Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да купя нагревател за кола маска в Пловдив?
Какви са мненията за продуктите на Amrita, включително нагревателите и пълнителите?
Как да използвате ролкова кола маска за ефективно обезкосмяване на триъгълника?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да купя нагревател за кола маска в Пловдив?
-
Какви са мненията за продуктите на Amrita, включително нагревателите и пълнителите?
-
Как да използвате ролкова кола маска за ефективно обезкосмяване на триъгълника?
-
Къде мога да намеря продукти за кола маска в Стара Загора?
-
Как да се справя с проблема с врастналите косми след бръснене?
Определено ще се ориентирам към нещо друго,защото ме наплашиха,че от такива агресивни дразнения и с толкова лоши резултати като моите,ако продължавам може да си докарам някоя трайна екзема на кожата,да я втасам тогава здравата
Кожата там може би е много деликатна и не търпи такива неща. Аз направо се уплаших за кожата си и затова престанах. Моят епилатор е на браун силк епил 3-то поколение и има едно 8-9 годинки вече

Изпробвах я и върху приятеля ми (както знаете, мъжете като цяло имат мноооого по-нежна кожа от жените) и съм доволна, че не се възпали и не стана на пъпчици, както друг път. А също и червеното му беше минало за около час. Та аз май няма да купувам други марки вече, възхитена съм.