Коламаска

• 163 164
  • 470
  •   1
Отговори
# 345
Искам да попитам от къде мога си купя на място в София такъв комплект?
http://keepfit.bg/paket-kola-maska-domashni-uslovia
Разглеждах на дълго и широко по сайтовете и това е горе долу цената с козметиката в комплекта. Бих искала да разбера разбера дали някъде ги има по-евтини?

Здравей, щом си от София, имаш избор и можеш да купуваш не само от сайтове. Аз си купувам от няколко години кола маска от Красота и Стил. Имат магазин и в София - до Халите, откъдето си купувам ролоните и лентите. Цените ми се струват доста изгодни. Първоначално от сайта си бях поръчала комплект с нагревател. Хубавото е, че има 3 години гаранция и после купуваш само консумативи.

Ето линк към сайта, виждам че имат двайсетина комплекта:  http://kolamaska.com

Разгледай и на други места. Моето мнение е, че трябва да се сравняват различните предложения, освен по цена, и по количество, гаранция и т.н.

# 346
Някой да има опит с въпросния нагревател на VEET? И по специално за патрончетата за интимната област? Ходя си редовно на кола маска, но заминавам за 3-4 месеца и се чудя как да се справя сама с положението там  newsm78

# 347
Какво е предимството на нагревателите пред разтопена течна. По-късите ли хващат?

# 348
ами по-лесно е
слагаш пълнителя и почваш
козметиците не работят вече с разтопена от калъпи-може би от хигиенна гледна точка
но онази е на водна основа, а патроните е смола

# 349
На мен течната ми е лесна и удобна, но ме дразни това, че трябва да изчакам определена дължина, затова търся някакъв друг вариант  Tired

# 350
ами пак трябва да са поне на 20 дни-иначе съвсем малките не ги хваща никаква кола  Peace

# 351
Благодаря много   bouquet

# 352
Открих темата и искам да дам мнение- нагревателя за патрони кола маска, който купих преди известно време, е може би най-добрата ми инвестция в козметичен план. Поръчах онлайн нагревател. В момента ползвам пълнители на Perfekt розови, такива си намирам в нашия град.
 Изключително доволна съм.

# 353
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз също си правя кола маска у дома с нагревател.
На мен този на Перфект ми излезе под 30 лв.
Ленти и други консумативи купувам от Елитис  Peace

http://beautifullsin.blogspot.com/2013/07/perfect.html

# 354
Здравейте,
имам нагревател на Вийт, от който съм доволна, но цените на пълнителите им ми идват доста соленички - 7-8 евро (живея в чужбина). Та въпросът ми е: всички пълнители ли са с универсални размери? Ако е така, като си идвам в България да се позаредя.

# 355
Здравейте,аз имам един въпрос.Скоро бях на кола маска на ръцете ,до лактите всичко е ок,но по горната част на ръцете ми се появи един ужасен обрив-малки пъпчици ,които са много неприятни и вече трети ден страшно ме дразнят.Как да успокоя кожата си и обрива да мина по-бързо?

# 356
Кожата на много жени реагира по този начин след епилация над лакъта. Оправя се с някакъв крем за кожни раздразнения, обикновено съдържащ цинк. От рода на крем Здраве или Рачев. Има много хубав бебешки крем на Мустела, който много бързо облекчава подобни раздразнения. След няколко епилации би трябвало кожата ти да привикне и да спре да се възпалявя.

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 14:45 от Letsgo

# 357
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Също и крем Бочко за кожни раздразнения...доста е евтин

# 358
Благодаря ви,сега ползвам един подобен крем,дано бързо да изчезнат!

# 359
Нагревателят на Перфект става ли за други пълнители?

Общи условия

Активация на акаунт