Коламаска

• 163 167
  • 470
  •   1
Отговори
# 330
  • гр.Пловдив
За епилатор не съм се замисляла,трябва да ги поразгледам сега новите,преди повече от 10 години съм пробвала с този на майка ми и все едно ток ми минаваше по тялото,но той ще е бил някой допотопен,а и ми се струва,че много бавно стават работите,иначе колата си е чиста работа раз-праз и си готов,уважавам си го този метод,но ми .....мамата  #Crazy

# 331
Мерси,че се включи и за съвета HugОпределено ще се ориентирам към нещо друго,защото ме наплашиха,че от такива агресивни дразнения и с толкова лоши резултати като моите,ако продължавам може да си докарам някоя трайна екзема на кожата,да я втасам тогава здравата ShockedИнтересно,че на ръце,крака,подмишници нямам никакви проблеми,но интимната кола е убиец...
Да,да и аз съм така  Peace Кожата там може би е много деликатна и не търпи такива неща. Аз направо се уплаших за кожата си и затова престанах. Моят епилатор е на браун силк епил 3-то поколение и има едно 8-9 годинки вече  Laughing . Не го бях ползвала доста отдавна и му купих друг кабел, от който дърпа много по-добре  Laughing и моята тайна е, че не давам да порастнат косми. Видя ли косъм махам, а и докато са съвсем мънички почти нищо не се усеща. Вече няколко месеца карам без кола и съм адски доволна  Simple Smile

# 332
Аз пък се чудя...и чета...
От години действам с епилатор.
Преминах през темите за лазерна епилация. Не знам защо, ама нещо ме е страх. За подмишници особено. Иначе като чета и гледам ефекта след ЛЕ...
Никога не съм ходила на кола маска. Бих опитала. Не съм намерила все още къде е най-добрата козметичка ( в София ).
Но...
Кола маската по-ефективна ли е като дълготрайност спрямо епилатора?
Кой от двата метода е по-щадящ спрямо кожата?

# 333
Според мен по-добре е кола маската. Според типа кожа, де. Може би не на всички, но епилатора ти образува доста врастнали косми, който после си е голяма мъка да махнеш. Остават и белези, абе... кофти работи.
А каквото и да си говорим, професионалните продукти, които използват в салоните са къде-къде по-добри от тези, с които ние се мажем след епилация..

# 334
Искам да похваля една кола маска на лентички:
Скрит текст:
Много добре дърпа и е икономична, с 2 двойни ленти си минавам целите ръце. Grinning Изпробвах я и върху приятеля ми (както знаете, мъжете като цяло имат мноооого по-нежна кожа от жените) и съм доволна, че не се възпали и не стана на пъпчици, както друг път. А също и червеното му беше минало за около час. Та аз май няма да купувам други марки вече, възхитена съм.

# 335
Аз пък се чудя...и чета...
От години действам с епилатор.
Преминах през темите за лазерна епилация. Не знам защо, ама нещо ме е страх. За подмишници особено. Иначе като чета и гледам ефекта след ЛЕ...
Никога не съм ходила на кола маска. Бих опитала. Не съм намерила все още къде е най-добрата козметичка ( в София ).
Но...
Кола маската по-ефективна ли е като дълготрайност спрямо епилатора?
Кой от двата метода е по-щадящ спрямо кожата?

мога да ти препоръчам моята козметичка тя ми е любимка с нея съм от почти година и тя дърпа нежно и с техника,почти не усещаш самото дърпане,салона е хигиеничен  Peace намира се между симеоновско шосе и студентски град

# 336
Благодаря, ама хич не ми е удобно като разположение.
Интересува ме някъде из центъра на София   bouquet

# 337
откъде в пловдив мога да си взема ленти  за кола маска ето такива
http://kolamaska.com/lenti-za-kola-maska-naryazani-100-br/
в момента имам нужда само от ленти, а не ми се дават пари за доставка  newsm78

# 338

Преди като си правех краката вкъщи, зареждах и пълнители и ленти от дистрибутора на фризьорката ми. Понеже до нея имаше козметичка и той ги обикаляше всичките салони. Веднъж видях, че носи пълнители и го попитах дали може да взема от него. За съжаление не помня цена, ама няма да са били повече от 10-15лв.

# 339

от ДМ - има и патрони кола (само 2 вида) има и ленти - и са хубави Peace

# 340
благодаря момичета   bouquet

# 341
Виж и в магазина на Кристан ъф Рома. Мисля че и там бях гледала, ако си вземеш цяла ролка със сигурност ще ти излезе по-евтино. Аз съм вземала от тях, но от дистрибутора им, но 99% и в магазина има  Peace

# 342
а къде има магазини на кристиан оф рома

# 343
На центара, като тръгнеш от тунела към джумаята, там в улицата е по към джумаята се намира. Той е един малък магазин на един ъгъл се намира, но си има табела. Погледни в гугъл със сигурност има адрес, понеже не мога да го обясня на 100% Но не е забутан Peace

# 344
Е колко по-евтини искаш да са само един нагревател е 45 лв. За мен и 60лв са оправдани при положение, че само за едно лято ще си ги избиеш и ще си отгоре даже

Общи условия

Активация на акаунт