Коламаска

• 163 696
  • 470
  •   1
Отговори
# 315
SummerSunset  и аз си правя такива петна
не знам дали е прекалено разтопена колата или кожата ми е влажна
значи да напудрям кожата преди да нанеса колата ли
ще пробвам

# 316
Да пудри, но не мн, колкото да е сухо мястото, иначе тези петна мисля, че са от дърпане нагоре, а не назад  както е правилно Peace  Нека по-опитните да се изкажат, аз съм още нова така да се каже  Laughing

# 317
аз една розова с титан-дават я за по-дебели косми
не мога да определя точно по каква причина понякога си правя синини-кола маска залепва здраво за крака
или я прегрявам , или крака е влажен
все още не съм уточнила причината newsm78

Аз от тази розовата имам, само, че трябва да я поръчвам от интернет.
Тези синини се получават и при мен, обикновено когато не дръпна правилно или както каза, прегрята кола маска. Понякога е и заради чувствителна кожа, особено ако се прави кола маска в дните преди цикъла, направо си стават хематоми.

А относно триъгълник, ползвам адзура http://amritalab.eu/arcocere/kola_maski/classica/azzura , но смятам да я заменя с роза. Наистина натуралната не дърпа  Simple Smile

Мерси. Ще трябва да се запася.

А кола маската с арганово масло, ползвал ли е някой  newsm78 ?

# 318
  • Бургас
Синините се получават точно от неправилно дърпане, особено съчетано с дебел слой кола маска. Трябва да се намаже веднъж по посока на растежа и да се дръпне в обратна посока. Ако дръпнете нагоре, става синьо мястото.
За триъгълник опитах в началото с една тъмнозелена кола маска, хващаше страхотно - за секунди си изчистих чатала, но вулвата и дупето около ануса не успях - много неудобно е, не мога да се изчекна така, а аз си имам доста плътни и гъсти косми. Не повторих, оставих тази работа на козметичката. Та въпросната тъмнозелена кола маска се води точно за по-плътни косми, направи ми впечатление, че изобщо не боли с нея (или аз от напрежението да се справя с триъгълника не съм усетила). Ето тази беше: http://kis.bg/kola-maska-zelen-azulen-rolon-100-ml.html , ако не се лъжа.

# 319
ExquisiteS  по-добре си купи нагревател, патрони много лесно се намират, дори от интернет можеш да поръчаш, а тази кола маска, която си показала, както и вийт много трудно им се намира патрон  Peace ако изобщо има за такъв тип восък  Laughing Не искам да излиза като реклама, но наистина продуктите на амрита са много добри, и доставката е много бърза Simple Smile
Благодаря тиииии, Съмърче!  Hug А евентуално след свършването на колата маска от Амрита, мога да си поръчам нови пълнители от сайта им, така ли newsm78
И моля, по-светнатите да ми разкрият тайната на успешното домашно третиране с кола маска, понеже на мен много ми е трудно да дърпам космите. Много неудобно ми е и досега приятеля ми е правил колата маска.
Ако започна сама, имам чувството, че няма да свърша никога #Crazy

# 320
А тези ролони, които се продават в този сайт, няма ли ги и на други места в София или само там се продават:

http://kis.bg/category/kola-maska/roloni-s-kola-maska

Далече ми е магазина им.

# 321
ExquisiteS можеш да си поръчаш само пълнители разбира се, но ако поръчката ти е по-малка от 50 лв. плащаш и доставка. Съветвам те ако поръчваш само пълнители и консумативи, купи си повече неща, за повече време, за да не плащаш доставка Simple Smile Можеш и от магазина им да си вземеш каквото ти трябва Simple Smile
За дърпането, аз вече свикнах, просто се дърпа назад  Peace
Аз тези дни пак се правих и искам да посъветвам, както малко по-нагоре сме коментирали, не дърпайте нагоре и не претопляйте колата, защото остават петна !

# 322
  • Габрово
Здравейте! Имам един сигурно тъп въпрос, но да попитам - много си харесах на външен вид този нагревател http://www.amazon.co.uk/Elle-Beurer-Removal-Heating-Chambers/dp/B009627BRI.
Обаче пълнителите му са доста скъпи, а формата определено изглежда различна от тази на италианските пълнители например. Та, да питам - има ли начин да се пълни пълнител (предполагам не, но пък нали с питане до Цариград се стигало...)

# 323
  • гр.Пловдив
Момичета аз да се оплача,че кожата ми около триъгълника от тези коли маски е станала на нищо-кафява и след всяко скубане отича,посинява,става с ужасни пъпки и не мога да си търпя чак белъото,докато позавехне и зарастне съм станала пак за скубане Sickположението се влоши докато бях бременна и малко преди и след това,когато ми се събра пауза повече от година -действах само с ножче и сега отскоро започнах на нова сметка с колата и е някакъв ужас smile3518 истинско мъчение...

