Mr. Green Направо  Shocked от 15-20 познати ни една няма повод да черпи, което е не само гадно но и мнОо тъжно  Sad

Днес за малко да посегна на живота  Mr. Green  на миОто  #Cussing out цял ден разтрива дивана, едва го накарах да изведе малката за 30 мин. навън  #2gunfire Че и обяд му сервирах пред ТВ-то, а той ми вика: " Е сЯ ако ми напраЙш и едно кафенце " И прегракнах, и разревах детето  Embarassed, ама то и без друго цял ден реве за малко внимание от баща си  Crossing Arms Ш му дам аз един "снукър "  #2gunfire

За обличането - у дома е с боди и ританки, а навън добавям много тънко яке и джинси и чорапки ( ама само ако сме с кенгуруто),ако е в коликата си е пак по ританки, за ужас на бабитееее  Twisted Evil а ако някоя от тях се излъже да намине веднага му поникват чорапи  Close
пеперудке  Hug
shomire   bouquet
Ника, Ша мА уТепеш жена! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт