Звездичке, кога ще се видим днес?
Навън не съм я хранила, т..к. незнам дали няма да се вкисне кърмата за 2-3 часа, като е топла и в термонещо си 
, просто трябва да спиш при всяка възможност. Ако детето хапва и после спи и ти така с него...Дори и през деня! Зарежи домакинстването, да има ти какво да хапнеш е достатъчно, все пак кърмиш! Прекрасно те разбирам, баткото ми беше същото диване, нямах мира от него...
и аз искам да си нося бебето в слинг, но незнам как да си ушия...Нямам време, не толкова че не мога...А много пари за магазински не ми се дават... Честита прическа на Преслава, буйни коси да и пораснат, дълги и гъсти, пу-пу 

За мен резултата ти е абслютно закономерен! От това, което аз съм изчела в нета на темата отслабване, мога да ти кажа, че навсякъде препоръчват един от дните от седмицата голямо нарушение - шоколад, мъфини, мазничко...
каквото ти душа иска. Обяснението е, че организма привиква на малко храна постепенно и пести запаси. А ако нарушиш малко ти го стресираш и после с диетата пак го стресираш и резултатите са добри. Успех и стискам палци за бързи и най-вече ТРАЙНИ резултати 
От здраве и здрави да не се отърве

Ще стискаме палци! 

Сега съм го метнала по боди с къс ръкав и ми пълни очите...пълни...пълни...