Коламаска

• 163 773
  • 470
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, знае ли някой дали има такава кола маска на друга фирма? http://mgcosmetics.bg/product_info.php?cPath=154&products_id … 7vk4edv2oarujd9q6
Направи ми впечатление, че е ефикасна /или поне така пише/, при по-къси и твърди косъмчета, след като е прилагано бръснене.
Лятото е кошмар да си направя коламаска на триъгълника с водоразтворима коламаска, каквато ползвам за там. Кожата се изпотява много бързо, а коламаката от този тип не захваща нищо в този случай. Даже и дълги косми. Направо ми идва не знам какво да направя. А всъщност липоразтворима не смея да използвам в тази зона, защото на ръцте ми се е случвало да си сваля горния слой на кожата и ужасно боли Sick
Кажете как се справяте лятото с тези проблеми. Гледах и за някакъв препарат, който се използва преди коламаската за обезмасляване на кожата  newsm78 Ама аз и без това съм си склонна към инфекции и не смея в интимната зона да се мажа с каквото и да е.

# 226
А каква е разликата между водоразтворима и липоразтворима кола маска?
Иначе за обезмасляване на кожата - може би ако минеш с памук със спирт ще има ефект. Така си мисля поне, иначе нямам опит никакъв с кола маската, както личи от публикациите ми Blush

# 227
А каква е разликата между водоразтворима и липоразтворима кола маска?
Иначе за обезмасляване на кожата - може би ако минеш с памук със спирт ще има ефект. Така си мисля поне, иначе нямам опит никакъв с кола маската, както личи от публикациите ми Blush

Едната се маха с вода, а другата с масло.

# 228
И водоразтворимата се влияе от влагата на кожата. За това лятото се работи по-трудно с нея, понеже от топлината се изпотяваш и не прилепва добре към кожата. Но иначе е по-щадяща, защото се захваща само за косъма, а не за кожата. Докато с липоразтворимата можеш да се охлузиш, особено ако е на по-деликатно място.

# 229
решила съм да си купя апарат за кола и се чудя между тези на амрита , на кристиан оф рома и този http://www.amber.bg/category/komplekti-s-kola-maska
има ли съществена разлика между апаратите или просто да поръчам кой да е

# 230
  • София
Лично аз мисля, че по - важни са пълнителите, самият нагревател не толкова. Аз съм доволна от Амрита.

# 231
вече се сдобих с уред за кола маска и съм много доволна
само да попитам след като приключите с епилирането, патрончето махате ли го от уреда, или го оставяте вътре

# 232
  • Бургас
вече се сдобих с уред за кола маска и съм много доволна
само да попитам след като приключите с епилирането, патрончето махате ли го от уреда, или го оставяте вътре

Аз го оставям вътре.Няма къде да го прибера този лепкав патрон- няма предпазител или капачка. Нищо няма да му стане да остане в уреда.

# 233
  • на последния етаж
А как почиствате уреда отвътре?

# 234
уредът отвътре не се цапа-поне моя
само патронът отгоре е лепкав-чудех се дали да го оставя вътре, но след като е студен не вярвам да се разтече в машинката

# 235
  • на последния етаж
Аз ползвам уреда близо 4 години. Неведнъж се е случвало да се разтече патрона и да попадне количество от колата вътре, но все още не съм открила начин да го почистя. Така че ако някой е наясно - нека сподели.  Simple Smile

# 236
  • Бургас
Аз ползвам уреда близо 4 години. Неведнъж се е случвало да се разтече патрона и да попадне количество от колата вътре, но все още не съм открила начин да го почистя. Така че ако някой е наясно - нека сподели.  Simple Smile

Опитай с нещо мазно да избършеш уреда, след което може да почистиш с мокра кърпичка, за да премахнеш мазното и да подсушиш накрая.

А иначе след употреба няма проблем да се остави патронът в уреда. Просто оставете уреда в изправено положение докато се охлади колата маска и се втвърди и после го слагайте където си искате в каквото и да било положение.

# 237
  • Бургас
И аз оставям патрона вътре. Като изстине, слагам капачката - уредът си има удобен капак, и прибирам в кутията. Иначе да - с мазничко се изчиства.

# 238
  • Sofia
Здравейте, момичета. Сега открих темичката.  Имам уред за кола-маска от няколко години и направо се родих от тогава. Преди си поръчках патроните от интернет, но аз не помня нито сайтове, нито марки, голяма шматка съм. Даже не знам от кои съм оставала доволна. Трябва да си записвам вече  Mr. Green Тогава по магазините въобще нямаше. Сега гледам, че по разните козметични магазинчета  са заредили такива продукти, включително и в Джъмбо, но там специално ми се видяха съмнително евтини. Някой ползвал ли е такива?

Аз винаги оставям патрона вътре в машинката, оставям го да изстине и за толкова години, за пръв път миналата седмица имах проблем - беше заседнал вътре и не можех да го махна. Наложи се мъжът ми да го вади с клещи. Предполагам се беше разляло нещо, но тази кола-маска с която съм се заредила сега нещо не е много хубава, сигурно се е разляло. Мисля че Белисима се казва. А и нещо на кожата не ми се отразява добре, получих някакви големи червени петна на следващия ден, което до сега не ми се е случвало  newsm78

# 239
  • Бургас
Сега гледам, че по разните козметични магазинчета  са заредили такива продукти, включително и в Джъмбо, но там специално ми се видяха съмнително евтини. Някой ползвал ли е такива?

Да, аз в момента ползвам оттам кола маска с кокос - много съм доволна. Ухае приятно, добре издърпва, оставя кожата мека и гладка. Мисля вече оттам да си купувам.

Общи условия

Активация на акаунт