# 324
Колата маска да не ти е прекалено болезнена? Когато козметичката няма нужните умения, опит и т.н, тя може да докара кожата ти до безобразни състояния. Или работи с некачествени продукти? Също така знаеш, че най-малко 5-6 часа не бива да се влиза в баня след кола-маска. Някой дори препоръчват от 12 до 24ч. Но аз лично влизам в банята след 6-7 часа.
Най-добре се ориентирай към смяна на козметичката.

# 325
  • гр.Пловдив
Колата маска да не ти е прекалено болезнена? Когато козметичката няма нужните умения, опит и т.н, тя може да докара кожата ти до безобразни състояния. Или работи с некачествени продукти? Също така знаеш, че най-малко 5-6 часа не бива да се влиза в баня след кола-маска. Някой дори препоръчват от 12 до 24ч. Но аз лично влизам в банята след 6-7 часа.

Ами добра е козметичката и колата е скъпа и за чувствителна кожа,тя ми каза,че е до кожа,че моята била супер тънка и от кофти кожите,понеже и стрии имам в изобилие въпреки,че се мазах като идиот с какви ли не мазила и то като превенция и пак се нацепих като идиот буквално за една нощ.....и всички вени ми личат по краката,изобщо грозна картинка.... smile3518

# 326

Ами добра е козметичката и колата е скъпа и за чувствителна кожа,тя ми каза,че е до кожа,че моята била супер тънка и от кофти кожите,понеже и стрии имам в изобилие въпреки,че се мазах като идиот с какви ли не мазила и то като превенция и пак се нацепих като идиот буквално за една нощ.....и всички вени ми личат по краката,изобщо грозна картинка.... smile3518
Може би трябва да се посъветваш с кожен лекар. Аз от епилатора по краката развих едни много грозни пъпчици със врастнали косми, за капак аз ги и стисках и сега месеци наред си стоят като червени белези.
Може да имаш и някаква алергия към даден продукт. Но мисля, че е поправимо. Peace

# 327
  • гр.Пловдив
Да,благодаря ти,засега съм си дала малко почивка от около 2 седмици  и нямам никакви проблеми,като остана по-свободна ще отида на кожен да ми даде някакъв съвет,това наистина е добра идея,вместо да си изтезавам кожата...Просто в даден момент се обезмисля всичко от обезкосмяването,защото нямам полза да съм без косми,а с ужасно разранена и в гаден вид кожа....

# 328
Момичета аз да се оплача,че кожата ми около триъгълника от тези коли маски е станала на нищо-кафява и след всяко скубане отича,посинява,става с ужасни пъпки и не мога да си търпя чак белъото,докато позавехне и зарастне съм станала пак за скубане Sickположението се влоши докато бях бременна и малко преди и след това,когато ми се събра пауза повече от година -действах само с ножче и сега отскоро започнах на нова сметка с колата и е някакъв ужас smile3518 истинско мъчение...
Аз преди известно време си купих машинка за кола маска и се почистих долу сама вкъщи . След всяка кола маска кожата ми буквално се подуваше, ставаше алено червена и беше болезнена. Направих си общо 3-4 кола маски, забелязах такова потъмняване на кожата и реших, че няма повече да си правя там. Оттогава след баня има ли някое косъмче излязло, го махам с епилатор... Правих си сама кола и под мишниците, но там кожата си издържа, но пък не мога да изтърпя да пораснат и ги махам с епилатора... Установих, че някои кожи (за интимните части говоря) не могат да изтърпят такова изтезание  Laughing и моята кожа е от тях  Peace С епилатора се чувствам страхотно, 2 косъмчета да излязат и веднага изчезват  Mr. Green
И още нещо само да спомена - наложи ми се да си сменя кабела на епилатора, без да искам купих по-мощен и с него работи по-добре от оригиналния  Peace
Недей да си съсипваш кожата, щом не може да издържи колата трябва да намериш по-щадящ метод.  Simple Smile

# 329
  • гр.Пловдив
Мерси,че се включи и за съвета HugОпределено ще се ориентирам към нещо друго,защото ме наплашиха,че от такива агресивни дразнения и с толкова лоши резултати като моите,ако продължавам може да си докарам някоя трайна екзема на кожата,да я втасам тогава здравата ShockedИнтересно,че на ръце,крака,подмишници нямам никакви проблеми,но интимната кола е убиец...

Общи условия

Активация на акаунт