Да му е честита месечинката на Дамян!Ника, изпуснала съм че имаш придобивки, със здраве да ги носиш, на хубави места да отидеш и хубави филми да гледаш, да ги скъсаш, нови да купиш (не с твои пари), а ТВ-то да се не чупи с по-нов модел да го смениш! - като циганка те орисах

Деси, миличка, успех със свекито, стискам палци всичко да е мирно, тихо и дипломатично! Да те питам за носле какво чудо точно ползваш и ако може да ми обясниш как точно, може и на лични или скайпа
Благодаря ви за съветите! Сутринта Г-н Бо беше със много запушен нос, и доста цветни сополки, но го отпуших и сега е ок - не мисля, че е хрема, а всичко е благодарение, на скъпото ни кметче, заради което целия град е в ремонт и прах, а тук улици не се мият - чакат на дъжда!
Айде хубав и спорен!
Сънита, браво на каката! Как да не се гордее човек, нали!
Питай лекаря си, а ако имаш съмнения провери и в сайта, който Нева е дала. Можеш и да пишеш акт. съставка и да проверим в едни справочници на Хейл.
Но нещо ми намирисва на сгледи напоследък - вие ще ходите при Диманка, Шаманката си е заплюла Дамян /Велви, да ти е жив и здрав!/...
Много ме мързи, честно.

/, и единственото лятно облекло на
Е, поне така се отделят токсините. По-добре, отколкото в кърмата, ерго -- в бебето.

?